Meer informatie:

Het concept

De wenkbrauwen vormen het kader voor het gezicht. Dat is een bevinding die de oprichter van het label al had gemaaktEstée Lauder . Geen wonder dus dat de brouwerijproducten voortdurend worden verbeterd. Josephine Esther Mentzer The Brow Multi-Tasker zou daar Estée Lauder erg blij mee zijn. Een brouwerijproduct dat twaalf uur meegaat is nog steeds een veelgevraagde innovatie.
Omdat de dame in visioenen geloofde, slaagde ze erin om een groot imperium te creëren met slechts een recept voor een huidcrème. Haar constante interesse werd gevoed door studies in dermatologie en chemie en gerenommeerde onderzoekers hebben samen met haar ongelooflijke schoonheidsproducten ontwikkeld. Geen wonder dus dat het Estée Lauder een van de grootste bedrijven in de VS is geworden. Omdat de oprichter zelf een uitstekende getuigenis was voor haar producten, werden make-up artiesten, modebladen en andere belangrijke instanties zich al snel bewust van haar en haar producten. Haar doel om de nadruk te leggen op de natuurlijke schoonheid van vrouwen was een missie die met plezier werd gepromoot. Inmiddels staat het label ook voor bijzondere en hoogwaardige geuren, zodat Estée Lauder zowel in het gamma van de onderhouds- en decoratieve Kosmetik als in het parfumgamma zeer gewild is.
De oprichter is er ook verantwoordelijk voor dat de cosmetica-industrie zo graag monsters uitdeelt. Al snel Estée Lauder realiseerde ze zich dat niets effectiever is dan zichzelf te overtuigen van de positieve eigenschappen van een product zonder kosten. Omdat reclamebedrijven aanvankelijk het kleine cosmeticabedrijfje afwezen vanwege een te klein budget, wist Miss Mentzer zichzelf heel goed te helpen. Met haar unieke marketingidee en haar charismatische karakter is de opkomst van het label zeer snel gegaan. Klanten over de hele wereld voelen zich aangesproken door de producten. Vooral dames, die veel belang hechten aan de ingrediënten en een nobel design in de cosmetica, Estée Lauder zijn te vinden op de website. Het enorme bedrijf is zich nog steeds bewust van zijn verantwoordelijkheid en leiderschapsrol en verrast telkens weer met interessante innovaties.

Het design

Het Estée Lauder The Brow Multi-Tasker wordt bewaard in de typische huisstijl. De verpakking oogt hoogwaardig en elegant, maar mist niet de klassieke eenvoud. Het ontwerp is zeer goed doordacht. De pen combineert drie functies, zodat de wenkbrauwen bijzonder goed te traceren zijn. Potlood en poeder maken alle stijlen voor de wenkbrauwen mogelijk met behulp van een borstel. De praktische pen kan zowel voor het vullen als voor het definiëren worden gebruikt. Het ontwerp is, zoals Estée Lauder gebruikelijk, geheel in goud en donkerblauw. Alleen het deel met het poeder wordt in de betreffende kleur geverfd. De buitenverpakking is een koningsblauwe hoogglanzende kartonnen doos, die ook in goud is gedrukt.

Het assortiment

Goed verzorgde wenkbrauwen zijn een essentieel onderdeel van een goed uiterlijk. Het ooggebied wordt opgetild en ziet er bijna uit alsof het is opgetild. Mooie wenkbrauwen onderstrepen de gezichtsvorm en geven de ogen het perfecte montuur. Beginners moeten een professional de perfecte wenkbrauwvorm laten bepalen en plukken. Het formulier wordt niet elke dag opnieuw ontworpen, maar de focus ligt alleen op het opvullen van gaten en het tekenen van de wenkbrauwen. Dit lukt met poeder en wenkbrauwpotloden bijzonder eenvoudig en natuurlijk. Dergelijke duurzame producten hebben The Brow Multi-Tasker de voorkeur Estée Lauder omdat de look een lange dag zou moeten meegaan.
Voor blonde dames wordt een lichte tint aanbevolen die slechts één tot twee tinten donkerder is dan het hoofdhaar. The Brow Multi-Tasker De Estée Lauder 01 Blonde is ideaal voor alle lichte blondines. Als het haar meer naar donkerblond is, is de kleur 02 Light Brunette een goede keuze. Voor lichtbruin tot middelmatig bruin haar wordt de Nuance 03 Brunette aanbevolen. Donker haar is het beste geënsceneerd met de Nuance 04 Dark Brunette.
Duidelijk getekende contouren zijn bijzonder actueel. Hardnekkige haren worden eerst in vorm geborsteld en indien nodig met een gel gefixeerd. Eerst moet de onderste rand van de wenkbrauwen met een afgeschuind borsteltje worden opgespoord. Die The Brow Multi-Tasker met de Estée Lauder geïntegreerde borstel. Vervolgens wordt de bovenste contour getekend. De vulling werkt het beste wanneer de haren met de pen of het poeder in de groeirichting worden getrokken. Als op sommige plaatsen het haar volledig ontbreekt, kan de fijne punt van het Estée Lauder haar The Brow Multi-Tasker vakkundig worden bedrogen. Vooral fijne lijntjes imiteren het wenkbrauwhaar perfect. De look kan ook worden gefixeerd met transparante gel of haarlak. Als het haar geplukt moet worden, werkt dit het beste na een warme douche, omdat de huid bijzonder zacht is en het plukken minder pijnlijk is.