Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Kennis is kracht, kennis is alles: chypre-artig-bloemige bloemetjes Estée Lauder knowhow is al 30 jaar wereldwijd beschikbaar in parfumerieën en badkamers. Net zoals kennis macht overbrengt, straalt kennis zelfvertrouwen en ervaring uit.

Inspiratie en hart van de geur is Klebsamen, die Evelyn Lauder ontdekte tijdens een vakantie in Zuid-Frankrijk en herontdekte voor haar nieuwe geurcreatie.

Estée Lauder Knowing kopen tegen een gunstige prijs

uitverkocht producten +

De geur +

Estée Lauder Knowing - de heerlijke geur van Pittosporaceae

Estée Lauder Knowing is een elegante, bloemig-bloemige en zeer vrouwelijke geur voor de veeleisende en zelfbewuste vrouw die een populaire klassieker is geworden. Centraal in dit parfum staat de heerlijke geur van Pittosporaceae - kleverige zaadbloemen. De inspiratie voor de geur kwam van Evelyn Lauder, schoondochter van Estée Lauder . Tijdens een vakantie in Zuid-Frankrijk merkte ze op het balkon van haar accommodatie een bedwelmende, zeer aangename geur op die opviel vanuit de tuin eronder. De bron van deze prachtige fascinerende bloemengeur waren de bloemen van een kleverige zaadplant (Pittosporaceae), die haar Knowing inspireerde tot het creëren van de geur en is opgenomen in de compositie.

Knowing staat voor - kennis is alles! Een luxe, verfijnde geur met een rijk boeket van kostbare bloemen, kostbare houtsoorten, rijke fruitige accenten en diepe warme akkoorden die alle zintuigen betoveren. De meesterlijk complexe compositie opent met een bloemige, fruitige topnoot van rozen, tuberoos, mimosa, pruimen en pittosporaceae. De hartnoot verleidt met jasmijn, patchoeli en oranjebloesem.

Kopnoten:
aldehyde
Mimosa
Koriander
Tuberoos
Meloen
Pruim
Groene Accenten
Roos
Hartnoten:
Sinaasappelbloesem
Laurier
Patchoeli
Iriswortel
Jasmijn
Lelietje-van-dalen
Ceder
Kardemom
Basisnoten:
Kruiden
Sandelhout
Amber
Patchoeli
muskus
Civet
Iriswortel
Eikenmos
Vetiver
Parfumeur:
Jean Kerléo
Jaar van uitgave:
1988

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Estée Lauder Knowing met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Rappy1996
absoluut

Ik ben gek op deze geur, hij hoort helemaal tot mijn favorieten. Ik draag hem graag in de koudere jaargetijden of 's avonds.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

6 1347
toepassen
vandaag tot-55%1