Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Estée Lauder Youth-Dew

uitverkocht producten +

De geur +

Vrouwelijk en zelfverzekerd

De geur van vervlogen tijden wordt Youth-Dew vastgelegd in het parfumEstée Lauder . Kruidige nuances en een oriëntaalse noot verenigen zich met vrouwelijke geurcomponenten van bloesems. Perzik en oranje zorgen voor een verfrissende en lichte eerste indruk in de topnoot. Aldehyden en bergamot zijn verdere verse componenten van de topnoot, die ondanks de oosterse geur doorschijnen. De topnoot met rozenblaadjes en orchideeën ziet er delicaat en vrouwelijk uit.

Zowel Ylang-ylang als kaneel en kassie geven deze klassieke geur diepte en sensualiteit. De basis wordt gedomineerd door Tolu Balsam en Peru Balsam - een onmiskenbare vanille noot wordt gecreëerd door deze combinatie, die de geur Estée Lauder Youth-Dew zijn kenmerkende noot geeft. De vrouwelijke klassieker met geëmancipeerde nuances werd in 1953 gecreëerd door de Amerikaanse parfumeur Josephine Catapano. In de stijl van de jaren 50 wordt deze geurcreatie gekenmerkt door een vrouwelijk zelfvertrouwen, dat toch sensueel en erotisch overkomt.

Estèe Lauder heeft zo een revolutie teweeggebracht op de parfummarkt, die in die tijd gedomineerd werd door Frankrijk. De samenstelling van lichte poedertinten en de zure frisheid van specerijen en hout maakt Estée Lauder het Youth-Dew een klassieker die ook vandaag de dag nog niets van zijn elegantie en populariteit heeft verloren.

Kopnoten:
aldehyde
Sinaasappel
Kruiden
Perzik
Bergamot
Hartnoten:
Kaneel
kassia
Orchidee
Jasmijn
Kruidnagel
Ylang Ylang
Roos
Basisnoten:
Tolubalsam
Perubalsem
Amber
Patchoeli
muskus
vanille
Eikenmos
Vetiver
Wierook
Parfumeur:
Josephine Catapano
Jaar van uitgave:
1953

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Estée Lauder Youth-Dew met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Heausuce
Estée Lauder Youth-Dew

Heerlijke geur van Estee Lauder. Ik heb deze geur van mijn moeder gekregen voor mijn verjaardag en ben er super blij mee. Zal hem zeker opnieuw kopen als hij leeg is.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

6 1194
toepassen
vandaag tot-70%1