Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Het concept

Met slechts vier producten, maar met veel ideeën, richtte Estée Lauder in 1946 het wereldberoemde bedrijf op. Daarbij streefde ze het geloof na dat elke vrouw mooi kan zijn. Deze overtuiging heeft het gezicht van de hele cosmetische industrie veranderd. Vandaag de dag wordt het merk vaak beschouwd als een pionier en heeft het klanten over de hele wereld geïnspireerd. Estée Lauder werd geboren door Josephine Esther Metzer en groeide op als de dochter van immigranten in Corona, Queens. Metzer had Hongaarse wortels aan moederszijde en Tsjechische wortels aan vaderszijde.

Het was echter haar oom John Schotz, een apotheker die haar en haar gezelschap later zou helpen. Maar haar familie was allesbehalve onschuldig in de naamgeving van het inmiddels wereldberoemde merk - sinds haar kindertijd noemde ze het Esty, wat uiteindelijk vele jaren later de bedrijfsnaam Estée opleverde. Estée Lauder ontdekte als kind ook haar liefde voor cosmetica. Al op jonge leeftijd probeerde ze haar eigen schoonheid te onderstrepen met huidcrèmes.

Later, als jonge vrouw, stolde deze wens. Maar nu begon ze haar eigen recepten te maken. Aanvankelijk probeerde ze ze te verkopen aan schoonheidssalons en hotels. Maar Lauder streefde niet altijd het geloof na dat elke vrouw mooi kan zijn. Ze had ook de overtuiging dat de klant moet worden geraakt door een product op twee niveaus. Volgens Lauder bestonden deze twee niveaus ooit uit de eigenlijke aanraking bij het uitwendig aanbrengen van het product, maar ook uit een aangename geur en een mooi binnendesign. Het merk blijft dit concept nastreven, dat is voortgekomen uit de vaste overtuiging van Lauder. Ook daarom is het bedrijf vandaag de dag wereldwijd succesvol.

Talrijke klanten zweren bij onze producten. Dit werd niet alleen gewaarborgd door de producten zelf, maar ook door mooie en bekende gezichten zoals die van Karen Graham, Gwyneth Paltrow en Elizabeth Hurley, die het label adverteerden en promootten. Onder het motto dat schoonheid geen kwestie is van leeftijd, maar alleen van de juiste zorg, heeft Estée Lauder de afgelopen zes decennia talloze lijnen en producten gecreëerd.

Deze zijn niet alleen gericht op de verschillende huidtypen, maar ook op de verschillende eisen van de klanten van het merk. De Re-Nutriv-lijn maakt gebruik van recepten die in de loop der jaren zijn geperfectioneerd en revitaliseert de rijpe huid. De crèmes, tincturen en meer geven de huid een frisser, jeugdiger en helderder uiterlijk.

alle klanten beoordelen positieve
Estée Lauder Re-Nutriv
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 7 klant adviezen

Commentaar van
Na een week...
Al na een week een duidelijk verbeterd huidbeeld, strakker en stralender. Ik kan het product iedere vrouw aanbevelen die met de eerste tekenen van ouderdom wordt geconfronteerd.
Commentaar van
Top
De creme geeft de huid een heerlijk gladde aanblik. Je moet er niet te veel van gebruiken. Dus zeker niet hoe meer hoe beter.
Commentaar van
Duty-Free uit Azië: zelfde prijs hier
Ik heb dit product Duty-Free in Singapore gekocht maar de prijs blijkt dezelfde als hier bij Easycosmetic. Bij dagelijks gebruik zijn de 60 ml genoeg voor ca 6 maanden. Topverzorging!

Het design

Estée Lauder wist vanaf het allereerste begin van het merk dat niet alleen het recept, maar ook het uiterlijk van de kroezen en tubes overtuigend moest zijn. Lauder zei tijdens zijn leven en het merk ziet het vandaag de dag nog steeds zo:"Het product moet de klant op twee niveaus raken - intern en extern.

Met de Estée Lauder Re-Nutriv lijn wordt dit bereikt met elegant afgeronde vormen en kostbare tinten goud, die soms de hele kroes kleden of mooie contrasten creëren met effen wit. Hierdoor is het ontwerp van de serie een consistent vervolg op het hoogwaardige interieur. Een blikvanger in elke badkamer.

Het assortiment

De Estée Lauder Re-Nutriv cosmetische lijn staat voor het principe "schoonheid is geen kwestie van leeftijd". De exclusieve zorgserie met zijn luxueuze ingrediënten is de zorgserie voor veeleisende vrouwen die waarde hechten aan exclusieve producten en een jeugdige en stevige huid willen. De zorgserie van Estée Lauder komt zijn beloftes na en overtuigt door zijn verifieerbare werking en zijn aantrekkelijke, elegante design. De verzorgingsserie voor de jonger ogende huid overtuigt stijlvolle en modebewuste vrouwen met zijn elegante en nobele product en verpakking ontwerp.

Alle producten van de serie zijn in edele en elegante gouden en zilveren tinten. De kleuren beloven iets bijzonders. Duidelijke belettering in harmonieuze kleuren ronden het ontwerp af. De productverpakking is nobel, met duidelijke lijnen en elegante vormen en past perfect bij de gekozen kleuren van de cosmetische serie. Het ontwerp is optimaal afgestemd op de doelgroep en past bij de moderne, jonge hartvrouw en haar veeleisende behoeften.

Het hoogwaardige, exclusieve ontwerp weerspiegelt ook de ultramoderne, effectieve ingrediënten van de cosmetica en benadrukt de exclusieve effectiviteit van de producten. Dankzij jarenlang onderzoek en ervaring, gecombineerd met innovatie, is het luxueuze Estée Lauder Re-Nutriv cosmeticaprogramma een effectief product voor een jonger ogende huid. De hoogwaardige actieve ingrediënten van de exclusieve huidverzorgingsserie zijn optimaal op elkaar afgestemd en overtuigen door zichtbare resultaten.

De verzorgingsserie maakt de huid levendiger en stralender en benadrukt de jeugdige uitstraling. De luxe verzorgingsproducten spannen en maken de huid glad en zorgen voor een jeugdige uitstraling. Estée Lauder Re-Nutriv producten kunnen zeer goed gecombineerd worden en het assortiment biedt ochtend- en avondverzorgingsproducten. De combinatie van rijk serum en langdurige hydraterende verzorging ondersteunt de huid bij de vorming van natuurlijke collagenen, waardoor de huid en de gezichtscontouren steviger en gladder worden.

Moderne zorg voor veeleisende vrouwen is speciaal beschikbaar voor gezicht, ogen en lichaam en als dag- en nachtverzorging. Het sterke effect van deze luxueuze zorgserie voor vrouwen met hoge eisen overtuigt de zichtbare resultaten op elke leeftijd. Dankzij voortdurend onderzoek en ontwikkeling combineert Estée Lauder's huidverzorgingsassortiment waardevolle actieve ingrediënten op een ideale manier, waardoor zichtbare en overtuigende resultaten in huidverzorging mogelijk worden.

Estée Lauder Re-Nutriv is modern, effectief en de dagelijkse luxe in huidverzorging voor vrouwen met hoge eisen aan het uiterlijk en de verzorgingsproducten. De gebruiker kan altijd vertrouwen op het effect van de producten uit de Re-Nutriv serie. Geen enkele vrouw mag compromissen hoeven te sluiten in de eisen van de dagelijkse schoonheidsbehandelingen.