Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Estée Lauder Sensuous

De geur +

Estée Lauder Sensuous, de vrouwengeur met zachte aroma' s.

Estée Lauder Sensuous is een oosterse eau de parfum spray met een licht houtachtig karakter. Sensualiteit, delicatesse en vrouwelijkheid staan op de voorgrond van deze buitengewone geursamenstelling. Het damesparfum werd in 2008 gecreëerd door parfumeur Annie Buzantian en is de eerste van deze sensuele geurserie. Door de delicate kruidigheid die de geur domineert, straalt het parfum een gezellige warmte uit en is daarom bijzonder verleidelijk.

De geur opent met een topnoot van pure bloemige nuances. Het boeket van ylang-ylang, magnolia en lelies betovert met zoete en zachte aroma's. Deze bloemige noten zijn vervangen door de hartnoot van de eau de parfum spray. Melted Woods NaturePrint, het houtachtige aroma dat door de makers wordt genoemd, en de subtiele kruidigheid van ambergrijs geven Estée Lauder Sensuous het houtachtige karakter, dat in de basisnoot nog wordt versterkt door sandelhout, peper, honing en verfrissende mandarijnen. Dit elegante en vrouwelijke geurconcept maakt Estée Lauder Sensuous het een vrouwengeur die door vrouwen van alle leeftijden gedragen en genoten kan worden.

Kopnoten:
Jasmijn
Lelie
Magnolia
Ylang Ylang
Hartnoten:
Amber
Gesmolten Hout NaturePrint
Basisnoten:
Honing
Tangerine nectar
Zwarte Peper
Sandelhout
Parfumeur:
Annie Buzantian
Jaar van uitgave:
2008

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

5 1054
toepassen