Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

De Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick cosmetica lijn staat voor een belofte die uitkomt: volle lippen in een oogwenk. Deze belofte wordt in de praktijk gebracht door middel van een reeks innovaties die een ongekend effect hebben. De lippen zijn optisch gevuld met enorm intensieve kleurpigmenten met multi-facetten. Deze pigmenten zorgen voor definitie en volheid en het resultaat is rondom verleidelijke lippen. Niet alleen pigmenten zijn echter verantwoordelijk voor meer overvloed. De consistentie van de formule speelt ook een belangrijke rol in de optische vulling van het lipgedeelte. De Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipsticks zijn een crèmekleurige en zachte kleur die de lippen bedekt en zorgt voor een vlekkeloze en plompe look. Deze basis is een uitstekende drager voor de intense kleur van deze lipsticks. Want zelfs als de pigmentatie zo enorm hoog is, blijft de vochttoevoer hier behouden.

Zo is een innovatief vochtcomplex het hart van een formule die zorgt voor verzorging en een perfecte look. Het frisse gevoel op de lippen houdt urenlang aan. De lippen zijn dus altijd zacht en de lippenstift is daarom uiterst aangenaam om te dragen. Dit langdurige effect beperkt zich niet alleen tot het huidgevoel, maar ook het uiterlijk blijft urenlang behouden, omdat de hoog-intensieve kleurpigmenten zijn ingebed in het actieve ingrediëntencomplex. De extreem romige textuur heeft nog een ander voordeel: het vergemakkelijkt het aanbrengen en zorgt dus ook voor een heerlijk lipgevoel. De Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick serie is daarom een uitstekende manier voor vrouwen van alle leeftijden en huidtypes om hun lippen een alomvattende schoonheid te geven. Dit wordt ook gewaarborgd door het grote kleurengamma dat hier wordt gebruikt. Deze lipstickinnovaties van Estée Lauder zijn daarom niet alleen geschikt voor elke vrouw, ze zijn ook een uitstekende keuze voor elke gelegenheid om een niet te missen highlight toe te voegen aan uw make-up.

Het design

Goud en pianolak zijn de eerste indicaties van hoogwaardige content in de Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick serie. Maar dit is verre van genoeg voor het Franse edele merk. Ook de mechanica van de bekende lippenstift werd grondig getest en onmiddellijk verbeterd. De sluiting van de lippenstiften is nu met één klik goed af te sluiten; de verborgen magneet zorgt voor een luxe die niet onderdoet voor de inhoud van de container. Daarnaast is er een verfcapsule die altijd zorgt voor een nauwkeurige aanbrenging van de verf, zodat een snelle make-up geen probleem meer is. De lippenstift is de perfecte metgezel voor op de weg en op de weg dankzij zijn eenvoudige toepassing en de compacte vorm. De edele verpakking is een absolute blikvanger en ziet er goed uit in elke beauty case.

Het assortiment

Ook al besteedt de Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick serie veel aandacht aan de verzorging en het volume van de lippen, de uiteindelijke focus ligt op de kleuren. Het beschikbare kleurenpalet kan op geen enkele andere manier worden geëvalueerd. Deze prachtige kleurenronde begint met de rosé tinten die het naakt een frisse touch geven, 260 Excentrieke en 420 Rebellious Rose zijn waarschijnlijk de mooiste voorbeelden. Maar het is ook dramatisch en bijna schokkend. 320 Defiant Coral laat dit zien met een heldere toon, terwijl 340 Envious, 330 Impassioned en 230 Infamous laten zien dat intense kleur altijd centraal staat. De 310 krachtige en de onvergelijkbare 430 dominante zijn beschikbaar voor eersteklas signaalkleuren om het felbegeerde drama-effect in de look te brengen.

En dat donkere kleuren ook op de zijkant van de Shocking Pink kunnen staan, bewijzen 240 Tumultuous Pink en 220 Powerful op indrukwekkende wijze. De volle lippen moeten echter ook bewijzen dat ze geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Met de naaktinten van de Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting lippenstiften lukt dit uitstekend, of het nu helder is met de 120 gewenste of in medium tinten zoals 410 Dynamic, 110 Insatiable Ivory of 210 Impulsive. En donker naakt kan ook enorm aantrekkelijk zijn, zoals blijkt uit 130 Intense Nude en 160 Discreet met hun discrete charme. Bij al deze trends mag rood echter nooit met lippenstift worden vergeten. Maar dankzij 350 Vengeful Red, 360 Fierce en 140 Emotionional is dit gevaar hier snel afgewend. Daarnaast laat 450 Insolent Plum zien dat de kleur rood nog voldoende ruimte kan bieden voor een verleidelijke innovatie. En voor degenen die de aantrekkingskracht van de donkere tinten niet kunnen weerstaan, biedt Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick Series de 150 Decadent om een onvergelijkbare look te creëren.