Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Het label, dat vooral bekend is geworden door de haute couture mode, verkoopt een breed scala aan producten. Aangezien Christian Dior , de oprichter van het Franse merk, zich ten doel had gesteld om vrouwen overal om zich heen te verfraaien, is het brede assortiment begrijpelijk. Decoratieve cosmetica van ons worden niet alleen Dior geacht te verfraaien, maar hebben ook een verzorgende werking. Hoogwaardige grondstoffen zorgen ervoor dat producten zoals Dior huidverzorgingsproducten de huid niet irriterenFlash Luminizer , maar voorzien van belangrijke ingrediënten. De onderzoeksafdeling van het bedrijf streeft niet alleen Dior naar innovatieve efficiëntie, maar ook naar de nieuwste looks. Cosmetica die rechtstreeks van de catwalk komen, zijn bijzonder in trek en staan aan de pols van de tijd. Producten voor een vlekkeloze teint worden voornamelijk ontwikkeld door Peter Philips, de senior make-up artist bij Dior ,.

Het Dior is Flash Luminizer een van de meest geavanceerde schoonheidsproducten van de laatste tijd. Als highlighter en concealer staat hij garant voor een frisse uitstraling. De natuurlijke schoonheid moet worden ondersteund, maar niet bedekt. Vrouwen over de hele wereld Dior gebruiken hun producten om een look te creëren die natuurlijkheid en perfectie combineert. De trend is meer en meer in de richting van een naakte look. De focus ligt op een verbeterde versie van het zelf. Met zijn innovatieve en unieke producten voegt het Dior een vleugje glamour toe aan deze look.

Dior haalt zijn plantenextracten uit zijn eigen tuinen over de hele wereld. De planten kunnen zich het best ontwikkelen in hun oorspronkelijke thuisland. Alleen de beste grondstoffen komen ten goede aan schoonheid. Intensief onderzoek in de etnobiologie is Dior bijzonder opmerkelijk. De hier ontdekte actieve ingrediënten worden verwerkt tot luxueuze cosmetische producten die niet alleen dag na dag de schoonheid onderstrepen, maar ook promoten. Franse lichtheid ontmoet gedegen expertise met de aanraking van een bepaald iets in de Dior producten. Alleen cosmetica kan zo uniek in de mode Dior zijn.

Het design

Het Dior Flash Luminizer is verpakt in een magische applicator. De praktische potloodvorm met de borstelapplicator maakt een bijzonder gerichte applicatie mogelijk. Het zilverkleurige potlood ligt door zijn ronde vorm comfortabel in de hand. Het koele metaal wordt gekenmerkt door een kleine proefafdruk en de belettering van het product. Een kleine drukknop aan het uiteinde van de pen zorgt voor een goede dosering van het product. De pen wordt beschermd door een typische kartonnen doos van Dior . De slanke verpakking wordt gehouden in het eenvoudige en elegante ontwerp dat kenmerkend is voor het Dior ontwerp. Alle benodigde informatie, van ingrediënten tot vulhoeveelheid en schaduw, vindt u hier.

Het assortiment

Highlighters behoren tot de meest populaire schoonheidsmiddelen. Het Dior Flash Luminizer is beschikbaar in drie verschillende nuances die zich aanpassen aan de teint. De kleuren roos, ivoire en abrikoos zijn geschikt voor de meest verschillende ondertonen van de huid. De fijne en nauwelijks zichtbare textuur van de huid Dior Flash Luminizer verfraait haar met kleine highlights. Het speciale Beautyfier Complex met hyaluronzuur microbolletjes maakt het mogelijk om kleine rimpels op te vullen. Vooral in het ooggebied is deze functie zeer praktisch. De vulling en extra lichtverstrooiing vermindert zichtbaar de kraaienpootjes en de droge lijnen. Het Dior Flash Luminizer is ook zeer nuttig voor gezichtsuitdrukkingsrimpels. Overal op de zonneterrassen in het gezicht kunnen lichte accenten worden gezet. Aangebracht onder de wenkbrauwen, tilt Dior Flash Luminizer het de wenkbrauwen optisch op en opent zo het oog. Tekenen van vermoeidheid, donkere kringen rond de ogen en soortgelijke huidproblemen worden eenvoudigweg gewist.

De kleurkeuze moet altijd minstens één tint lichter zijn dan de gekozen ondergrond om het gewenste effect te bereiken. Het Dior Flash Luminizer is ook een goede keuze voor de populaire contouren. Bij toepassing op een vlakke ondergrond worden de beste resultaten bereikt. Afhankelijk van de vorm van het gezicht kan de markeerstift worden gebruikt om de gebieden op het voorhoofd, de neusbrug en de kin te verlichten. Dit geeft de gezichtscontour en frisheid. De lippen lijken voller als er een hoogtepunt over de Venusboog wordt geplaatst. Een markeerstift kan ook een gunstig effect hebben op het bovenste deel van de jukbeenderen. Strobing werkt ook met het Dior Flash Luminizer uitstekende. Hier wordt de bronzer van de contouren van de contouren eenvoudigweg weggelaten en worden alleen de helderste gedeelten van het gezicht verder verlicht. Dit ondersteunt de natuurlijke glans en de teint is bijzonder fris en stralend. Als je niet graag met verschillende kleuren werkt, zal het strelen zeer eenvoudig en effectief zijn. Het Flash Luminizer is ook ideaal voor het verbergen van kleine oneffenheden onderweg en het verfrissen van de teint.