Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Betoverend met je kussende mond

Of het nu in felrood of discreet nude - perfect geconfectioneerde lippen zijn de must-have van elke look. De mond moet vol en sexy zijn. Het kleurenpalet is dan ook breed. Elke nuance is te vinden onder het Dior lippenstiftgedeelte - perfect afgestemd op de drager.

Het label creëert zijn schoonheidsproducten in een avant-gardistische stijl. Make-upkunstenaar Peter Philip, creatief hoofd van het merk, vindt de trendkleuren voor elk seizoen opnieuw uit - dit geldt ook voor Dior lippenstift. Op deze manier slaagt de expert erin om individuele en bijzondere nuances te creëren.

Volgens zijn eigen verklaring ontdekte hij zijn passie voor make-up op de Parijse modeshows. Zijn belangrijkste criterium: kwaliteit!

Dior ific: sensuele kleuren voor sexy lippen

Met zijn gamma heeft het merk een lijn van 15 verschillende nuances ontwikkeld. Alle lippenstiften van de serie betoveren met een langdurige textuur. Dit is aangenaam om te dragen en bevalt door zijn frisse uitstraling.

De exclusieve en hoogwaardige lippenstiftcollectie combineert alle eisen die moderne vrouwen aan hun lippenstift stellen - inclusief sommige of andere Dior lippenstift. De lijn straalt met een prachtig nobel design, een zorgzaam recept en prachtige kleuren. Een resulterende glans zet je lippen prachtig in scène.

Achter de Marilyn-tint ligt een felrode lippenstift die er toch natuurlijk uitziet op de lippen en het sensuele facet van de drager benadrukt.

Als u kiest voor de tint Dior issimo, besluit u een Dior lippenstift te kopen met een edel roze dat bijzonder delicaat is. De subtiele nuance is zeer geschikt voor het kantoor.

Verslaafde Lippenstift toont zich in de kleuren van de regenboog

Met deze lippenstift serie komen intensieve kleuren samen met een heldere glans. Addict Lipstick is een van de hoogtepunten van het luxemerk. Wanneer u online een Dior lippenstift koopt, kunt u kiezen uit een breed scala aan trendy kleuren.

Ook de verpakking van de lippenstift is elegant en opvallend. Wanneer het luik in het licht wordt gehouden, schittert het luik in de kleuren van de regenboog. Daarnaast blinkt het ontwerp uit met liefdevolle details zoals het gestempelde logo.

Over Size is een felroze tint - perfect voor vrouwen die hun vrouwelijkheid willen benadrukken. Met deze signaalkleur is het bijna onmogelijk om over het hoofd gezien te worden.

Dior kus, aan de andere kant, beschrijft een diep rood dat alle ogen aantrekt met zijn intense verschijning. Als u deze Dior lippenstift online koopt, staat u vanaf nu in het middelpunt van de belangstelling! Hier kunt u uw Dior lippenstift goedkoop kopen.

Lipliners toveren perfecte contouren tevoorschijn

Een lippenstift alleen is niet genoeg voor een glanzende look. Om te voorkomen dat deze niet langs de randen loopt, is bovendien een zogenaamde lip liner nodig. De Dior lippenstift heeft een zachte consistentie die een perfecte applicatie bijzonder eenvoudig maakt.

Als u online een Dior lipliner bestelt, kunt u de kleur van elke nuance van uw lippenstift afstemmen op de omtrek en onregelmatigheden compenseren.

En zo werkt het: breng eerst de lip liner aan op het hartvormige centrum van je bovenlip en trek van daaruit een lijn links en rechts naar de mondhoeken. Dan traceren ze de onderlip. Als je mond perfect is afgerond, kun je hem inkleuren.

Lipliner van Dior Contour voor de perfecte kus mond

Het luxelabel Lipliner biedt met zijn Contour-serie alle stijlvolle modetinten die een perfecte make-up de finishing touch geven. De tint moet altijd overeenkomen met de kleur van de lippenstift. De meeste tonen van de lijn hebben een bruine ondertoon en komen dus overeen met de huidige hippe nude look.

De roze lippenstrengen gaan bijzonder goed samen met de koelere huidskleuren. Maar natuurlijk mogen ook de klassieke kleuren in het rood niet ontbreken. Ook hier laat de luxegroep zien dat zij altijd de vinger aan de pols van de tijd heeft.

Dior s creatieve geesten creëren voortdurend nieuwe make-up collecties voor vrouwen met stijl. Soms worden ze beïnvloed door actuele modetrends, soms geïnspireerd door tijdloze klassiekers. Wat alle producten gemeen hebben is dat ze tijdloos zijn en voldoen aan de hoogste eisen.

De Contour Lipliner zijn dus perfect doordacht en ontworpen in hoge kwaliteit. De romige textuur zorgt voor een lange houdbaarheid zonder uitdroging van de lippen.

Lipgloss laat haar lippen glanzen als diamanten...

Een lipgloss is zoiets als de allrounder als het gaat om make-up. In een mum van tijd tovert hij een nobele glans op je lippen en laat ze tegelijkertijd voller lijken met zijn glans. De toepassing is heel eenvoudig: Eerst de lippen voorbewerken met een lippenbalsem of een basis. De primer neutraliseert uw natuurlijke lippenstift, waardoor de glans een meer kleurintensieve uitstraling krijgt.

Teken vervolgens de lipcontouren af met een lippenstift, zodat uw mond perfect is afgerond. Om de lippen in het perfecte licht met een sensuele glans te brengen, breng je nu de lipgloss aan. De beste manier om dit te doen is met een lippenborstel waarmee je het precies kunt aanbrengen.

Addict Gloss: een edele glans voor je lippen.

Dior combineert discrete kleuren en heldere tinten met een intense glans, waardoor je lippen voller en dus sensueeler lijken. Microbolletjes die speciaal in de textuur zijn verwerkt, zorgen voor een perfecte reflectie van het licht. Dit maakt de glans nog onnavolgbaarder.

De verpakking van de Lipgloss-lijn is van even hoge kwaliteit als de inhoud. De zilverkleurige sluiting heeft bijvoorbeeld een knop die het ontwerp een hoge herkenningswaarde geeft. Dior Addict's gloss is verkrijgbaar in vele kleuren en drie verschillende afwerkingen. Het kleurenspectrum varieert van klassiek roze en helderrode tinten tot zeer hippe bessennuances.

Icoon Rood is een diep rood dat sensueel de toon zet voor je lippen. De extra geïntegreerde verzorgingsformule met hyaluron zorgt er ook voor dat de mond voller lijkt. Fancy Purple is een fel roze dat er heel meisjesachtig uitziet en een bijzondere lichtheid uitstraalt. De lichte tint is bijzonder geschikt voor dragers van wie de huid van afgelopen zomer nog zacht gebruind is. Toch kunnen zelfs lichte huidtypes het goed dragen. De edele glans zorgt voor glamour.

Preisübersicht

Hier bei easyCOSMETIC können Sie verschiedene Dior Lippen Produkte günstig kaufen. Um Ihnen für Ihre Online-Bestellung eine bessere Übersicht zu bieten, haben wir nachfolgend einen Preisvergleich der Produkte von Dior Lippen erstellt:

günstigstes Dior Lippen Produkt teuerstes Dior Lippen Produkt
Dior Rouge Dior Ink Lip Liner 1,1 ml 770 Love: € 14,99Dior Rouge Dior 3,5 g Couleur Couture Soin Fondant 028 Actrice: € 35,99