Meer informatie:

Het concept

Estée Lauder Revitalizing Supreme is ontwikkeld voor de veeleisende en volwassen huid. De crèmes hebben een actieve component die zich aanpast aan de respectieve behoeften van verschillende teint. De drie effecten Revitalizing Supreme is ontworpen voor zijn revitalisatie, regeneratie en egaliseren. De IntuiGen-technologie is gepatenteerd door Estée Lauder.
Blad-extracten van zwart bamboe reactiveren verschillende functies van de huidcellen. Deze kunnen in de loop van het natuurlijke verouderingsproces afnemen en zo het uiterlijk en de structuur van de huid negatief beïnvloeden. Het eiwit NRF2 speelt hierbij een centrale rol en is met behulp van genetisch onderzoek nader geanalyseerd. Het helpt onder andere negatieve invloeden van UV-straling in huidcellen tegen te gaan. Het sleutelwoord longevity genen wordt geassocieerd met verschillende herstelprocessen en het immuunsysteem van de huid. Estée Lauder heeft ook een verzorgingscomplex ontwikkeld dat de activiteit van deze genen ondersteunt en zo de natuurlijke barrièrefuncties van de huid versterkt.
Een actief complex met lipiden, hyaluronzuur en antioxidanten toont zijn effect direct op het oppervlak. Gerst- en zonnebloemextracten, vitamine E, cafeïne en hyaluronzuur hydrateren, irritaties verzachten, de huid helpen in de strijd tegen schadelijke milieu-invloeden en nog veel meer. De teint ziet er gladder, frisser en daardoor ook jonger uit. Naast de klassieke dagverzorging is er ook een speciale crème voor de oogcontour die bijzonder goed verdragen wordt en de gevoelige huid voedt.
Het merk Estée Lauder staat bekend om zijn hoogwaardige cosmetica en verzorgingsproducten van de hoogste kwaliteit. Net als bij Estée Lauder Revitalizing Supreme worden vaak exclusieve complexen met werkzame stoffen gebruikt die zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke bevindingen. De eerste bestseller uit New York City was daarentegen een vrij eenvoudig maar slim product. De Youth Dew badolie inspireerde met zijn waanzinnige geur en in vergelijking met klassieke parfums voordeliger prijs een groot aantal klanten. Hiermee werd de basis gelegd voor een verdere uitbouw van het bedrijf, dat vandaag de dag een van de bekendste merken is in de luxe autosector.

Het design

Crème, gel en balsem van Estée Lauder Revitalizing Supreme overtuigen met een uitstekende anti-aging werking. Ze creëren snel en blijvend een stralende, gladde en soepele teint. Maar ook het verpakkingsontwerp van deze producten is fascinerend. De crème is verkrijgbaar in goudkleurige potten. De bodem en het deksel van de glazen kroezen zijn met kunststof verstevigd.
De compacte en handige verpakking zorgt niet alleen voor een eenvoudige en nauwkeurige dosering, maar maakt hem ook geschikt voor gebruik tijdens het rijden of onderweg. Gel en balsem zijn verkrijgbaar in praktische dispensers, die door middel van een drukmechanisme een gerichte dosering leveren. Estée Lauder Revitalizing Supreme producten zijn te herkennen aan hun gouden verpakkingsontwerp en het Estée Lauder logo.

Het assortiment

Estée Lauder Revitalizing Supreme is een zeer effectief assortiment van crèmes, balsems en gels. Dankzij de IntuiGen technologie kunnen de actieve ingrediënten flexibel inspelen op de behoeften van de huid. De zachte textuur wordt snel geabsorbeerd en ontwikkelt onmiddellijk zijn effectiviteit. Bij regelmatig gebruik worden tekenen van huidveroudering blijvend verminderd. Dit bestrijdt effectief lijntjes, rimpels en een verslapte huid.
De dermatologisch geteste crème gaat ook zwelling en huidirritatie tegen. Estée Lauder Revitalizing Supreme verjongt de huid en zorgt voor een gladde, soepele en egale teint. De regeneratieve kracht van de huid wordt versterkt door crème, balsem en gel, zodat de huid zich sneller vernieuwt. Bovendien wordt de huid duurzaam gehydrateerd. Dit geeft de huid een zijdezacht en gerevitaliseerd gevoel. Bovendien wordt de huid langdurig versterkt en beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Ook u kunt vertrouwen op de dermatologisch geteste producten uit de Estée Lauder Revitalizing Supreme serie.
Estée Lauder Revitalizing Supreme is een anti-aging huidverzorgingslijn voor de rijpe huid. Op basis van wetenschappelijke bevindingen uit genetisch onderzoek is een actief complex ontwikkeld dat de natuurlijke beschermende functies van de huid versterkt. Regeneratie- en revitalisatieprocessen die door de leeftijd langzamer verlopen, worden eveneens gereactiveerd en ondersteund. Aan het huidoppervlak komt dit tot uiting in een gladdere teint die zowel steviger als elastischer is. Rimpels en lijntjes worden verminderd terwijl de huid er frisser uitziet en perfect gehydrateerd is.
Plantenextracten, maar ook antioxidanten zoals vitamine E en hydraterende hyaluronzuur ondersteunen de huid en verzorgen haar zowel aan de oppervlakte als in de huidcellen. Naast de Estée Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Cream voor het gezicht, is er ook de rijke Global Anti-Aging Eye Balm voor de ogen. De fluweelzachte textuur kan gebruikt worden als traditionele verzorging of als intensief masker. Het is dermatologisch en oogheelkundig getest op zijn verdraagbaarheid. Met de Estée Lauder Revitalizing Supreme parfumserie kan de huid een beetje jeugdigheid terugkrijgen en de tekenen van de tijd geminimaliseerd worden.