Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Vier afwerkingen voor elke look

De lippenstiften in de Estée Lauder Pure Color Love serie zitten vol verrassingen. Om deze variëteit te bundelen werd de serie fantastisch mooie lippenkleuren in vier delen verdeeld. Elk van deze stukken wordt geleverd met een afwerking die perfect aansluit bij de kleur van de lippenstift. De ultra-matte afwerking zorgt ervoor dat de kleur ongestoord kan ravotten in het centrum van de belangstelling. Voor een nog vrouwelijker uiterlijk zijn er parelmoerachtige variaties waarvan de magische glans altijd een effect zal hebben. En het is Estée Lauder ook excentriek met chromen afwerkingen, met hun metallic effecten die sterke kleuren nog sterker maken. Het vierde deel van de Estée Lauder Pure Color Love serie is dan verantwoordelijk voor een meer discrete look; de romige varianten brengen een zachte look die magisch vrouwelijk is.

Zo vindt u voor elke look de juiste kleur om uw lippen alle aandacht te geven die ze verdienen. Om deze prachtige variëteit te realiseren, is niet alleen Estée Lauder veel aandacht besteed aan de afstemming van de respectievelijke afwerking. Ook de verzorging staat hier in het centrum en brengt daarbij een gemeenschappelijkheid, die al deze lipsticks onderscheidt. Omdat al deze lippenkleuren zijn voorzien van verzorgende ingrediënten. Deze ingenieuze actieve ingrediëntenformule zorgt ervoor dat de verzorging nooit wordt verwaarloosd ondanks de intensieve kleur. Dit wordt gegarandeerd door effectieve voedende ingrediënten die de lippen gladstrijken en van voldoende vocht voorzien.

De huid wordt niet alleen verzorgd, maar Pure Color Love ook optisch in topvorm gebracht door de Estée Lauder innovatieve formule. Niets staat de modevrijheid meer in de weg, want hier is er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat zowel de zachte als de enorm excentrieke blikken in een oogwenk de mooiste werkelijkheid kunnen worden. Klassiekers worden onderdeel van het stijlvolle repertoire, maar ook zeer nieuwe trends. Estée Lauder Pure Colors is dus voor alle vrouwen die een eigen hoofd hebben en niet willen dat hun stijl wordt voorgeschreven.

Gewichtloze elegantie

De lippenkleuren van de Estée Lauder cosmetische Pure Color Love serie kunnen niet alleen door kleur en verzorging een speciale positie innemen. Ook op optisch gebied zijn deze lippenstiften onverslaanbaar. Een gouden bakje bevat de kleur van de lippen en geeft daarmee onmiskenbaar aan dat dit exclusieve lippenstiften zijn. Deze elegante, kostbare look wordt dan nog versterkt door de heldere sluiting. De gouden pen lijkt dus gewichtloos. Deze tijdloze, mooie look is daarom het beste gezelschap voor elke kleur die erin zit. De klassiekers worden nog eleganter gepresenteerd en de excentrieke nuances creëren een contrapunt dat in alle opzichten opmerkelijk is.

Het assortiment

Kleur en afwerking zijn de basisprincipes van de Estée Lauder lippenstiften uit de Pure Color Love serie. De afwerking is de beslissende factor voor de uitstraling. Daarom laten de matte varianten zien wat kleur alleen voor u kan betekenen. Het zoete roze van Ultra Matt Proven Innocent is hiervan het bewijs, net als het donkerroze van Ultra Matt Raw Sugar. Ultra Matt 100 Blasé Buff vervolledigt het assortiment met een grote roze kleur waarvan de intensiteit alleen wordt bekroond door de schokkende kleuren van Creme Radical Chic en Ultra Matt Rebel Glam. In het rode gebied tonen Ultra Matt Juiced Up en Estée Lauder Pure Color Love Ultra Matt Hot Streak de frisse kanten van kleur, terwijl Ultra Matt Rose Xcess, Ultra Matt 220 Shock & Awe en Ultra Matt Bar Red laten zien hoe sensueel diep rood zijn. Een nuance donkerder zijn Ultra Matt Burning Love, Ultra Matt Love Object en Ultra Matt Up Beet, waarvan de diepe charme zorgt voor geaccentueerde looks.

Op het gebied van de crème-afwerking is er echter ook veel variatie. Estée Lauder Pure Color Love Creme Crazy Beautiful begint met roze, terwijl Creme Hot Rumor een glorieus oranje brengt. Creme Wild Poppy opent de rode ronde die verder gaat met Creme Strapless. Dit deel wordt gecompleteerd door het paars van Creme Orchid Infinity en de prachtige nougat van Creme Naked City.

Maar ook in het Pearl gebied is het niet bepaald saai. Dit wordt bewezen door het sterke rood van Estée Lauder Pure Color Love Pearl 270 Haute & Cold en het diepe en donkere rood van de Pearl Ripped Raisin variant.

Chroomkleuren zorgen voor nog meer drama. Chrome Pocket Venus heeft een dieprode kleur die nooit over het hoofd gezien kan worden. Toch kan deze krachtige nuance nog steeds als discreet worden gecategoriseerd, omdat de kleurstelling van Chrome Moon Rock uiterst ongebruikelijk is. En dan is er nog het paars van Chrome Nova Noir, dat als een kleine, donkere ster schittert.