Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

5 1194
toepassen
vandaag tot-65%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Kennis is kracht, kennis is alles: chypre-artig-bloemige bloemetjes Estée Lauder knowhow is al 30 jaar wereldwijd beschikbaar in parfumerieën en badkamers. Net zoals kennis macht overbrengt, straalt kennis zelfvertrouwen en ervaring uit.

Inspiratie en hart van de geur is Klebsamen, die Evelyn Lauder ontdekte tijdens een vakantie in Zuid-Frankrijk en herontdekte voor haar nieuwe geurcreatie.

Estée Lauder Knowing goedkoop kopen

uitverkocht producten +

De geur +

Estée Lauder Knowing - de heerlijke geur van Pittosporaceae

Estée Lauder Knowing is een elegante, bloemig-bosachtige en zeer vrouwelijke geur voor de verfijnde en zelfbewuste vrouw, die is uitgegroeid tot een favoriete klassieker. Centraal in dit parfum staat de heerlijke geur van Pittosporaceae - klaverzaadbloemen. De inspiratie voor het parfum kwam van Evelyn Lauder, de schoondochter van Estée Lauder. Toen ze op vakantie was in Zuid-Frankrijk, merkte ze op het balkon van haar accommodatie een bedwelmende, zeer aangename geur op uit de tuin beneden. De bron van deze wonderbaarlijk betoverende bloemengeur waren de bloesems van een pittosporaceae plant, die haar inspireerde tot het creëren van de geur Knowing, die in de compositie is opgenomen.

Knowing staat voor - kennis is alles! Een luxe, verfijnde geur met een rijk boeket van kostbare bloemen, kostbare houtsoorten, rijke fruitige accenten en diepe, warme akkoorden die alle zintuigen prikkelen. De meesterlijk complexe compositie opent met een bloemige, fruitige topnoot van roos, tuberoos, mimosa, pruim en pittosporaceae (kleverige zaadbloem). De hartnoot verleidt met jasmijn, patchoeli en oranjebloesem. De basisnoten van eikenmos, vetiver, sandelhout en amber ronden de nobele geur af op een mosachtige, warme, diepe en heerlijk sensuele manier. Estée Lauder Knowing is een ongelooflijk vrouwelijke geur voor vrouwen die weten wie ze zijn en wat ze willen.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Estée Lauder Knowing met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Rappy1996
absoluut

Ik ben gek op deze geur, hij hoort helemaal tot mijn favorieten. Ik draag hem graag in de koudere jaargetijden of 's avonds.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten