Meer informatie:

Het concept

Het gerenommeerde en luxueuze cosmeticahuis Estée Lauder bracht met het assortiment Pure Color Envy lippenstiften op de markt die niet alleen een bron van afgunst waren, maar ook van puur verlangen. Veel vrouwen over de hele wereld zijn nu onder de indruk van de kleurrijke, verzorgende en verleidelijke bereik - en mannen dag na dag verleiden met het. Met de Pure Color Envy Matte lijn heeft het huis nu zijn assortiment uitgebreid: met ongelooflijk romig, indrukwekkend intense en matte lippenstiften. De Pure Color Envy Matte lijn spreekt vooral veeleisende vrouwen aan. Vrouwen die weten wat ze willen en die met hun lippenstift hun eigen kracht willen benadrukken. Vrouwen die hun look willen verfijnen of de finishing touch willen geven. Vrouwen van alle leeftijden en interesses die meer van hun lippenstift verwachten dan alleen mooie kleuren.
Natuurlijk kan ook de Estée Lauder Pure Color Envy Matte Lipstick lijn dit bieden. Deze bevat momenteel meer dan 15 verschillende en verleidelijke kleuren. Zo zorgt het voor afwisseling en zorgt het ervoor dat elke smaak kan worden vervuld en elke look kan worden afgerond. Maar de lippenstiften van de Estée Lauder Pure Color Envy Matte Lipstick lijn kunnen nog meer: ze verzorgen en verwennen de lippen en zijn ongelooflijk productief. Met slechts één beweging kunnen ze in een levendige, urenlange kleur worden ondergedompeld. De textuur is niet alleen ongelooflijk romig, maar ook extreem licht.
Het voelt zeer aangenaam aan op de lippen en zorgt voor een zacht en luxueus gevoel. Ook de lippenstift is moeiteloos aan te brengen. Ondertussen is de kleurcapsule zo gevormd dat de rondingen van de lippen perfect kunnen worden aangedraaid en gevuld. Dit maakt de producten van de Estée Lauder Pure Color Envy Matte Lipstick lijn perfect voor de ultieme pout.

Het design

Met de Estée Lauder Pure Color Envy Matte Lipstick lijn heeft Lauder duidelijk niet alleen nagedacht over de kleuren die de lijn bevat. Enerzijds is er de zorgvuldig gevormde capsule van de lippenstiften, waardoor de lippen zeer gemakkelijk en nauwkeurig kunnen worden getraceerd en ingevuld. Dan is er ook nog de vorm van de lippenstift zelf, die zich in edelblauw en goud presenteert. De covers van de Estée Lauder Pure Color Envy Matte Lipstick lijn hebben vooral één ding: luxe karakter. Ze zijn elegant gevormd, met discrete hoeken en randen. Toch passen ze altijd goed in de hand en zijn ze met één klik af te sluiten.

Het assortiment

Met de Estée Lauder Pure Color Envy Matte Lipstick lijn heeft het gelijknamige cosmeticahuis een matte lippenstiftlijn gecreëerd die van puur verlangen spreekt. Een verlangen dat zo sterk kan zijn dat het afgunst opwekt. In ieder geval beloven de sensuele namen en kleuren van de afzonderlijke lippenstiften dit. Deze hebben veelbelovende namen zoals 110 Covetous Nude, Estée Lauder Pure Color Envy Matte Lipstick 111 Quiet Roar, 113 Raw Edge, 333 Persuasive, 208 Blush Crush, 211 Aloof, 408 No Restraint, 120 onstuitbaar, 130 Desirous, 210 Neon Azalea, 220 onbereikbaar, 320 vluchtig, Estée Lauder Pure Color Envy Matte Lipstick 330 Decisive Poppy en 420 Stronger.
En ze praten over dingen als kracht, verliefdheid en geen terughoudendheid. Maar ook de bovengenoemde wens, onoverwinnelijkheid en overtuigingskracht worden genoemd als je kijkt naar de namen van de individuele producten in de Estée Lauder Pure Color Envy Matte Lipstick lijn. Maar ook variaties met melodieuze namen als "Leises rollen" of "rohe Kanten" worden hier genoemd. Dit zijn de namen die ons een eerste indruk moeten geven van wat ons te wachten staat in de gediversifieerde Estée Lauder Pure Color Envy Matte Lipstick lijn: namelijk talrijke lipsticks in de meest gevarieerde en diverse kleuren.
Kleuren die ons door de meest uiteenlopende situaties in ons leven zouden moeten leiden. De lippenstiften van de uitgebreide en luxueuze Estée Lauder Pure Color Envy Matte Lipstick lijn zijn soms discreet en natuurlijk, soms verleidelijk en helder rood, soms bijna gevaarlijk en donkerrood en soms rijk en discreet bruin. De afzonderlijke lippenstiften in de lijn kunnen niet meer van elkaar verschillen, zelfs niet in kleur. Omdat elke lippenstift kan worden gebruikt om een breed scala aan looks en trendprojecten te creëren. Naast het ontwerp hebben ze nog iets gemeenschappelijks: de zachte en luxueuze textuur en de verzorgende en verwennende samenstelling. Dit maakt de lippen soepel en droogt ze niet uit, zelfs niet als ze er verleidelijk mat uitzien.