Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Estée Lauder Knowing - de heerlijke geur van Pittosporaceae

Estée Lauder Knowing is een elegante, bloemig-bloemige en zeer vrouwelijke geur voor de veeleisende en zelfbewuste vrouw die een populaire klassieker is geworden. Centraal in dit parfum staat de heerlijke geur van Pittosporaceae - kleverige zaadbloemen. De inspiratie voor de geur kwam van Evelyn Lauder, schoondochter van Estée Lauder . Tijdens een vakantie in Zuid-Frankrijk merkte ze op het balkon van haar accommodatie een bedwelmende, zeer aangename geur op die opviel vanuit de tuin eronder. De bron van deze prachtige fascinerende bloemengeur waren de bloemen van een kleverige zaadplant (Pittosporaceae), die haar Knowing inspireerde tot het creëren van de geur en is opgenomen in de compositie.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Knowing staat voor - kennis is alles! Een luxe, verfijnde geur met een rijk boeket van kostbare bloemen, kostbare houtsoorten, rijke fruitige accenten en diepe warme akkoorden die alle zintuigen betoveren. De meesterlijk complexe compositie opent met een bloemige, fruitige topnoot van rozen, tuberoos, mimosa, pruimen en pittosporaceae. De hartnoot verleidt met jasmijn, patchoeli en oranjebloesem.
alle klanten beoordelen positieve
Estée Lauder Knowing
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
absoluut
Ik ben gek op deze geur, hij hoort helemaal tot mijn favorieten. Ik draag hem graag in de koudere jaargetijden of 's avonds.

Estée Lauder Weten gemaakt door parfumeur Elie Roger

Achter de prachtige tijdloze klassieker Estée Lauder Knowing staat de meesterparfumeur Elie Roger, die in 1988 deze elegante en verfijnde vrouwengeur creëerde voor het Estée Lauder cosmeticahuis. De Franse parfumeur creëerde tal van heerlijke geuren voor grote, gerenommeerde merken, waarvan sommige werden fantastische klassiekers die nog steeds zeer populair zijn vandaag. Elie Roger werd echter in veel creaties niet als parfumeur genoemd, omdat het in het verleden vaak niet gebruikelijk was om de parfumeurs te noemen die ze creëerden.
Een van deze uitzonderlijk meesterlijke creaties was de geur Knowing. Andere bekende geuren van Elie Roger zijn Karl Lagerfeld KL Homme (1986), Balenciaga Ho Hang Club (1987) en de vrouwengeur Clinique Wrappings (1990), die ook een sensationele klassieker werd. Elie Roger was een van de parfumeurs die de ziel van een kunstenaar bezat en met veel creativiteit, passie en verbeelding fantastische geuren ontwikkelde. In een interview zei hij: "Als parfumeur moeten we veel fantasie hebben, soms moeten we dromers zijn". Een beroemd en meer dan treffend statement, want zijn geurcreaties, zoals Estée Lauder Knowing, zijn inderdaad een droom. Geweldige geuren die de dag verrijken met fantasie, schoonheid en kleur.
Eli Roger werd geboren in Grasse en begon zijn opleiding tot parfumeur in 1946 in deze beroemde parfumstad. In 1971 werd hij parfumeur bij Firmenich in New York. Elie Roger werd in 1978 meester en in 2001 door de American Society of Parfumers geëerd met de Lifetime Achievement Award voor zijn levenswerk. Negen jaar later stierf Elie Roger op 19 november 2010, en zijn beroemde parfumklassiekers hebben een unieke stijl en blijven vrouwen en mannen over de hele wereld verrukken.

Estée Lauder Kennende fles in fantasierijk design

De Eau de Parfum Knowing is opgeborgen Estée Lauder in een luxe spuitfles met een elegant design. De kostbare geur glinstert in geelgoud door de transparante, stevige glazen fles met versterkte basis. Het veelzijdige glazen lichaam presenteert zich in zijn kubusvormige gestalte met prachtig artistiek gebogen silhouetten die in elkaar overvloeien en doen denken aan zachte golven van golvend water in de wind.
Het silhouetrijke ontwerp wordt stijlvol voortgezet in de zwarte kap. Het fantasierijk vormgegeven glazen lichaam is in nobele elegantie getooid met een edele vergulde, massief metalen bevestiging, Knowing die ter hoogte van de hals van de fles een gravure met de naam van de geur voorstelt. De gouden sprankelende kap impliceert de eveneens vergulde metalen spuitapparatuur met een fijne verstuiver, die wordt afgedekt door de zwarte kap om te beschermen. De fles Knowing is Estée Lauder aangenaam comfortabel om vast te houden en straalt een magische noblesse uit.

Estée Lauder Weten - Weten is alles

De vrouwelijke geur klassieker Estée Lauder Knowing werd geïntroduceerd in 1988 en is nog steeds een zeer populaire en aantrekkelijke geur vandaag de dag. De vrouwengeur belichaamt het gevoel van vraag, luxe en zelfvertrouwen. Estée Lauder Knowing is toegewijd aan de zelfbewuste, elegante vrouw die precies weet wie ze is en wat ze wil.
De "Knowing is All" reclamecampagne voor het parfum begon in 1988 met de lancering van deze beroemde Estée Lauder klassieker. Het Amerikaanse cosmeticacentrum gebruikte het Tsjechische supermodel Paulina Porizkowa voor de Weten-campagne en andere projecten, omdat ze de belichaming was van een sensuele vrouw van de wereld met haar elegante vrouwelijke schoonheid, haar internationale uitstraling en haar essentie. Paulina Porizkowa straalt precies dit zelfvertrouwen, de adel, de luxe en het veeleisende niveau uit van de Estée Lauder Knowing vrouw.
De Tsjechische presenteerde de vrouwengeur Estée Lauder Knowing op indrukwekkende wijze op verschillende zeer aantrekkelijke reclamefoto's en films van 1988 tot begin jaren negentig. De foto's zijn genomen door fotograaf Victor Skrebneski, die op dat moment 25 jaar voor Estée Lauder had gewerkt. Sommige van de reclamefoto's en commercials voor de Weten geur waren zwart-wit portretten van de jaren 1930. De campagne toont in verschillende beeld- en filmscènes met Paulina Porizkowa de verschillende kanten van de Estée Lauder Kening vrouw, zoals een elegante, sensuele dame, gepassioneerd als een sensueel liefdevolle vrouw en als een zelfbewuste, succesvolle zakenvrouw in een zwart pak met vlinderdas.
In het midden van de jaren negentig adverteerde model- en actrice Elizabeth Hurley in verschillende reclame-uitingen ook met de geur Estée Lauder Knowing.