Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Bierpotloden op basis van gel voor dat bepaalde iets

Bijna niemand heeft de Amerikaanse droom zo sterk belichaamd als de grondlegger van het huidige wereldwijde schoonheids- en cosmetica-imperium Estée Lauder Bedrijven. In 1946 richtte ze in New York City haar eigen bedrijf Estée Lauder op met nauwelijks meer dan een potje cosmetische crème, om in de komende jaren de onbetwiste cosmetische koningin te worden. Vandaag de dag bedraagt hun jaarlijkse omzet meer dan 11 miljard dollar. Trouw aan haar motto dat elke vrouw het vermogen heeft om mooi te zijn, creëerde ze onvermoeibaar de meest verfijnde tincturen om de schoonheid van de vrouw naar voren te brengen. Indrukwekkende parfums en antiverouderingsproducten zijn een natuurlijk onderdeel van het Estée Lauder Companies assortiment.
Momenteel Estée Lauder betovert Brow Now de serie de dames. Dit is een serie pennen op basis van gel, verkrijgbaar in zwart, lichtbruin, bruin en donkerbruin. De borstels hebben een strikt symmetrische vorm, waardoor ze gemakkelijk te gebruiken zijn, zelfs voor vrouwen die weinig ervaring hebben met het brouwen van pennen. Met de wenkbrauwpotloden uit de serie Estée Lauder kunnen vrouwen Brow Now expressieve wenkbrauwen voorbereiden om hun gezicht de finishing touch te geven. Of het nu gaat om amandelogen, kattenogen of andere ideeën, met de ultrafijne mascaraborsteltjes kan elk idee technisch worden gerealiseerd. De verzorgingsproducten overtuigen al optisch door een edele verpakking. De wenkbrauwpotloden zijn gemaakt van watervaste gel, zodat de kleur de hele dag na het aanbrengen op het gezicht blijft zitten, zonder te smelten of te vervagen.
De verzorgingsproducten van de serie zijn dermatologisch en dermatologisch getest en zijn daarom bijzonder huidvriendelijk. Ze irriteren of brengen de gevoelige gezichtshuid in geen geval in gevaar. De klant voelt de kleur niet op haar gezicht, dat doet zijn werk subtiel en onopvallend. De verzorgingsproducten van de serie bieden vrouwen een handig en gemakkelijk te gebruiken hulpmiddel voor het optimaliseren van gezichtsverzorging en make-up in de buurt van de wenkbrauwen. Met de serie kunnen vrouwen iets missen waarmee ze zich kunnen verdedigen tegen de concurrentie.

Elegante glans voor uw portemonnee

Onze producten Estée Lauder zijn voor klanten met speciale behoeften die een duidelijke visie hebben op effectieve zorg en perfecte styling. Daarom is de verpakking van de creaties van het New Yorkse bedrijf al representatief en een blikvanger. Hetzelfde geldt voor het wenkbrauwborsteltje in het assortimentEstée Lauder Brow Now . De verpakking lijkt tweekleurig door de sterke contrasten tussen bruine buik en paarse deksel, een effect dat wordt geaccentueerd door licht verschillende vormen van buik en deksel. De klant wordt geïnformeerd over de ingrediënten van de brouwpotloden in fijne belettering in de buikzone van het product. Zowel de belettering als de intense lila van het deksel kunnen letterlijk als glanzend worden omschreven, omdat ze de badkamer thuis met fijne glanseffecten uitstralen en direct herkenbaar zijn.

Onderscheidende, elegante wenkbrauwen voor elk type

De wenkbrauwpotloden uit de verzorgingsreeks zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hierdoor kunnen de wenkbrauwen naar wens worden verfraaid, vergroot en bijgesneden. De innovatieve collectie is ontworpen met als doel vrouwen in staat te stellen expressieve wenkbrauwen te ontwikkelen die de dramatische look en andere effecten waarmee de dame van de wereld de aandacht kan trekken en een bepaalde mysterieuze noot kan creëren.
Het Estée Lauder Brow Now Brow Defining Pencil 01 Blonde is geschikt voor vrouwen met blond haar om het volume van blonde wenkbrauwen effectief te verhogen. Estée Lauder Brow Now Brow Defining Pencil 02 Light Brunette voorziet vrouwen op hun beurt van lichtbruin haar met een geschikt wenkbrauwpotlood. Wie kiest voor het Estée Lauder Brow Now Brow Defining Pencil 03 Brunette moet een brunette haarkleur in het normale assortiment hebben, terwijl het Estée Lauder Brow Now Brow Defining Pencil 04 Dark Brunette perfect is voor vrouwen gezegend met donkerbruin haar. Alle wenkbrauwladen zijn uitgerust met bijzonder fijne mascaraborsteltjes, waarmee de wenkbrauwen perfect gevormd kunnen worden. Dit wordt ook gegarandeerd door de microfijne vezels van het mascaraborsteltje, omdat de precieze penseelstreek de onregelmatigheden in de wenkbrauwzone compenseert en de wenkbrauwen volgens persoonlijke voorkeuren kunnen worden ontworpen. Het wenkbrauwpotlood is dermatologisch en oogheelkundig getest. Na het aanbrengen blijft de waterdichte gel de hele dag zitten zonder dat de kleur verbleekt of smelt op het gezicht.