Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Estée Lauder for Men, de kruidige bosrijke mannengeur met een hint van citroen

De geur in het Estée Lauder for Men gamma is een mannengeur die modern en geraffineerd is en zelfvertrouwen onderstreept. De vitaliserende frisheid en tijdloze elegantie zorgen voor stijlvolle verschijningsvormen, zowel op kantoor als op het werk of in de vrije tijd. De verschillende kruiden vermengen zich met de geur van citroen en harmoniseren om een geur te creëren die helderheid en mannelijkheid uitstraalt. De elegante mannengeur bestaat uit de topnoot, de hartnoot en de basisnoten. De fruitige kalk en mandarijn combineren in de topnoot met de kruidige noten van kardemom, koriander en salie. De hartnoot, daarentegen, combineert de weelderige houtnoten van sandelhout, vetiver en patchouli om de geur zijn diepte en warmte te geven. De mannelijke aanwezigheid van de Estée Lauder for Men parfum serie is het resultaat van de geur van eikenmos en amber in de basisnoot. De unieke combinatie van de drie noten zorgt voor een heldere en mannelijke geur die altijd overal aanwezig is en geeft de man een frisse, levendige uitstraling. Het is een klassiek parfum dat op elk moment van de dag een welkome metgezel wordt.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

De parfumeur van Estée Lauder for Men combineert bloemige componenten met verkwikkende kruiden

Fris en energiek, dit is de Eau de Keulen spray uit de Estée Lauder for Men parfumserie. Eenmaal aangebracht, begeleidt de mannelijke geur de man de hele dag door en geeft hem een stijlvol uiterlijk. De frisse citrusnoten combineren met verkwikkende kruiden om een verfijnde mannengeur te creëren die uniek is in zijn samenstelling. Terwijl bloemenaccenten worden gereflecteerd in de topnoot, geeft de hartnoot een opwarmende diepte aan weelderige houtsoorten. De Estée Lauder for Men parfumserie sluit ongelooflijk af met de basisnoot, die verantwoordelijk is voor de ongelooflijke aanwezigheid van de man.

Estée Lauder for Men fles inspireert met elegante vormgeving

De geur van een serie is altijd iets unieks, want geen enkele geur is gelijk. De fles moet zo uniek zijn als de geur. Estée Lauder for Men presenteert niet alleen een ongelooflijke en elegante mannengeur, maar ook een fles die bijzonder en edel is in haar uiterlijk. Het oppervlak van de kristallen flacon is geheel bedekt met fijne, zelfs groeven die de elegantie van de fles tot uitdrukking brengen. De inhoud heeft een gouden tint en is mooi geaccentueerd door de transparante fles. De fles zelf heeft geen enkele belettering en geeft zo een direct zicht op de inhoud. De dop is zwart van kleur en zorgt voor een uitstekend contrast met de reflecterende geur binnenin de fles. De zwarte kleur wordt onderbroken door een goudkleurig oppervlak boven de kap. Dit gebied draagt de kenmerkende naam Lauder, die staat voor de parfumreeks Estée Lauder for Men. Net als de fles is de buitenverpakking in zwart en goud. Het grootste deel wordt echter in zwart gehouden, met een gouden letters in het onderste deel van de voorkant. De zwarte achtergrondtoon wordt onderbroken door een gouden rechthoek, die zorgt voor een contrastrijke uitstraling. Dit wordt ook afgewisseld met fijne groeven en past zich zo aan aan de achthoekige fles. Aan het onderste uiteinde van de rechthoek staat de zwarte letter "Lauder" en direct eronder de woorden? Voor de mannen zijn deze in goud. De expressiviteit van de geur wordt dus op een unieke manier weerspiegeld in de contrastrijke uitstraling van de fles.

Estée Lauder for Men staat voor glamour en luxe

Estée Lauder staat al jaren voor hoogwaardige producten en luxe. Dit argument wordt ook weerspiegeld in de reeks Estée Lauder for Men parfums. Het bedrijf is opgericht in 1946 en heeft nog steeds het onmiskenbare gevoel van een vrouw die weet wat mannen en vrouwen willen. Het was op deze basis dat de Estée Lauder for Men parfumserie is ontwikkeld, die expressief is en de mannelijke kant van mannen op een prachtige manier uitdrukt. De ontwikkeling van verzorgings- en schoonheidsproducten combineert wetenschap en natuur op een bijzondere manier en creëert zo unieke geuren. De Estée Lauder for Men parfumserie werd gecreëerd in 1985 en is nog steeds een belangrijk onderdeel van de mannen parfumwereld vandaag de dag. Het straalt stijl en elegantie uit en versterkt een perfecte kledingstijl en een goed verzorgde uitstraling. De naam Estée Lauder staat voor tijdloze elegantie en luxe, maar is voor iedereen betaalbaar. De Estée Lauder for Men parfumserie is jong of ouder en is al populair bij alle leeftijdsgroepen sinds de introductie in 1985.