Meer informatie:

Dior Dior huid Mineraal Naakt Brons geeft de huid een exclusieve finish

De productlijn Dior Dior huidmineraal naaktbrons is nog steeds een relatief jong en nieuw product. Het staat voor een lichte en verzorgende decoratieve cosmetica en wordt goed verdragen door elk huidtype. Parijs was lange tijd Dior het merk voor de rijke en oudere dames, wat te maken heeft met de oorsprong van het bedrijf. Hoewel Parijs Dior een belangrijke mode-locatie in Europa was, is het altijd meer beschouwd als een luxemerk dan als een avant-garde pionier. Dit veranderde abrupt in de jaren '80 van de vorige eeuw, toen bekende gezichten en modellen werden opgenomen in de reclamestrategie voor parfums en cosmetica. Zij zorgden ervoor dat de producten verder ontwikkeld werden voor een jonge en interessante groep kopers. Vandaag de dag zijn de producten verkrijgbaar in veel eigen winkels en in de grootste warenhuizen ter wereld. Zeer geavanceerde formules combineren zeer wetenschappelijke formules met de natuurlijke actieve bestanddelen van mineralen en vitaminen, zoals het Dior Dior huidmineraal Nude Bronze. Het onderzoek richt zich op een effectieve zorgaanpak met zelfactiverende genezende krachten. Natuurlijke ingrediënten spelen ook een belangrijke rol in het topsegment van de cosmetica. Mineralen en vitaminen in de Dior huid Mineraal naaktbrons productlijn Dior zorgen voor een gezonde en natuurlijke uitstraling. De doelgroep van de productlijn Dior Dior huidmineraal naaktbrons omvat klanten van alle leeftijden. Het product wordt goed verdragen door alle huidtypes. De beslissende criteria voor de kopersgroep zijn de ongecompliceerde toepassing en de natuurlijke uitstraling. Het product is verkrijgbaar in verschillende kleurschakeringen. De klant heeft de keuze uit zes kleurencombinaties. Dior Dior Skin Mineral Nude Bronze is een bruiningspoeder voor veeleisende klanten. Gouden mineralen en roze en abrikozenpigmenten zijn het recept voor succes voor klanten die waarde hechten aan lichte, nauwelijks merkbare cosmetica en een natuurlijke gloed. Al snel is het gezicht betoverd met Dior Dior huidmineraal naakt brons in een gebruinde huid. Het donkere poedergedeelte kan ook worden gebruikt om de contouren van het gezicht te omlijnen. De huidverzorgingsformule van Dior Dior huidmineraal naaktbrons wordt aangevuld met effectieve mineralen en vitaminen. Het is een samenstelling die bijdraagt tot een goede huidademhaling en zelfactivatie van een mooie huiduitstraling. Veel klanten spreken van een goede consistentie en een gunstig effect van dit compacte poeder. Het bruiningspoeder bevat rozige en gouden mineralen om het effect van licht te absorberen en het gezicht te verfraaien. De roze en abrikozenpigmenten versmelten met de huid en het lichte mica zorgt voor een gebruinde gloed op het gezicht. De huid wordt egaal en er ontstaat een gezonde, natuurlijke teint. Het bruiningspoeder beschermt de huid ook tegen schadelijke invloeden, slechte weersomstandigheden (koude) en luchtvervuiling.

