Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Krachtige antiverouderingsverzorging - De Estée Lauder Perfectionist Pro serie

De Estée Lauder Perfectionist Pro serie combineert verschillende schoonheidsbehandelingen die tekenen van huidveroudering tegengaan. Verschillende huidproblemen worden aangepakt met klinisch geteste actieve bestanddelen. Retinol en AHA zijn slechts twee van de gebruikte ingrediënten. Bovendien wordt de speciale verzorging aangevuld met een krachtige zonnebeschermingsvloeistof.

Retinol ondersteunt het vernieuwingsproces van de huid. Het bevat collageenboosters die de natuurlijke celvernieuwing verder ondersteunen. Binnen korte tijd ziet de huid er stralender, gladder en voller uit. Het klassieke hyaluronzuur tegen veroudering hydrateert en helpt bij het vullen van lijntjes en droogtelijntjes. De huid ziet er steviger en gelijkmatiger uit. Zelfs een kleine hoeveelheid kan worden gebruikt. Opgemerkt moet worden dat retinol de gevoeligheid van de huid voor licht kan verhogen. Daarom moet het zonnebrandmiddel dagelijks worden gebruikt en moet intensief zonnebaden tijdens het gebruik worden vermeden. Binnen de eerste twee weken kan het retinolproduct één keer per twee nachten worden gebruikt. Op deze manier kan de huid langzaam wennen aan het effect. Later kan het, afhankelijk van het huidtype, dagelijks gebruikt worden.

De Instant Resurfacing Peel heeft ook een krachtige actieve stof. Alfahydroxyzuur en een Estée Lauder gepatenteerde werkstof zorgen voor een zachter huidgevoel en een stralende teint. Al na de eerste toepassing wordt de natuurlijke celvernieuwing versneld. De peeling is krachtig en bevat tegelijkertijd kalmerende werkstoffen tegen irritaties. Het kan tot twee keer per week 's avonds worden gebruikt, afhankelijk van de gevoeligheid. Zonnebescherming moet ook overdag worden gecombineerd.

Daarnaast is er de Multi Defense UV Fluid. Het heeft een lichtbescherming van SPF 45, die voor 100 procent op basis van mineralen is. De lichte vloeistof zorgt ook voor vocht. Het is een olievrije, lichte textuur die goed onder de make-up kan worden gedragen. Vanwege de actieve bestanddelen, die de huid gevoeliger maken voor licht, moet het dagelijks worden gebruikt als verdere bescherming. Zelfs zonder gebruik van de andere twee Pro verzorgingsproducten, kan het helpen bij het verminderen van lichtgerelateerde huidveroudering, dag na dag.

Koel en schoon ontwerp in zilver en violet - De verpakking van de Estée Lauder Perfectionist Pro

De Estée Lauder Perfectionist Pro serie heeft een functioneel ontwerp dat er nog steeds elegant uitziet. Semi-mat zilver ontmoet violette details. Het is een cool kleurthema dat goed past bij de bijnaam Pro. Bovendien helpt de ondoorzichtige verpakking, die de vaak lichtgevoelige actieve ingrediënten optimaal opslaat, om ze in goede conditie te houden. Elke textuur wordt optimaal aangevuld door de verpakking. Hoog gedoseerde producten kunnen economisch worden verwijderd door de smalle opening van een buis. Andere producten zoals de peeling worden verpakt in een blikje met een pompdispenser. Naast de opdruk van het merk en de extra Perfectionist Pro zin in zwarte letters wordt een korte uitleg over het producttype in het violet gedrukt. De muntkleurige kartonnen verpakking bevat meer gedetailleerde informatie over het toepassingsgebied en de toepassing. Vooral voor producten met werkzame stoffen is de juiste toepassing doorslaggevend. Het is ook aan te raden om de compatibiliteit te testen voordat u het product op het hele gezicht aanbrengt. Perfectionist Pro kan als speciale verzorging worden gecombineerd met de reguliere huidverzorgingsroutine.

Speciale verzorging voor de veeleisende huid - De Estée Lauder Perfectionist Pro serie

De Estée Lauder Perfectionist Pro verzorging bevat klinisch geteste actieve bestanddelen met een anti-aging effect. Het zijn exclusieve formules met een krachtig effect. Ze moeten daarom langzaam worden geïntegreerd in de zorgroutine en uitgebreid worden getest. De verzorging wordt ook aangevuld met de juiste zonwering. Het moet dagelijks worden gecombineerd om de huid te beschermen tegen UVA- en UVB-straling.

De Estée Lauder Perfectionist Pro Rapid Renewal Retinol Treatment heeft een huidverfijnende werking en ondersteunt de celvernieuwing. Het bevat collageenversterker en hyaluronzuur. Droge lijntjes en rimpels worden gladgestreken. De teint lijkt voller en soepeler. In eerste instantie moet het product slechts om de twee nachten spaarzaam met retinol worden gebruikt. Na ruim twee weken kan de toepassing worden verhoogd. Na de acclimatiseringsfase kan het zelfs dagelijks worden gebruikt, afhankelijk van het huidtype. Retinol reageert met zonnestraling. Daarom moet het tijdens het gebruik worden vermeden en moet er dagelijks gebruik worden gemaakt van zonnebescherming.

De Estée Lauder Perfectionist Pro Instant Resurfacing Peel is een chemische peeling op basis van AHA, het alfa-hydroxylzuur. Daarnaast is er een actief complex dat al gepatenteerd is, wat irritaties tegengaat. De formule helpt de natuurlijke vernieuwing van de cellen te versnellen. De peeling wordt 's avonds op de gereinigde huid aangebracht. Na tien minuten worden de resten verwijderd met een vochtige doek. Het gezicht moet daarna opnieuw worden gereinigd. Het kan twee keer per week 's avonds gebruikt worden. Ook moet de bescherming tegen de zon overdag worden gehandhaafd.

De Estée Lauder Perfectionist Pro Multi Defense UV Fluid is de ideale aanvulling op de serie. Het kan echter ook zelfstandig gebruikt worden als dagelijkse zonnecrème. Het is een 100 percenten mineraal zonnescherm met SPF 45 dat helpt UVA en UVB-straling afweren. Dit is een olievrije, zeer lichte vloeistof. Het kan goed gedragen worden onder de Stichting. De formule geeft vocht en creëert zo een optimale basis. Hierdoor onderscheidt de Multi Defense UV-vloeistof zich van conventionele zonnebrandcrèmes. De poriën zijn niet verstopt, dus het is geschikt voor alle huidtypen. Het wordt licht geschud voor gebruik.