Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Estée Lauder Sensuous, de vrouwengeur met zachte aroma' s.

Estée Lauder Sensuous is een oosterse Eau de Parfum Spray, met een enigszins houtachtige geur karakter. Sensualiteit, tenderness femininityzijn op de voorgrond van deze buitengewone parfumensamenstelling. De damesgeur werd in 2008 gecreëerd door parfumeur Annie Buzantian en is de eerste van deze sensuele parfumreeks. De delicate kruiden van de geur, die de geur domineert, straalt een knusse warmte uit en heeft een bijzonder verleidelijke werking. De geur begint met een top noot van pure bloemennuances.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Het boeket van jasmijn, magnolia en lelies betovert met zoete en zachte aroma' s. Deze bloemengeurtjes worden in het hart van de eau de parfum spray vervangen. De aroma's van diverse lichte houtsoorten en de fijne amberkruid geven Estée Lauder Sensuous zijn typische oosterse geur, die in de basisnoot versterkt wordt door sandelhout, peper, honing en verfrissende mandarijnen. Dit -delegant en vrouwelijk geurconcept maakt Estée Lauder Sensuous een vrouwengeur die door vrouwen van alle leeftijden gedragen en genuttigd kan worden.
alle klanten beoordelen positieve
Estée Lauder Sensuous
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
supergeur
Als vreemde mensen zeggen "u ruikt heerlijk" dan kun je trots zijn op hoe je ruikt en dus krijgt deze geur van mij 5 sterren. Voor mij is het een supergeur!

Sterparfumeur Annie Buzantian creëerde Estée Lauder Sensuous

De geur van Estée Lauder Sensuous is in 2008 gemaakt door de Roemeense parfumeur Annie Buzantian. Buzantian, die al sinds het begin van haar carrière voor het parfumhuis van Firmenich werkt, kreeg in 2003 de "Lifetime Achievement Award" voor haar bijzondere parfumcreaties. Na de creatie van Sensuous' parfums, creëerde ze ook de meer intense Sensuous for Women parfum en de lichte Estée Lauder Sensuous Eau de Toilette parfum.
Haar andere geurcreaties zijn Azzaro Now Women, Marc Jacobs Splash Grass, Ralph Lauren Ralph Rocks en de Tommy Hilfiger geuren T Girl, Tommy for Men en Tommy 10 for Men. Met Sensuous heeft de meester een geur gecreëerd waarvan de heerlijk zachte aroma's ervoor zorgen dat alle facetten van de vrouwelijke persoonlijkheid op een voordelige manier worden geaccentueerd.
Als tedere specerij combineerde het warme aroma's, die zorgen voor het zekere iets van deze geur. Bloemige elementen van jasmijn, magnolia en lelies geven de creatie haar bloemige charme. De toevoeging van fijn hout voegt een vleugje sensualiteit toe, zonder welke geen vrouwelijk parfum kan ontbreken. Ambergris accenten tenslotte geven de essentie de nodige diepte. Het is precies deze combinatie dat Sensuous zo populair is geworden bij vrouwen en hun hart al miljoenen keren heeft veroverd.

Flacon van Estée Lauder Sensuous schittert in de perzikkleurige toon

Estée Lauder Sensuous's fles drukt het sensuele facet van het parfum uit met al zijn kracht. De oosterse, sierlijke vrouwengeur werd verpakt in een rond glazen fles, waarvan het oppervlak een veelheid aan gebogen lijnen kreeg. Hierdoor ontstaat een stromend beeld, zoals zijden doeken die in de wind blazen of warme, zachte zandverstuiving.
Het glas is ook gekleurd in een warm perzikkleuren, waardoor dit effect nog meer wordt versterkt. In het midden van de fles werd bedrukt met "Estée Lauder" Sensuous. Het elegante design van de fles wordt afgerond met een bronskleurige zeskantige dop. Bij kartonnen verpakkingen is dit concept weer opgenomen. Het rechthoekige karton was geverfd in een glanzend brons tint.
Het stralende beeld wordt onderbroken door een geprint crèmekleurig venster met violet frame, waarop de verpakking de naam van de geur "Sensuous" en het Estée Lauder-logo draagt.

Grote sterren promoten Estée Lauder Sensuous

Voor de Estée Lauder Sensuele geurcampagne bracht het label vier mooie en bekende gezichten aan boord. Aan de ene kant de twee actrices Gwyneth Paltrow en Liz Hurley, aan de andere kant de twee supermodellen Hilary Rhode en Carolyn Murphy. Alle vier kregen ze hun eigen advertentiebeeld, maar het werd genomen volgens hetzelfde concept. De modellen staan voor een zwarte achtergrond in de linkermarge van de foto en dragen niets anders dan een wit herenshirt en zwart ondergoed.
De fles van het parfum werd vervolgens in dezelfde grootte naast hen geplaatst. De foto's zijn genomen door fotograaf Craig McDean, die ervoor zorgde dat er ondanks alle conformiteit individuele foto's werden genomen die de karakters van de vier modellen vastlegden. Actrice Gwyneth Paltrow poseert in een uiterst sensuele houding, terwijl haar actrice Liz Hurley nogal provocerend en sexy poseert.
Estée Lauder heeft het ongebruikelijke concept om vier modellen te kiezen met zo verschillende karakters en looks, dat elke vrouw zich ongeacht de leeftijd kan identificeren met de verleidelijke aroma's van het parfum. Dankzij de ongebruikelijke mix van edele aroma's is het al een echte klassieker onder vrouwengeuren geworden. En het einde van het succesverhaal is nog niet in zicht. De creatie is ook absoluut overtuigend met haar uitstraling.