Het concept

Het concept van intensieve verzorging voor de veeleisende, volwassen en gestresste huid staat achter de productontwikkelingen van de Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond cosmetica serie. Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamondcrèmes, serums en maskers geven de huid een verzorgende turbo en laten haar er onmiddellijk verjongd uitzien. De cosmetische serie is ook zeer geschikt als preventieve anti-age care met intensief effect.
Het Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond verzorgingsconcept houdt bij de speciale producten rekening met elk gebied van de huid, van ogen, lippen en gezicht tot de hals en decolleté. Vooral deze laatste gebieden worden bij normale gezichtsverzorging vaak verwaarloosd. Met de Pflegeturbos krijgt u in korte tijd het roomvoer dat u helpt om er weer glad en stevig uit te zien.
Vrouwen met de eerste tekenen van huidveroudering zijn de belangrijkste doelgroep van de Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond cosmetische serie. Hun huid heeft de neiging om droog te worden, is vaak gestresst en moe, al gekenmerkt door fijne expressie lijnen in stressvolle tijden. Door gebruik te maken van Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond Care verdwijnen al deze optische nadelen, zodat de huid straalt en er vitaal uitziet ongeacht de huidige dagelijkse invloeden. Jonge vrouwen van alle huidtypen die preventieve anti-aging verzorging willen, kunnen de cosmetische serie ook gebruiken voor een stralend mooie teint. Als de huid vanaf het begin voldoende vocht, vitamines en verzorgingsoliën krijgt, ontwikkelen tekenen van huidveroudering zich slechts in geringe mate, wat het latere herstel vergemakkelijkt.
De levenshervernieuwende moleculen in Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond zijn een merkontwikkeling. Deze geven vitaliserende energie af aan de huid. Daarnaast werken de verschillende verzorgingsproducten met een poeder van toermalijn en lichtgevende pigmenten voor een stralend egale huid. Diverse plantenextracten spelen in op de verschillende vochthuishoudingen van de huid. De Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond cosmetische serie met enzymen uit planten, algenextracten en andere actieve ingrediënten ondersteunt huidverstraking als onmiddellijk effect. De reeds geminimaliseerde rimpels en lijntjes lijken door het verstrooiingseffect van de poeders en pigmenten zachter en zijn optisch nagenoeg uitgebleekt. Op lange termijn verbeteren de ingrediënten de microcirculatie in het betreffende huidgebied.

Het design

De beste actieve ingrediënten zitten in de Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond Series. De hoge waarde van elk product wordt gesymboliseerd door een zilverkleurige verpakking met goudkleurige elementen of een gouden pot met zilver als contrastkleur. De verpakking benadrukt de lichte texturen van de inhoud, die snel en zonder resten achter te laten door de huid worden geabsorbeerd door middel van het zwarte opschrift, dat als het ware wordt ingeademd.
Het logo van EL (Estée Lauder) in het zwarte kader schommelt elegant voor of boven elk opschrift. Het Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond verpakkingsontwerp anders maakt een onderscheid in de keuze van lettergrootte en dikte, zodat de term Re-Nutriv is ook visueel herkenbaar in haar specialisatie op verschillende huid gebieden.

Het assortiment

Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond bevat energetische crèmes voor gezicht en ogen en tweetraps intensieve aderinfusies en maskers.
Tot de crèmes behoort Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond Transformative Energy Crème, een vochtinbrengende dagcrème. Het vitaliseert, beschermt en verstevigt de gezichtshuid met plantenextracten. De ingrediënten hebben een intensief opbeurend effect. Visueel ziet de huid er gelijkmatiger, helderder en stralender uit wanneer de crème wordt gebruikt. Kleine rimpels worden met behulp van pigmenten weggewerkt, lijntjes worden gladgestreken en oneffenheden zijn niet waarneembaar.
Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond omvat de Ultimate Diamond Transformative Energy Eye Cream als een ander product van deze cosmetische lijn. Dit is zo rijk dat het met een applicator in de gevoelige oogzone gemasseerd wordt voor nauwkeurig aanbrengen. Het product bevat extracten van Black Diamond Truffels (Perigordtruffels) en andere natuurlijke actieve ingrediënten voor een onmiddellijk steviger en lichter ogend gebied. Tegelijkertijd worden zwellende en donkere kringen effectief ontlast. De oogcrème wordt zeer goed verdragen door alle huidtypen. Het kan 's ochtends en 's avonds gebruikt worden indien nodig. De masserende wijze van aanbrengen heeft ook een stimulerende werking, waarbij de waardevolle werkzame stoffen bijzonder goed door de huid worden opgenomen.
Ultimate Diamond Sculpting / Refinishing Dual Infusion is een vloeibaar serum uit de Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond cosmetische serie. Dit is een tweefasige intensieve verzorging met optische ontharders. Twee verschillend gekleurde flacons worden gebruikt om het serum te verwijderen. Het serum wordt in twee stappen aangebracht. Het leidt tot een langdurige vitalisering van de huid, heeft een stimulerend effect op de microcirculatie en verzacht lijntjes en rimpels.
Een ander product in het Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate assortiment is de Ultimate Diamond Revitalizing Mask Noir. Dit is een rijk voedend masker dat vochtinbrengende en verkwikkende combinaties van actieve ingrediënten bevat. Ze hebben een reinigende en verstevigende werking. Bij twee keer per week aanbrengen krijgt de huid een vitale en gladde glans. Zelfs een veeleisende of problematische huid zal aanzienlijk verbeteren met het masker.

De commerciële

Pure luxe voor de ogen: Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond Ultimate Diamond Transformative Energy Eye Cream.