Het ontwerp van het product straalt pure esthetiek uit

De poederdoos is gemaakt van licht plastic, maar ziet er zeer waardevol en nobel uit. Het deksel is zilverkleurig en heeft het typische geometrische patroon van Dior . Het zijn de punten en de rechte zijden van de vierkanten die op elkaar liggen en het patroon vormen. In het onderste deel van het deksel is de naam Dior discreet gegraveerd. In het deksel bevindt zich een spiegel en de onderkant van de doos wordt in een bronzen toon gehouden. Een blauw fluwelen hoesje is inbegrepen om het blikje te beschermen. De kartonnen doos is ook blauw. De artikelomschrijving is groot in het bovenste deel van de doos en de merknaam staat Dior onderaan. Beide zijn gedrukt in zilverkleur. De artikelbeschrijving Brons verschijnt in een bronzen lettertype. Alle andere informatie is te vinden op de smalle zijden van de doos. Het poeder wordt aangeboden in het ronde blik in twee tinten. Zowel de twee lichte als de twee donkere delen van het poeder staan tegenover elkaar in kwartcirkels. Op elk van de vier kleurvlakken staat een letter, wat resulteert in de aanduiding Naakt.

Dior is een van 's werelds toonaangevende luxemerken

In 1946 richtten de modeontwerper Christian Dior en zijn schoolvriend Marcel Boussac het bedrijf Christian Dior op. Marcel Boussac trad ook op als financiële partner als rijke textielfabrikant. Na de dood van Christian Dior in 1957 maakte het bedrijf onder leiding van en met deelname van verschillende mensen en in praktijk gebrachte bedrijfsvormen een veranderlijke geschiedenis door met vele ups en downs. Aan het begin van de jaren '80 van de vorige eeuw was de belangrijkste bron van inkomsten al de verkoop van parfums en cosmetica. Sinds begin 2000 draagt het bedrijf in toenemende mate de merknaamDior , zonder de voornaam Christian. Vanaf het begin was het bedrijf een van de toonaangevende fabrikanten van luxegoederen, aanvankelijk in Frankrijk met het hoofdkantoor in Parijs. Vandaag de dag is Dior een van 's werelds grootste fabrikanten van luxegoederen met vele productlijnen. Zeer bekende prestigemerken zoals Louis Vuitton, Donna Karan en Guerlain maken deel uit van de portefeuille Dior van het bedrijf. In totaal zijn er ongeveer 60 luxe merken. Met het gebruik van prominente prominente figuren in de Dior reclame in de jaren tachtig werd de parfum- en cosmeticasector echt gestimuleerd. De bekendste gezichten zijn Monica Bellucci, Kate Moss, Natalie Portman, Jude Law en Charlize Theron. Ze hebben Dior eindelijk de parfums en cosmeticaproducten van het bedrijf interessant gemaakt voor de jonge en zelfbewuste vrouw. Sindsdien heeft het merk Dior een jonge klantenkring in de parfum- en cosmeticasector. Een relatief nieuwe productlijn is Dior Dior huidmineraal naakt brons. Het is een licht compact poeder verrijkt met mineralen en vitaminen dat het opgevangen effect van de zonnestralen versterkt en een zeer evenwichtig effect in en op de huid produceert. Het poeder is verkrijgbaar in zes kleurencombinaties. Voor de lichte teint kunt u kiezen tussen Dior Dior huid Mineraal Naakt Brons 01 Zachte Zonsopgang, Dior Dior huid Mineraal Naakt Brons 02 Zacht Zonlicht en Dior Dior huid Mineraal Brons 03 Zachte Zonsondergang. De juiste keuze van het poeder is afhankelijk van de kleurpigmentatie en bruining van de huid zelf. Voor een donkere huidtype en een intens gebruinde huid zijn Dior Dior huid Mineraal Naakt Brons 04 Warm Sunrise, Dior Dior huid Mineraal Naakt Brons 05 Warm Sunlight en Dior Dior huid Mineraal Brons 06 Warm Sundown geschikt.Dior Dior Huid Mineraal Naakt Brons 01 Zachte Sunrise is de lichtste tint van het nieuwe Bronzing Powder uit Dior . De Dior Dior huid Mineral Nude Bronze 01 Soft Sunrise bevat rooskleurige mineralen en zorgt met deze pigmentatie voor een zeer natuurlijke en rooskleurige teint. Het is licht als een veer op de huid en biedt extra bescherming.