Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Als u op zoek bent naar innovatieve en hoogwaardige cosmetica, zijn Estée Lauder producten een must. Het traditionele bedrijf ontwikkelt voortdurend nieuwe verzorgings- en make-upproducten die de huid in volle natuurlijkheid laten stralen. Dit geldt ook voor de crèmes en maskers uit het Estée Lauder NightWear Plus assortiment. De nieuwe nachtcrèmes hydrateren, kalmeren, beschermen en regenereren. Met hun super-antioxidant complex voorkomen ze vroegtijdige huidveroudering en ontsteken ze vrijwel 's nachts een gladmakend en verstevigend effect. Het reinigende effect is ook indrukwekkend, omdat de crèmes uit de Estée Lauder NightWear Plus serie vuil van de huid verwijderen en deze voorzien van een beschermende film die nieuwe vervuiling voorkomt en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
De nachtcrèmes hydrateren de huid voortdurend en houden haar fris en soepel. Hyaluronzuur en lipiden zorgen ervoor dat het vocht in de huid wordt gebonden. Estée Lauder crèmes bevatten ook plantaardige ingrediënten die huidirritatie kalmeren, verzachten en voorkomen. De fijne textuur van de crèmes moet ook worden benadrukt, die snel wordt geabsorbeerd en zorgt voor een aangenaam huidgevoel. Regelmatig gebruik zorgt voor een gladde, soepele en frisse teint.
Estée Lauder NightWear Plus crèmes zijn niet comedogeen. Ze zijn oogheelkundig en dermatologisch getest en worden ook aanbevolen voor de gecombineerde huid en droge huid. Estée Lauder maskers worden gekenmerkt door een korte toepassingstijd. Dit is voldoende om de huid poriëndiep te reinigen en vuil en overtollig talg te verwijderen. Het resultaat is een frisse, heldere en natuurlijke huid. Ontdek de crèmes uit het Estée Lauder NightWear Plus assortiment voor een nachtje huidverzorging.

Het design

Estée Lauder NightWear Plus crèmes worden met name aanbevolen voor een effectieve nachtelijke huidverzorging. Ze kalmeren de huid en hebben tegelijkertijd een beschermend en regenererend effect. Ook het verpakkingsontwerp is bijzonder succesvol geweest. Estée Lauder crèmes en maskers zijn verkrijgbaar in compacte tubes en potten. Ze garanderen een economische en doelgerichte dosering en kunnen veilig worden gesloten. De crèmes en maskers uit de Estée Lauder NightWear Plus serie zijn dankzij hun compacte verpakkingsdesign ook zeer geschikt voor onderweg. De Estée Lauder NightWear Plus serie is te herkennen aan de turquoise buizen en kroezen en het Estée Lauder logo.

Het assortiment

De gezichtshuid heeft 's nachts zeer speciale verzorging nodig. Estée Lauder crèmes en maskers zijn perfect voor betrouwbare en zeer effectieve nachtverzorging. Ze hebben een kalmerende, hydraterende, beschermende en regenererende werking. De maskers en crèmes bevatten het super-antioxidantencomplex, dat vroegtijdige huidveroudering tegengaat en lijntjes en rimpels merkbaar vermindert. Bovendien wordt de huid gereinigd en geklaard. Het is voorzien van een beschermfolie die zorgt voor de vochttoevoer en schadelijke milieu-invloeden tegengaat. Estée Lauder NightWear Plus crèmes bevatten lipiden en hyaluronzuur om de huid te helpen vocht beter te absorberen en vast te houden. Dit houdt de huid lang fris en soepel. Bovendien gebruiken Estée Lauder maskers en crèmes plantaardige ingrediënten om huidirritaties te verminderen en de huid van het gezicht tot in de diepste lagen te verzorgen. De fijne textuur van de crèmes en maskers zorgen voor een aangenaam en stressvrij huidgevoel.
Alle producten van de Estée Lauder NightWear Plus serie zijn dermatologisch en oogheelkundig getest. Ze zijn ook geschikt voor het revitaliseren van een droge en gemengde huid. Krijg bijna 's nachts een frisse, gladde en stralende teint met de verzorgingsproducten uit de Estée Lauder NightWear Plus-serie, zoals de Anti-Oxidant Night Detox Cream of het 3-minuten Detox Mask.