Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De make-up en het vuil van de dag kunnen eenvoudig worden verwijderd met de Estée Lauder Take it Away reinigingsreeks. De producten zijn bijzonder zacht zonder hun reinigingskracht te verliezen. De Longwear-serie is zelfs ontwikkeld voor bijzonder duurzame en waterdichte make-up. Een tweefasig product is nodig om dit zonder residuen te kunnen verwijderen. Door kort te schudden vormen beide een krachtige make-up remover. Aloë vera en andere plantenextracten hebben ook een kalmerend effect en voorkomen irritatie van de huid. In tegenstelling tot veel andere reinigingsmiddelen, laat Estée Lauder Take it Away het geen olieachtige resten achter die in de ogen kunnen komen. De compatibiliteit werd ook getest door oogartsen en dermatologen. Bovendien werd de toevoeging van parfum achterwege gelaten. De remover kan ook zonder aarzeling worden gebruikt voor lipproducten. De klassieke vloeibare varianten kunnen het beste op een wattenschijfje worden aangebracht en vervolgens zachtjes op het oog- of lipgedeelte. Na een korte applicatietijd kan de make-up met een lichte streek worden verwijderd. De Towelettes zijn bijzonder praktisch voor onderweg. De doeken zijn al doordrenkt met de remover en direct klaar voor gebruik. Dit maakt het gemakkelijk om overdag of 's avonds oogmake-ups te verwijderen en te verwisselen. Het Take it Away gamma vormt de perfecte schakel tussen twee grote productgroepen in het gamma van Estée Lauder . Zowel decoratieve cosmetica als uitgebreide reinigings- en onderhoudsseries in de beste kwaliteit hebben het merk wereldwijd bekend gemaakt. Diverse geuren en dochtermerken zoals MAC, Tom Ford, Bobbi Brown en Clinique behoren ook tot het schoonheidsrijk. Deze werd opgericht in 1946 in New York City. Josephine Esther Lauder en haar man hebben de eerste steen gelegd voor het merk, dat tot op de dag van vandaag in familiebezit wordt gerund. De naamgever en oprichter heeft de cosmetica-industrie gevormd met vele producten en met haar vakkundig zakelijk inzicht. Ze was onder andere een van de eersten die haar klanten gratis productmonsters gaf.

Het design

De Estée Lauder Take it Away reinigingsproducten zijn verkrijgbaar in verschillende texturen. Naast de klassieke make-up removers in vloeibare vorm en als lotion zijn er ook handdoekjes. Deze reisoptie bespaart u het meenemen van wattenstaafjes of cosmetische doekjes, omdat deze al doordrenkt zijn met de remover. Take it Away De hoofdkleur is delicaat muntgroen, dat wordt Estée Lauder gecombineerd met goudkleurige accenten voor het deksel of het logo. Zo past het ontwerp ook goed bij de andere verzorgingsproducten van het merk en is het in een oogopslag nog te onderscheiden van de gezichtslotions en dergelijke qua kleur.

Het assortiment

De Estée Lauder Take it Away serie biedt verschillende oplossingen om make-up grondig en toch voorzichtig te verwijderen. De Total Make-up Remover kan voor het hele gezicht worden gebruikt. Het verwijdert ook waterdichte of zeer langdurige make-up. De crème-geltextuur is op waterbasis en laat geen olieachtige resten achter. Een lichte citrusgeur met kruidige noten heeft tegelijkertijd een verfrissend effect. Een vrij klassieke lotion voor het reinigen is de Make-up Remover. Het is geschikt voor alle huidtypes en is dermatologisch en oogheelkundig getest. De Longwear Make-up Remover Towelettes zijn speciaal ontworpen voor op reis of onderweg. De praktische doekjes zijn al doordrenkt met de Take it Away remover en dus altijd klaar voor gebruik. Dit betekent dat het uiterlijk van de make-up in de loop van de dag kan worden gecorrigeerd of snel kan worden verwijderd en opnieuw kan worden aangebracht. De huid rond de ogen en lippen is meestal gevoeliger en wordt tegelijkertijd vaker gemaakt met waterdichte of zeer goed vasthoudende producten. Zo is de Longwear Eye and Lip Make-up Remover ontwikkeld. Dankzij aloë vera en kalmerende plantenextracten is het zeer zacht en toch krachtig genoeg om alle make-up volledig te verwijderen. Het tweefasenproduct wordt voor gebruik kort geschud.