Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Cosmetica van Dior staat voor innovatieve luxe. Het label, dat vooral bekend werd door de haute couture mode, verdeelt een breed scala aan producten. Aangezien Christian Dior, de oprichter van het Franse merk, zich ten doel had gesteld vrouwen overal te verfraaien, is het brede assortiment begrijpelijk. De decoratieve cosmetica van Dior moeten niet alleen verfraaien, maar ook een verzorgend effect hebben. Hoogwaardige grondstoffen zorgen ervoor dat producten als Dior Flash Luminizer de huid niet irriteren, maar van belangrijke ingrediënten voorzien. De onderzoeksafdeling van Dior streeft niet alleen naar innovatieve effectiviteit, maar natuurlijk ook naar de nieuwste looks. Cosmetica die rechtstreeks van de catwalk komen, zijn bijzonder in trek en in lijn met de tijd. Producten voor een onberispelijke teint worden voornamelijk ontwikkeld door Peter Philips, Dior's belangrijkste make-up kunstenaar. De Dior Flash Luminizer is een van de meest verfijnde schoonheidsproducten van de afgelopen tijd. Als highlighter en concealer staat hij garant voor een frisse look. De natuurlijke schoonheid moet worden ondersteund, maar niet verdoezeld. Met producten van Dior bereiken vrouwen over de hele wereld een look die natuurlijkheid en perfectie combineert. De trend is meer en meer een naakte blik. De focus ligt op een verbeterde versie van het zelf. Dior geeft deze look een vleugje glamour met zijn innovatieve en unieke producten. Dior haalt zijn plantenextracten uit eigen tuinen over de hele wereld. Planten kunnen hun volledige potentieel het beste ontwikkelen in hun oorspronkelijke thuisland. Zo komen alleen de beste grondstoffen de schoonheid ten goede. Dior onderscheidt zich vooral door intensief onderzoek op het gebied van etnobiologie. De hier ontdekte actieve ingrediënten worden verwerkt tot luxueuze cosmetische producten die niet alleen dag in dag uit de schoonheid onderstrepen, maar deze ook versterken. Franse lichtheid ontmoet gefundeerde expertise met een vleugje specialiteit in Dior producten. Alleen Dior is in staat om cosmetica zo uniek modieus te maken.

Het design

De Dior Flash Luminizer is verpakt in een betoverende applicator. De praktische vorm van de pen maakt een bijzonder gerichte aanbrenging met de penseelstrekker mogelijk. Het zilverkleurige potlood ligt door zijn ronde vorm comfortabel in de hand. Het koele metaal wordt slechts gemarkeerd door een kleine patroonafdruk en de belettering van het product. Een kleine drukknop aan het uiteinde van de pen zorgt voor een goed gedoseerde aanvoer van het product. De pen wordt beschermd door een typische Dior kartonnen doos. De slanke verpakking is in een eenvoudig en elegant ontwerp, dat kenmerkend is voor Dior. Alle benodigde informatie, van ingrediënten tot vulhoeveelheid en nuance, vindt u hier.

Het assortiment

Highlighters behoren tot de populairste schoonheidstools ooit. Dior Flash Luminizer is verkrijgbaar in drie verschillende tinten, passend bij uw teint. De kleuren roos, Ivoire en Abricot zijn geschikt voor een breed scala aan huidtonen. De fijne en nauwelijks zichtbare textuur van Dior Flash Luminizer verfraait de huid met kleine highlights. De speciale beautyfier Complex™ met hyaluronzuur microsferen maakt het mogelijk om kleine rimpels op te vullen. Deze functie is zeer praktisch, vooral in de oogcontour. De vulling en extra verstrooiing van licht vermindert zichtbaar kraaienpootjes en rimpels veroorzaakt door droogte. De Dior Flash Luminizer is ook zeer nuttig voor expressierimpels. Verlichting accenten kunnen overal worden ingesteld op de zonneterrassen in het gezicht. De Dior Flash Luminizer wordt onder de wenkbrauwen aangebracht en tilt de wenkbrauwen optisch omhoog om zo het zicht te openen. Tekenen van vermoeidheid, donkere kringen rond de ogen en soortgelijke huidproblemen worden eenvoudig gewist. Om het gewenste effect te bereiken, moet de kleurkeuze altijd ten minste één tint lichter zijn dan de geselecteerde ondergrond. De Dior Flash Luminizer is ook een goede keuze voor de populaire contouren. Op een effen oppervlak worden de beste resultaten bereikt. Afhankelijk van de vorm van het gezicht kan de highlighter worden gebruikt om de gebieden op het voorhoofd, de neusbrug en de kin te verlichten. Dit geeft het gezicht contour en frisheid. De lippen verschijnen voller wanneer er een lichtbalk over de boog van Venus is geplaatst. Een highlighter kan ook een gunstig effect hebben op het bovenste deel van de jukbeenderen. Strobing werkt ook perfect met de Dior Flash Luminizer. Hier wordt het brons van de contouren gewoon weggelaten en worden alleen de helderste delen van het gezicht verder verlicht. De natuurlijke gloed wordt ondersteund en de teint ziet er bijzonder fris en stralend uit. Als u niet graag met verschillende kleuren te werken, strobing is zeer gemakkelijk en effectief te vinden. Flash Luminizer is ook ideaal voor het camoufleren van kleine gebreken en het verfrissen van de teint onderweg.