Het concept

De Estée Lauder Pure Color Envy Paint-On Liquid Lip Color-collectie biedt intensieve kleur voor de lippen in drie verschillende variaties. Matt is een moderne variant die zelfs met naaktkleuren interessanter en dramatischer is. Door de vloeibare textuur van de verf kan deze gelijkmatig en gelijkmatig worden aangebracht. Metallic is bijna precies het tegenovergestelde van mat, maar is ook trendy. De metaalachtige glans wordt gecreëerd door glinsterende parelpigmenten. Ze zorgen voor goede lichtreflecties en maken elke kleur gemakkelijk geschikt voor feesten.
Last but not least is er vinyl. Dit is meer een reflecterende glans die doet denken aan een typische lipgloss. Vloeibare lipkleur heeft echter een hogere opaciteit en kleurintensiteit dan een glans. De lichtreflecterende afwerking zorgt ervoor dat de lippen voller en gladder lijken. De vloeibare lippenstiften van Estée Lauder blijven indruk maken met hun voedende ingrediënten. Bijzonder intense of doffe kleuren kunnen de lippen gemakkelijk uitdrogen. Dit resulteert in een ongelijkmatig kleurresultaat of de lippenstift bezinkt in de fijne lijnen van droogte en brosheid. Daarom bevat de Paint-On Liquid Lip Color ingekapseld hyaluronzuur. Het hydrateert de lippen en zorgt voor een langdurig, aangenaam draaggevoel. De textuur is glad, zodat de contouren van de lippen nauwkeurig kunnen worden getraceerd en ingevuld.
De kleine spons applicator biedt volledige controle tijdens het aanbrengen en is gemakkelijk te gebruiken. Het kleurenpalet varieert van naakt en felle kleuren tot donkere en dramatische bessenkleuren. Met de drie verschillende effecten mat, metallic en vinyl is er een gevarieerd aanbod dat voor elke smaak een lippenkleuring biedt. De Pure Color lipproducten combineren veel klassieke texturen zoals lipsticks en glans, maar hebben ook innovatieve nieuwe formules zoals de Liquid Lipsticks. U hoeft niet in te leveren op kleur, duurzaamheid, glans of textuur.

Het design

Estée Lauder Pure Color Envy Paint-On Liquid Lip Color is een lippenstift met een vloeibare textuur. Dienovereenkomstig, is het verpakt gelijkaardig aan een lipgloss. De basis vierkante vorm heeft licht gebogen zijwanden, wat resulteert in een moderne vorm en een goede grip. Het onderste deel is transparant en biedt dus altijd zicht op de vulhoeveelheid en natuurlijk de kleurnuance.
Het deksel dient als sluiting en houdt de applicator tegelijkertijd vast. Het is in het donker middernachtblauw kenmerkend voor het merk Estée Lauder. Goudkleurige accenten worden toegevoegd, met het merklogo zichtbaar op de bovenkant van het deksel. De applicator zelf is een flexibele, zachte spons en heeft een schuine vorm. Zo kunnen de contouren van de lippen optimaal worden gevolgd en in enkele bewegingen gelijkmatig worden opgevuld. De iets kortere en bredere vorm onderscheidt Liquid Lip Colors van de normale Pure Color Envy glanskleuren en andere lipproducten uit de populaire collectie.

Het assortiment

De Estée Lauder Pure Color Envy Paint-On Liquid Lip Color lijn combineert vloeibare lippenstiften met schitterende, intense kleuren. Afhankelijk van uw smaak kunt u kiezen uit drie varianten met een matte, metallisch glanzende of reflecterende afwerking. De formule bevat ook ingekapseld hyaluronzuur zodat elke kleur optimaal tot zijn recht komt. Dit maakt de textuur aangenaam glad en kan gemakkelijk en gelijkmatig worden aangebracht. Bovendien krijgen de lippen een delicate verzorging en worden ze glad en zacht verzorgd dankzij extra vocht.
Matte kleuren lijken interessant en zeer modern. Ze zijn ook bijzonder populair voor intensieve nuances, omdat ze vaak beloven langere duurzaamheid en minder vlekken. De formule met extra hyaluronzuur is ideaal zodat de lippen er nog glad uitzien en niet uitdrogen of scheuren.
Een briljant, licht koel rood is Estée Lauder Pure Color Envy Paint-On Liquid Lip Color 303 Controversial Matt. Een even heldere maar licht oranje rode versie is Estée Lauder Pure Color Envy Paint-On Liquid Lip Color 302 Juiced Up Matt. Een medium nudetone is Pure Color Envy Paint-On Liquid Lip Color 101 Naakte Ambition Matt.
Het is een roze beige, die door het matte resultaat zeker iets heeft. De naakte versie Pure Color Envy Paint-On Liquid Lip Color 401 verbrande Raisin Matt is veel rooskleuriger. Een donkerdere rosé met bruine invloeden is Pure Color Envy Paint-On Liquid Lip Color 403 Strange Bloom Matt. Een van de donkerste variëteiten is Estée Lauder Pure Color Envy Paint-On Liquid Lip Color 304 Quiet Riot Matt, een zeer donker wijnrood.
Ook de metallic afwerking is weer terug en een belangrijk thema in de beautytrends. Metallische glans is weer populair voor zowel oogschaduw als lipkleuren. Parelpigmenten zorgen voor de speciale glans van de vloeibare lippenstiften. Estée Lauder Paint-On Liquid Color Lip Lover Metallic heeft een donkerdere mauve tint met een meer zilveren glans. Estée Lauder Pure Color Envy Paint-On Liquid Lip Color 311 Scream Sexy Metallic is een donkerder roze met rode kleur die doet denken aan donkere kersen.
Eerder klassiek en toch extravagant is de vinyl versie. Het is een glans die doet denken aan glans. Omdat het echter een lippenstift is, is de kleur altijd intenser en goed bedekkend. De lippen zien er voller uit en staan moeiteloos in het midden van de make-up. Estée Lauder Pure Color Envy Paint-On Liquid Lip Color 406 Liquid Desire Vinyl heeft een intense fuchsiakleur. Het is een mix van roze met een uitgesproken paarse tint. Estée Lauder Pure Color Envy Paint-On Liquid Lip Color 307 Wicked Gleam heeft een donkerder rood dat doet denken aan baksteen. Het mengsel van donkerrood, oranje en een beetje bruin lijkt nog extravagant door het glanzende resultaat. Middelroze met licht roodachtige en bruine invloeden is Estée Lauder Pure Color Envy Paint-On Liquid Lip Color 203 Ripe Vinyl. Donkerder en duidelijk zuiverder is de Estée Lauder Pure Color Envy Paint-On Liquid Lip Color 408 Shameless Vinyl.

De commerciële

Intense, rijke kleuren die gewoon onweerstaanbaar zijn: Estée Lauder Pure Color Envy Paint-On Liquid Lip Colo.