Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

De producten van de Esteé Lauder cosmetica serie benadrukken elk facet van de vrouwelijke persoonlijkheid op de mooiste manier. Als u daarentegen een complete make-up wilt, kunt u de producten van de zojuist genoemde serie gebruiken om Smokey Eyes te maken, waardoor uw ogen overdag en 's avonds in een verleidelijke gloed zullen schijnen.
De licht afgeschuinde siliconen punt zorgt ervoor dat elke vrouw in een oogwenk een perfecte contourlijn krijgt. De Esteé Lauder Double Wear Waterproof Eyeliner blinkt uit door zijn eenvoudige bediening. De waterbestendigheid zorgt ervoor dat niet alleen de zakenvrouw onder de indruk is van de 24-uurs greep. Zelfs als de eerste afspraak van de dag al om 9.00 uur plaatsvindt en de zakenlunch om 21.00 uur eindigt, kunnen werkende vrouwen rekenen op een perfecte make-up. Maar ook de feestprinses zweert bij deze eyeliner. Eenmaal aangebracht, zorgt het ervoor dat er geen constante tracering van de contouren nodig is en dat zelfs de langste partymarathon eindigt zonder dat de ooglidlijn loopt.
De actieve bestanddelen van deze eyeliner combineren twee belangrijke kenmerken. Enerzijds is het cosmetische product vrij van parfum en kan het dus door elke vrouw zonder aarzeling gebruikt worden. Ten tweede werd het getest door een oogarts. Want Esteé Lauder schuwt de kosten niet, zodat hij aan Double Wear Infinite Waterproof Eyeliner de strengste eisen voldoet om de doelgroep te behagen. Succesvolle tests door oogartsen hebben ook aangetoond dat alleen de beste actieve ingrediënten en ingrediënten zijn gebruikt die de huid of de ogen niet aantasten.

Het design

Ze zien er Estée Lauder ook Double Wear Infinite Waterproof Eyeliner goed uit. Het glanst zo minimalistisch als gewoonlijk en gaat alleen vergezeld van gouden letters. De gouden kleur weerspiegelt de waarde van het product. Dit wordt ook onderstreept door de gouden pet op de eyeliner. Het bedrijfslogo "EL" wordt vakkundig weergegeven op een gouden vierkant met blauwe letters, zodat de dame in de parfumerie die op zoek is naar de perfecte eyeliner het altijd weer terug kan vinden uit de talloze aanbiedingen.

Het assortiment

De dame van de wereld kan voor elke gelegenheid de juiste eyeliner met de juiste kleur kiezen. De Estée Lauder cosmeticaserie biedt Double Wear Infinite Waterproof Eyeliner acht verschillende tinten met grote namen.
De Eyeliner Indigo maakt het begin, wat de ogen verfraait met een massief blauw. De Blackened Sapphire daarentegen zet de scène vakkundig in scène met een prachtig saffierblauw, dat zo in een stralende glans verschijnt. Voor vrouwen met meer moed is de eyeliner Deep Plum de juiste keuze. Het overtuigt met een kleurtint die in de buurt komt van die van een rijpe pruim. De andere tonen zijn meer ingesteld en kunnen voor elke gelegenheid worden gekozen. De Blackened Emerald is gemakkelijk te combineren met een groen-grijze tint, maar met een lichte groene glans zorgt het ervoor dat de dame die het draagt ook wat moed voor kleur kan tonen. Alle andere zijn in een donkerbruin, de eyeliner espresso, een typisch zwartgrijs in de Blackened Onyx variant, een stijlvol grijs als grafiet en een diep zwart in de Kohl Noir variant.