Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

Christian Dior heeft al in de jaren vijftig naam gemaakt in de modewereld met zijn extravagante maar altijd exclusieve creaties. De excentrieke ontwerper creëerde in 1946 het merk Dior - en veroverde al snel de top tienduizend. Dior wilde het echter niet bij kledingstukken laten.

Eerst probeerde hij zijn hand uit op de wereldwijde parfummarkt, daarna voegde hij er hoogwaardige cosmetische producten aan toe. Slechts een paar jaar na de oprichting katapulteerde Dior zijn label naar hetzelfde niveau als Chanel, Hermès en Vuitton. Daarnaast had Dior - bijna te vroeg om waar te zijn - ook bekende persoonlijkheden en trendsetters als Evita Perón, Jackie Kennedy en Lady Diana onder zijn trouwe fans. Maar ook Dior mag niet gespaard blijven van neerslag en crises.

Het exclusieve modehuis kwam in de jaren zeventig van de vorige eeuw in het laatste. Als gevolg hiervan, en als reddingspoging, concentreerde Dior zich nu meer op het bereiken van de luxe liefdevolle middenklasse. Dit betekende natuurlijk dat ze in toenemende mate moesten vertrouwen op exclusieve producten die op zijn minst redelijk betaalbaar waren. Dior ging de uitdaging aan. Maar één ding was vanaf het allereerste begin duidelijk: Dior wilde de luxe waar het merk voor stond niet uit het oog verliezen. Het productassortiment werd dan ook uitgebreid met geselecteerde series waarin Dior erin slaagde luxe, exclusiviteit en een eerlijke prijs te combineren. Dit maakte het merk ook tot wat het nu is: een van de belangrijkste modehuizen ter wereld.

Het klantenbestand van Dior kon niet gevarieerder zijn. De vrouw van de wereld draagt zowel Dior als de veeleisende huisvrouw van de naastgelegen deur. Veel mannen zweren ook bij de producten van het huis. En: het merk spreekt ook steeds meer een jonger publiek aan, dat minder belang hecht aan een belachelijk lage prijs dan aan kwaliteit en hoge kwaliteit. Dit werd niet alleen gewaarborgd door de steeds nieuwe en innovatieve producten, maar ook door sterren als Jennifer Lawrence, Natalie Portman en Robert Pattinson - en zelfs deze werden en worden herhaaldelijk waargenomen met stukken voorzien van het Dior embleem voor en na de reclamecampagne.

Rouge Dior is de naam van de mooie en eenvoudige lijn, die een ongelooflijk grote selectie van fijne lippenstiften omvat. Dior noemt het het embleem van schoonheid en kleur. Volgens het merk hangt dit laatste af van de perfectie van de lippen - alleen gladde, gezonde en goed verzorgde lippen stralen de volle schoonheid en kleurkracht van een lippenstift uit. Daarom voeden de lippen van de Rouge Dior lijn de lippen in de hoogste mate - en dit alles voor een perfecte en langdurige look.

Het design

De intensieve Dior Rouge Dior lippenstift overtuigt niet alleen door de felle kleuren en het verzorgende effect, maar ook door het stijlvolle verpakkingsdesign. Het is een compacte pen die in één beweging uit de koffer kan worden geduwd. Dit zorgt voor een eenvoudige en snelle toepassing, zelfs tijdens het reizen.

De Dior Rouge Dior lippenstift is in een zwarte behuizing met een zilverkleurige rand. De binnenkant is in de betreffende couture kleur. Het ontwerp overtuigt door zijn eenvoudige elegantie. Tegelijkertijd blijkt de hoogwaardige lippenstift van Dior uiterst praktisch te zijn. Het past in elke zak en is daarom ideaal voor lip make-up tijdens het reizen. De Dior Rouge Dior lippenstift is te herkennen aan de zwarte hoes en het Dior logo. Ontdek niet alleen de fascinerende tinten rood, maar ook de vele andere kleurvariaties van Dior Rouge Dior.

Het assortiment

Als u op zoek bent naar een lippenstift met intensieve kleuren en een betrouwbaar verzorgend effect, moet u kiezen voor Dior Rouge Dior. Deze unieke lippenstift wordt gekenmerkt door een zachte en matte smeltende textuur die niet kleeft of uitstrijkt. De lip rouge kan flexibel en op vele manieren worden aangebracht, zodat Dior Rouge Dior zowel voor een matte als voor een satijnen afwerking kan worden gebruikt. Bijzonder opmerkelijk is de 16-uursformule. Het garandeert een veilige en lange houvast en een betrouwbaar verzorgings- en beschermingseffect. Dior Rouge Dior geeft de lippen veel vocht en beschermt ze rondom tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Dit houdt de lippen soepel en gezond.

Bijzonder fascinerend zijn de intense kleuren van Dior Rouge Dior. Het veelzijdige kleurenpalet bevat heldere koraaltinten, spannende tinten roze en diep rood. Met Dior lippenstift kan de lippenmake-up geperfectioneerd worden tot een nieuw kwaliteitsniveau. Deze lippenstiftenserie biedt in totaal 13 verschillende kleurvariaties: Actrice, Miss, Premiere, Red Smile, Rose Montaigne, Hasard, Osée, Panarea, Nieuwe Wereld, Saint Germain, Promenade, Parijs en Voel je goed. Zo moet er voor elke smaak en voor elke outfit de juiste kleur zijn.

Dior Rouge Dior is eenvoudig, snel en flexibel aan te brengen. Aanbevolen wordt eerst de Dior Contour aan te brengen om de lipcontouren te traceren. Dior Rouge Dior kan dan met de hand of met een lippenpenseel worden aangebracht, waarbij de lippen vanuit het midden naar buiten worden getrokken. Breng vervolgens de lippenstift direct op de lippen aan. Ontdek de heldere en ultragepigmenteerde couturekleuren van Dior Rouge Dior. Deze lippenstift zorgt voor een perfecte afwerking, een lange houvast en maximaal comfort.