Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Verfijnde borstels van designerhand

Elegantie, luxe en kwaliteit: deze panden Estée Lauder zijn voor ons van het grootste belang. Daarom worden Estée Lauder Brushes & Tools perfectie en kwaliteit aangeboden die passen bij de luxueuze make-up collecties van de ontwerpster Estée Lauder en haar zeer effectieve huidverzorgingslijnen. Estée Lauder Borstels roepen een professionele make-up op, zowel voor de zakenwereld als voor de vrije tijd en de avondverschijning. U laat uw gezicht zowel thuis als bij de make-up van professionele visagisten stralen. Of het nu gaat om poeder, foundation- of lippenborstel, ooglijn of blush-borstel: de luxe Estée Lauder borstels worden vervaardigd door Lauders samenwerkingspartner Anisa Telwar.
Net als in 1946 Estée Lauder was Anisa Telwar, zelfgemaakte ondernemer uit Atlanta, als jonge vrouw moedig genoeg om als jonge vrouw een internationale start-up op te zetten. Sinds 1992 produceert ze de Estée Lauder borstels in haar eigen productiefaciliteit in Tijuan in Noord-China. De 600 medewerkers van Telwar produceren hier de make-up borstels in de oude Chinese ambachtelijke traditie, ondersteund door hightech processen. Bij het ontwerp van de borstels zijn internationale topvisagisten betrokken. Om redenen van dierenwelzijn heeft Anisa Telwar sinds 2017 geen menselijke haarborstel voor dieren ontworpen. Het nieuwe materiaal New Naturals™, een synthetische vezel waarvoor patent is aangevraagd, overtreft de structuur en de make-up-eigenschappen van de borstels van dierlijk haar veruit.
Estée Lauder Borstels zijn precies gevormd om een perfecte toepassing mogelijk te maken. De hoogwaardige houten handgrepen zijn licht en kort om goed in de hand te houden. "Een zorgvuldig ontworpen cosmetische borstel is het beste middel om het gewenste uiterlijk te verbeteren of om de dingen die we willen verbergen tot een minimum te beperken", zegt Anisa Telwar. Top visagist Victor Henao onthult Estée Lauder wat belangrijk is voor make-up op dit moment. Of het nu gaat om strijken, natuurlijke wenkbrauwen of lipcontouren: wat past bij de persoonlijke stijl van elke vrouw is momenteel toegestaan. Of de fundering losjes gepoederd, glinsterend of in brons gemengd is, is dus een kwestie van smaak. De breedte van de vloeibare eyeliner en de keuze van de kleur van de lippen hangt ook af van de stijl.
Alleen de verzorging van de prachtige Estée Lauder borstels is belangrijk: ze moeten wekelijks worden gewassen met babyshampoo of een mild wasmiddel. Dep ze vervolgens in met een papieren handdoek, vorm de borstelkop en droog de platliggende borstel.