Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

5 1194
toepassen
vandaag tot-76%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Estée Lauder Youth-Dew

uitverkocht producten +

De geur +

Vrouwelijk en zelfverzekerd

De geur van lang vervlogen tijden is gevangen in het Estée Lauder Youth-Dew parfum. Kruidige nuances en een oriëntaalse noot worden gecombineerd met vrouwelijke, bloemige geurcomponenten. Perzik en sinaasappel zorgen voor een verfrissende en lichte eerste indruk in de topnoot. Aldehyden en bergamot zijn verdere frisse componenten van de topnoot, die constant doorschemeren ondanks de oriëntaalse geur. De topnoot lijkt delicaat en vrouwelijk met rozenblaadjes en orchidee.

Ylang-ylang, kaneel en cassia voegen diepte en sensualiteit toe aan deze klassieke geur. De basis wordt gedomineerd door tolubalsem en Peru balsem - een onmiskenbare vanilletoon wordt gecreëerd door deze combinatie, die de Estée Lauder Youth-Dew geur zijn kenmerkende noot geeft. Deze vrouwelijke klassieker met geëmancipeerde nuances werd in 1953 gecreëerd door de Amerikaanse parfumeur Josephine Catapano. Met een knipoog naar de jaren 1950 straalt deze geurcreatie een vrouwelijk zelfvertrouwen uit dat toch sensueel en erotisch is.

Estèe Lauder zorgde voor een revolutie op de parfummarkt, die in die tijd gedomineerd werd door de Fransen. De compositie van lichte poederachtige tonen en de wrange frisheid van kruiden en houtsoorten maken van Estée Lauder Youth-Dew een geurklassieker die tot op de dag van vandaag niets aan elegantie en populariteit heeft ingeboet.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Estée Lauder Youth-Dew met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Heausuce
Estée Lauder Youth-Dew

Heerlijke geur van Estee Lauder. Ik heb deze geur van mijn moeder gekregen voor mijn verjaardag en ben er super blij mee. Zal hem zeker opnieuw kopen als hij leeg is.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten