Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

In het voorjaar zijn de kleuren over het algemeen erg fris en licht. Daarom heeft Dior in de lentecollectie van Garden Party een blush gelanceerd die doet denken aan kersenbloesems en lentekoorts. De roze Dior Rosy Glow is een blush die een delicate frisheid in het gezicht oproept, maar ook alle ogen tegelijk kan aantrekken. Dit is mede te danken aan de kleur, maar de textuur en afwerking zijn ook zeker de naam Dior waardig. Door de hoge pigmentatie is er weinig product nodig om de wangen te laten gloeien. U kunt alleen een dunne laag gebruiken en slechts een vleugje verf aanbrengen. De bijna transparante textuur zorgt ervoor dat de Dior Rosy Glow er natuurlijk uitziet op de huid. De matte afwerking versterkt deze indruk omdat er geen glinsterende of glitterdeeltjes in zitten. De overgangen lijken erg natuurlijk en kunnen gemakkelijk gefineerd worden. Als je het wat intenser wilt hebben, breng je gewoon een tweede laagje aan dat direct met de huid versmelt en de wangen een coole babyroze geeft. Het resultaat is een popperige look met zeer uitgesproken wangen. Het kan eenvoudig met de vingers of met het meegeleverde penseel worden aangebracht. De licht afgeschuinde borstel is niet alleen geschikt voor het aanbrengen van rouge, maar ook voor contouren. De duurzaamheid van de blush is zeer goed. Omdat het bijna met de huid versmelt, veegt het overdag nauwelijks, de satijnen afwerking ziet er bijna mat uit, maar heeft een zeer licht glanseffect. De blush heeft geen glitterdeeltjes, maar alleen een zeer lichte gloed, waardoor de Dior Rosy Glow er heel natuurlijk uitziet. Het past zich zeer goed aan de natuurlijke huidskleur aan, waardoor het geschikt is voor alle huidtypen, zelfs voor vrouwen met een warmere huidskleur. Een bijzonder hoogtepunt is de geur van rouge. Trouw aan het motto van de voorjaarscollectie "Tuinpartij" ruikt de Dior Rosy Glow een beetje naar rozen. Deze geur is echter niet opdringerig en verdwijnt relatief snel op de huid. Dit kleine detail maakt echter deel uit van de speciale flair die de Dior blush uitstraalt. Naast de geur is de hoogwaardige Dior kwaliteit ook te herkennen aan de verwerking van de verpakking en het mooie, gestempelde patroon op de poedersteen. Het bedrijf is voornamelijk verbonden met haar exclusieve modecollecties. Dior's cosmetische lijn richt zich op bijzonder fijne producten die een luxueuze uitstraling hebben en klanten bieden die "iets zekers". De blush ziet er misschien heel meisjesachtig en fris uit, maar het is een goede allrounder voor alle looks met discreet geaccentueerde wangen. Met de Dior Rosy Glow-Blush kun je zeer sobere looks maken of een popperige make-up creëren die de wangen in het middelpunt van de belangstelling plaatst.

Het design

De zilveren verpakking van de blush ziet er zeer hoogwaardig uit en past goed in de hand. De bus zelf is licht doorzichtig. Wanneer je het deksel opent, zie je de roze blush met een reliëfdior patroon. De meegeleverde borstel past perfect naast de Dior Rosy Glow-Rouge. Er is ook een spiegel bijgeleverd zodat de rouge ook onderweg kan worden aangebracht.

Het assortiment

De blush uit de serie Dior Rosy Glow is alleen verkrijgbaar in de kleur 001 Petal. Afhankelijk van hoe intensief je de blush aanbrengt, ziet hij er subtiel roze of helder neonroze uit.