Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Dior Sourcils Poudre pennen zorgen voor perfect gedefinieerde wenkbrauwen. Het combineert de natuurlijke look van een poeder met de eenvoudige bediening van een pen. De speciale textuur gaat gepaard met een uitgekiend design met borstel en slijper. Hierdoor kunnen de wenkbrauwen elke dag worden ontworpen en gevormd.
In feite kan de vorm of volheid van de wenkbrauwen het gezicht een heel andere uitdrukking geven. Niet alleen vrouwen met zeer lichte haren profiteren van de discrete vulling en perfectionering van de natuurlijke wenkbrauwvorm.
Onjuiste plukken in het verleden of andere irritaties kunnen de wenkbrauwen verdund of onregelmatig doen lijken. Met de Dior Sourcils Poudre kunnen fijne haren worden gesimuleerd en aangetrokken. Het penseel dient zowel voor de bereiding van de wenkbrauwen, die naar boven kunnen worden gekamd, als voor het fineren van het product. De speciale poederdeeltjes in potlood vormen een samensmelting met de wenkbrauwen en zien er heel natuurlijk uit. Zelfs met gekleurd haar kunnen de wenkbrauwen iets lichter of donkerder van kleur worden aangepast voor een harmonieus totaalbeeld.
Dior cosmetica zijn beschikbaar sinds het einde van de jaren 1960 en worden altijd aangevuld met nieuwe, ongewone texturen en innovatieve producten. Luxe verzorging van gezicht en lichaam maakt ook deel uit van het programma. De catwalks van de wereld en de rijk geënsceneerde modeshows van het traditionele Parijse bedrijf zijn vaak de inspiratie hiervoor.
Sinds Christian Dior in 1947 de modewereld vermengde met de zogenaamde New Look, heeft Dior zich ontwikkeld tot een van de beroemdste luxemerken ter wereld. Producten en trendkleuren die zich hebben bewezen met modellen en professionele backstage zijn ook beschikbaar voor veeleisende vrouwen voor hun eigen make-up tassen.
Dior Sourcils Poudres zijn een praktisch dagelijks product voor wenkbrauwroutine. Veel vrouwen waarderen ook natuurlijke looks en weinig make-up gedefinieerd en perfecte wenkbrauwen om het gezicht te omlijsten.

Het design

De Dior Sourcils Poudre zijn verkrijgbaar in een klassieke houten potloodvorm. Het zilverkleurige ontwerp met de monogramafdruk ziet er zeer stijlvol uit en past bij het ontwerp van de andere Dior cosmetica.
De mijn zelf heeft een speciale poederdextuur en behaalt zeer natuurlijke resultaten. Aan de bovenkant is een spiraalborstel geïntegreerd om de wenkbrauwen te fineer en kammen. Er is ook een slijper meegeleverd, zodat het potlood altijd klaar is voor gebruik en er geen verdere accessoires nodig zijn.

Het assortiment

De Dior Sourcils Poudre is beschikbaar in verschillende versies om de meest natuurlijke nuance te vinden voor elk huid- en haartype. Alle hokken hebben een speciale textuur die meer op poeder lijkt. Dit maakt de toepassing zeer fluweelzacht en het resultaat is zachter en discreter dan bij klassieke wenkbrauwpotloden.
Met de borstel kan het product extra gefineerd en verdeeld worden om alle harde randen of overgangen te verbergen. Dit maakt de potloden ideaal voor het creëren van meer volheid en afmeting, zelfs met zeer dunne of lichte wenkbrauwen.
Individuele haren kunnen met lichte, veerkrachtige bewegingen worden aangetrokken. Op deze manier kunnen leemtes worden opgevuld en contouren worden gedefinieerd en vervolmaakt. Zelfs zeer rechte wenkbrauwen kunnen een lichte veegbeurt krijgen, terwijl zeer lichte of fijne wenkbrauwen expressiever worden.
De Dior Sourcils Poudre Crayon à Sourcils Mine Poudre avec Brosse et Taille-Crayon 093 Black is de donkerste versie voor dames met zwarte of zwartbruine wenkbrauwen. De kleur Crayon à Sourcils Mine Poudre avec Brosse et Taille-Crayon 453 Zand is donkerbruin met vrij neutrale ondertonen. De kastanjebruin kleur van 553 kastanjes is daarentegen enigszins roodachtig. Een klassiek medium bruin is de Nuance 592 Brown, terwijl 653 Blonde geschikt is voor vrouwen met licht haar.
Alle pennen hebben een geïntegreerde spiraalborstel en een geïntegreerde slijper.