Meer informatie:

Het concept

De naam zegt het al: de Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Gloss cosmetica serie vormt de lippen van haar drager met glamoureuze, glanzende kleuren en maakt anderen bleek met afgunst. Dankzij de speciale Advanced True Vision-technologie van Estée Lauder krijgt de lippen een bijzonder gedefineerd uiterlijk door de glans. De vloeistof compenseert oneffenheden en dempt de lippen op subtiele wijze, waardoor ze er volumineuzer uitzien. Het resultaat zijn perfecte lippen die elke make-up vervolledigen en uw drager een vrouwelijke look geven.
De glans duurt tot zes uur en laat de lippen multidimensionaal stralen. De Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Gloss overtuigt ook met een bijzonder aangenaam draagcomfort: in tegenstelling tot conventionele lipgloss kleeft het niet en heeft het een vloeibare-crème consistentie waar iedereen zich prettig bij voelt.
De doelgroep van de Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Gloss cosmetica serie bestaat voornamelijk uit vrouwelijke, zelfbewuste vrouwen die waarde hechten aan hoogwaardige producten. Met de nieuwe serie richt het traditionele merk zich niet alleen op de jeugd in het hart, maar vooral op jonge vrouwen die voor het eerst hoogwaardige producten willen. Daarom schakelde Estée Lauder Kendall Jenner in voor zijn campagne. De glamoureuze jonge Amerikaan staat wereldwijd bekend als model- en reality TV-ster.
De glans combineert een mooie look met een rijke verzorging: hij tovert glanzende lippen op die er niet alleen perfect uitzien, maar ook zacht, glad en soepel aanvoelen. De glans heeft een prachtig verzorgend effect, vergelijkbaar met een lippenbalsem. Het hydrateert de lippen omdat het hyaluronzuur bevat. Dit bindt water effectief en zorgt voor de elasticiteit van de huid. De Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Gloss bevat ook hoogwaardige plantaardige oliën, waaronder avocado-, zonnebloem- en jojoba-olie. Ze voorzien de lippen van vitamine E en C en hebben een hoog verzorgend effect.

Het design

Het nobele karakter van de Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Gloss wordt weerspiegeld in de eenvoudige maar elegante verpakking. De handige lipglossfles heeft discrete afgeronde hoeken en bestaat uit een slanke, transparante glazen behuizing waarin de intensieve kleur van de glans optimaal wordt geaccentueerd.
De verpakking is bekroond met een stijlvolle zwarte dop, waarvan de bovenkant is versierd met het gouden ESTÉE LAUDER opschrift. Aan de dop is een praktische applicator bevestigd, die een bijzonder grote hoeveelheid verf kan absorberen en deze tijdens het aanbrengen geleidelijk aan de lippen losmaakt. Het is daarom voldoende om de applicator één keer per applicatie onder te dompelen in de romige vloeistof.
Dankzij de licht gebogen vorm past de applicator zich zeer goed aan de lippen aan en vereenvoudigt zo de uniforme toepassing aanzienlijk. Met de punt kunnen de contouren perfect worden getekend en met de platte zijden kunnen de lippen eenvoudig worden gevuld met kleur. De dop van de Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Gloss is voorzien van een schroefdop die ervoor zorgt dat de fles stevig kan worden afgesloten.

Het assortiment

Het Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Gloss-gamma omvat negen verschillende tinten die elke lip met kleur en glans accentueren en verzorgen. De pigmentrijke glans heeft een licht tot middelmatig dekkend vermogen. Subtiel of intens: de drager kan zelf bepalen hoe sterk de kleur moet glanzen door de glans in één of meerdere lagen aan te brengen.
Elke tint uit de Gloss-serie overtuigt door zijn karakter: Estée Lauders gevarieerde assortiment omvat alles van subtiele pasteltinten tot felle kleuren. Lichte naaktinten zijn onder andere Waaghalsbloei en Discrete naakt voor een natuurlijke look. De lippen worden een grandioze blikvanger wanneer ze geschilderd worden met stralende, intense tinten zoals Berry Provocative, Fiery Amond en Flirtatious Magenta.
De Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Gloss is ook verkrijgbaar in een reeks van prachtige tinten van roze tot paars. Het veelzijdige productassortiment omvat de tonen Suggestive Kiss, Jealous Blush, Plum jaloezie en verleidelijke meloen, die voor elke smaak de juiste tint bieden. Alle negen kleuren zijn verkrijgbaar in zowel glanzende als crème afwerking.
Het grote assortiment biedt voor iedere smaak iets en stelt iedere vrouw in staat om precies het gewenste effect te bereiken: Met de cosmetische serie kan ze haar lippen verleidelijk, meisjesachtig, eenvoudig of expressief laten lijken. Elke Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Gloss inspireert niet alleen met een individuele kleur, maar ook met een aangenaam zoete geur.