Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De Estée Lauder Mascara collectie is zeer divers en biedt altijd de juiste mascara voor verschillende looks. Niet alleen de afzonderlijke formules, maar ook de borstels zijn individueel instelbaar. De populaire series zoals Double Wear en Pure Colour zijn vertegenwoordigd, evenals de Sumptuous collecties. De andere bijnamen geven informatie over de respectievelijke effecten.
Weelderig Extreme staat voor extreem volume en maximale compressie van de wimpers. Drie verschillende soorten vezels met een hoog volume zijn hier nuttig. Ze werken als verlengstukken voor de wimpers en hebben een zeer lichte textuur. Verder is de mascara verrijkt met een verzorgend vitamine complex.
De borstel combineert twee verschillende soorten borstelharen. Sommige zijn flexibel en helpen bij de optimale verdeling van het product. De vaste vezels werken als een kam en scheiden de wimpers optimaal zodat ze niet aan elkaar kleven. De Brushcomber Extreme borstel is niet het enige ontwerp dat Estée Lauder heeft gepatenteerd en exclusief aanbiedt.
De Estée Lauder Sumptuous Oneinite Daring Length - Volume Mascara geeft de wimpers een duidelijk zichtbare lengte, meer volume en diepzwarte kleur. Het is een van de verlengende mascara en helpt de wimperlijn visueel te verdichten. Zwarte vezels garanderen niet alleen de intensieve kleurdiepte, maar ook de lengte die de natuurlijke wimpers overstijgt. De speciaal ontwikkelde vezels zijn rekbaar en kunnen elk haar omhullen. Ze passen zich aan en helpen om de vorm te behouden.
De Estée Lauder Little Black Primer is een veelzijdige wimpergrondverf en eenvoudig geschikt voor elke gelegenheid. Als basis, als deklaag of om de wimpers een vleugje kleur te geven. De weelderige Knockout Mascara overtuigt met zijn rijke zwart, dat een speciale, matte afwerking heeft. De Clump Separation Brush verdeelt de mascara gelijkmatig en voorkomt klonteren.
Een zeer veelzijdige mascara die bij veel looks past is de Pure Color Envy Lash. Het is een 3-in-1 mascara met een speciale hybride borstel. Eén zijde heeft borstelharen van nylonvezels, die volume en lengte geven. De andere kant is gemaakt van siliconen en helpt om de wimpers nog meer te scheiden en te verlengen. Met slechts één bestelling en één product kunnen dramatische effecten worden bereikt. Maar de mascara kan ook goed gecombineerd worden voor dagelijks gebruik.
Voor een nog langere houdbaarheid zijn er naast de klassieke versies ook waterdichte versies met waterdichte inkt. De langhoudende formules zijn ideaal voor het minimaliseren van verkleuring, vlekken en dergelijke. Estée Lauder Mascara is parfumvrij en getest door oogartsen.

Het design

De Estée Lauder Mascara verschilt in kleur en design afhankelijk van het type mascara. Pure Color Envy is gemakkelijk te herkennen aan de vierkante mouwen, die ook een goede grip bieden. Weelderig Extreme op zijn beurt heeft een ronde mouw waarvan de kleurthema's verschillen afhankelijk van het ontwerp.
Over het algemeen zijn een zeer donker middernachtblauw en goud de hoofdkleuren van het merk Estée Lauder. Verschillende combinaties van de twee en variaties binnen de kleurfamilies resulteren in talloze verschillende maar vergelijkbare verpakkingen. Van buitenaf is het gemakkelijk onderscheid te maken tussen verschillende uitgaven, waarbij elke mascara de volledige naam en de kleur van het opschrift draagt. De sets zijn mooi verpakt en daarom ook geschikt als cadeau.

Het assortiment

De Estée Lauder Mascara collectie biedt een brede selectie van mascara mascara voor dagelijks gebruik en ook voor wilde feestlooks. Ieder overtuigt met een exclusief ontwikkelde borstel die speciale effecten bereikt. De texturen, formules en kleuren zijn speciaal ontwikkeld om de wimpers perfect te benadrukken.
Naast de individuele versies met normale en waterdichte versies zijn er ook praktische sets. Ze nodigen je uit om ze te testen en uit te proberen of zijn een leuk cadeau-idee.
De Estée Lauder Mascara Sumptuous Extreme Waterproof 01 Zwart geeft extreem volume en creëert een vals wimper-effect. De formule combineert drie verschillende vezelsoorten die fungeren als verlengstukken voor de wimpers. En dankzij het Lash-Advancing vitaminecomplex is het ook voedend. De waterdichte formule bevat achtdimensionale parelpigmenten. Ze creëren een diep zwart met een grote glans.
De Estée Lauder Mascara Sumptuous Extreme Mascara Set~3 stukken combineert alles om de oogcontour te laten stralen. Naast mascara zijn kleine maten van de zachte milde oogmake-upverwijderaar voor het verwijderen van make-up en de antiverouderende oogcrème met een aangenaam lichte gelstructuur inbegrepen. De wimpers verschijnen in een volume-uitstraling en kunnen 's avonds net zo gemakkelijk worden verwijderd en verzorgd.
De weelderige Knock-out Mascara Set~3-delige bevat gecoördineerde make-upproducten. Naast de Knockout Mascara, die uittrekt, comprimeert en scheidt met een mat, zwart resultaat, is er een bekende grootte van de Sumptuous Extreme Mascara. Ten slotte zitten er twee poederschaduwen in een medium bruine en een licht champagnetint. Ze zijn ideaal om kleine accenten te plaatsen en de oogopslag te vervolledigen. De formule kan droog of vochtig worden aangebracht.
Estée Lauder Mascara Sumptuous Bold Waterproof 01 Zwart combineert verschillende polymeren, wassen en gels tot een bijzonder langdurige formule. Het geeft dichtheid en definitie en beschermt tegelijkertijd de textuur rond de wimpers. De Pure Color Envy Lash Black is een multifunctionele, zwarte mascara voor vele gelegenheden. Het heeft een dubbele hybride borstel met twee zijden. De voordelen van nylon- en siliconenborstels kunnen in slechts één product worden ervaren.
Weelderig Oneindig is de mascara voor zeer lange wimpers en volume. De diepzwarte vezels strekken de wimpers uit tot voorbij hun punt en zorgen tegelijkertijd voor dynamiek en volheid. Estée Lauder mascara's zijn oogheelkundig getest en geschikt voor contactlensdragers.