Meer informatie:

Crèmige oogschaduw met schitterende kleur - de Estée Lauder Pure Color Envy Shadowpaint

De Estée Lauder Pure Color Envy Shadowpaint oogschaduwen hebben een romige textuur en een variabele opaciteit. De gelcrème voelt aangenaam licht aan op de ogen en kan zachtjes worden aangebracht. In tegenstelling tot veel meer glinsterende en romige oogschaduwen zijn ze zelfs geschikt voor dagelijks gebruik. Voor intensievere make-up kunnen ze ondoorzichtiger worden aangebracht. De applicator is voorzien van een klein sponsje en lijkt op die van een lipgloss. In slechts één beweging wordt een expressief resultaat met een gladde textuur gecreëerd. De gelcrème kan goed gefineerd worden met een kleinere applicatiehoeveelheid. De kleur is semi-transparant en licht glanzend. Na het aanbrengen wordt de formule zeer lang houdbaar en zet niet in op rimpels. Het vervaagt of begint niet af te brokkelen. Dit is vooral belangrijk voor het oog, want er is automatisch veel beweging en veel fijne rimpels. Daarom is Shadowpaint ook zeer geschikt als basis om te combineren met andere oogschaduwen. De look kan worden afgerond met slechts enkele producten. Zo kan de ooglidplooi bijvoorbeeld worden voorzien van een matte, bruine of beige oogschaduw. Het resultaat is meer dimensie en expressiviteit. De Shadowpaints hebben een glanzende tot metallic afwerking. Matte nuances zijn een ideale aanvulling om ze te onderstrepen. Poedertexturen houden zich nog beter vast op de foundation, zodat een langdurige make-up ontstaat. De lichte textuur kan ook direct met de vingers worden gemengd. Dit gaat zelfs op de weg zeer snel en creëert binnen enkele minuten een oogopslag. De formule is oogheelkundig getest en wordt daarom goed verdragen. Het kleurenspectrum is iets meer gedempt met veel basiskleuren. Naakte tinten, maar ook een lichtere roze en donkere marine- en grijstinten zijn zeer veelzijdig te combineren. Ze gaan perfect samen met Smokey Eyes of lichte dag make-up. Pure Color Envy van Estée Lauder Pure Color Envy bevat nu tal van decoratieve cosmetica voor expressieve ogen, lippen en een perfect uitziende teint.

Ongebruikelijke textuur voor de beste prestaties - Het ontwerp van de Estée Lauder Pure Color Envy Shadowpaint

Het Estée Lauder Pure Color Envy Shadowpaint is een oogschaduw met een romige textuur. Het is meer verpakt als een lipgloss. De slanke verpakking is transparant in het onderste gedeelte en geeft dus zowel de vulhoeveelheid als de kleur aan. Het deksel is in het Estée Lauder typische middernachtblauw. Het is een rechthoekige basisvorm, zodat het deksel altijd zeer gemakkelijk te openen is, omdat het zeer handig is. De applicator is ook geïntegreerd. Het is een sponsapplicator die ook aan een glans doet denken. Hiermee kan de kleur gemakkelijk op het gehele deksel worden gedept. Maar u kunt ook uw vingers of oogschaduwborstels gebruiken voor het mengen. Op het kleine etiket aan de onderzijde vindt u de belangrijkste informatie en het kleurnummer. Ondanks het gelijkaardige ontwerp onderscheidt Shadowpaint zich onmiddellijk van de lipproducten. Ook bij vergelijkbare nuances is verwarring dus uitgesloten. Pure Color Envy bevat nu veel verschillende producten en texturen. De donkerblauwe of geelgouden tint is een verbindend element. De grootte, breedte, details of applicators verschillen echter van elkaar en vormen dus een perfecte aanvulling op de respectievelijke make-up producten.

Intense nuances met een hoog draagcomfort - de Estée Lauder Pure Color Envy Shadowpaint

Dit Estée Lauder Pure Color Envy Shadowpaint is een oogschaduw met een gelcrème textuur. Het voelt zeer delicaat en gewichtloos aan op het ooglid. Het kan goed verdeeld en gefineerd worden. Op deze manier kan de intensiteit gekozen worden van zacht glinsterend tot intensief dekkend. Het resultaat is een egale, gladde kleur. De formule is dus ook geschikt als basis onder extra oogschaduw. Hun poedertextuur kan daardoor beter hechten, wat resulteert in een algemeen en langdurig resultaat. De geïntegreerde sponsapplicator helpt bij het aanbrengen. Het ooglid kan in een vloeiende beweging worden opgemaakt. De verf kan ook direct met de vingers worden aangebracht. Het is een tijdbesparende toepassing zonder verdere schoonheidsspecialisten. Vooral de eerder neutrale kleurvariaties zijn zo goed geschikt voor het dagelijks leven als het snel moet gaan. Elke tint is zo gekozen dat deze op vele manieren kan worden gecombineerd. Er zijn vele creatieve looks mogelijk, die kunnen worden gevarieerd door ze te combineren met andere oogschaduwen, kajal en meer. De oogschaduw is oogheelkundig getest. De formule moet veegvast zijn, niet afbrokkelend en zich niet nestelend in de fijne rimpels. De kleur 01 Sweet Sin is een licht koele, zilverroze tint. Het is een vrouwelijke nuance die een licht vleugje kleur geeft. De afwerking is glanzend. De kleur Estée Lauder Pure Color Envy Shadowpaint 02 Wicked Peach is een vrij perzikkleurige, lichtbeige kleur. Het heeft een gouden glans en ziet er zo warm uit. De Estée Lauder Pure Color Envy Shadowpaint 03 Brons onbezonnen is een lichter bruin met een bronzen glans. Geïnspireerd door smaragdgroen, werd Estée Lauder Pure Color Envy Shadowpaint 04 Jaded gemaakt. Het is een rijke, donkergroene kleur met een vrij zilverachtige glans. Amethist wordt herinnerd door Estée Lauder Pure Color Envy Shadowpaint 05 Mood. Het is een donkerder violet met een lichte rode tint. Het heeft ook een licht zilverachtig metallic effect. Er is een donkere turkoois met 06 Midnight Fury. Het heeft een groter aandeel blauw dan groen en verschilt daarom van de kleur 04 Jaded.