Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Hoge kwaliteit en elegante oogschaduw van Dior

De oogschaduw uit de Mono Dior show serie Dior is ideaal voor het perfectioneren van oogmake-up. De hoogwaardige oogschaduw wordt gekenmerkt door een lichte en aangename textuur. Het biedt een uitstekende hechting en dekking. De textuur maakt de oogleden soepel, gelijkmatig en fris. In de serie zijn er meer dan 19 verschillende trendkleuren, zodat er voor elke make-up variant iets te vinden is. Van klassiek tot elegant tot trendy, alles is vertegenwoordigd. De fijn gepigmenteerde kleuren kunnen eenvoudig worden gevarieerd in intensiteit om een matte, satijnen of glanzende afwerking te creëren. Zo zijn de oogleden perfect voorbereid op elke gelegenheid.

De speciale samenstelling maakt de oogschaduw Dior lang houdbaar en zorgt voor een intense uitstraling. Door verschillende kleurtinten te combineren kunnen spannende effecten worden bereikt, zoals een naakte look, kleurblokkerende of rokerige ogen. De toepassing is eenvoudig en flexibel, zelfs op de weg, omdat een applicator en een spiegel in de compacte koffer zijn opgenomen. De oogschaduw kan perfect gefineerd worden zonder vlekken.

Alle producten uit het Dior Mono assortiment Dior zijn dermatologisch getest. Ze zijn huidvriendelijk en bevatten geen parabenen of sulfaten. De oogschaduw is zowel geschikt voor de normale en droge huid als voor de gecombineerde huid. Met plantaardige actieve ingrediënten bereikt het een uitstekend verzorgend effect dat lijntjes, oneffenheden, kleurverschillen en rimpels merkbaar vermindert. Daarnaast zorgt de oogschaduw van de huid voor Dior veel vocht en belangrijke vitaminen, voedingsstoffen, mineralen en sporenelementen. De oogschaduw beschermt de huid tegen schadelijke milieu-invloeden en droogte. Met zijn sterke bedekking en houdkracht blijft hij de hele dag in vorm, zelfs bij ongunstige weersomstandigheden. Ontdek ook voor een oogmake-up in perfectie de verschillende kleurvarianten uit de serie Dior Dior Mono. Met deze apparatuur slaagt ook een complexe make-up.

Klassiek en elegant verpakkingsontwerp van de Mono oogschaduwserie van Dior

De producten uit de Dior show Mono serie Dior overtuigen met een klassiek en elegant verpakkingsontwerp. Op het deksel is het uitgeperforeerde Dior logo te zien. Afgezien van de markering van de betreffende kleurvariant zijn er geen andere opschriften of decoraties op het glanzende oppervlak. Bij het openen van het deksel komt het oogschaduwpoeder vrij, dat nauwkeurig gedoseerd en verwijderd kan worden. Een geïntegreerde make-up spiegel en een dubbelzijdige applicator zijn beschikbaar voor de toepassing. Zo kunt u de oogschaduw ook onderweg gebruiken. De koffer is handig en compact, zodat hij comfortabel in elke tas past. De verschillende kleurvariaties van de Mono serie Dior kunnen worden gecombineerd tot een compleet palet en gemengd voor een creatieve look en spannende effecten. Met zijn praktische en stijlvolle verpakking is de Mono-serie Dior de perfecte aanvulling op make-up.

Oogschaduw met vele variaties in een breed scala aan kleuren

De producten uit de Dior show Mono serie Dior zorgen voor een perfecte oogmake-up en spectaculaire kleur- en glanseffecten. Bovendien heeft het een sterke bedekking en houdkracht, zodat de oogschaduw de hele dag door in vorm blijft. De oogschaduw uit de Mono-serie voedt en regenereert de huid met plantaardige actieve ingrediënten. Het zorgt voor een gladde, gelijkmatige en frisse uitstraling. Daarnaast worden de oogleden voorzien van vocht en belangrijke voedingsstoffen, mineralen, vitaminen en sporenelementen. De oogschaduw beschermt de huid betrouwbaar tegen droogte en schadelijke invloeden van buitenaf. De uitstekende pigmentatie zorgt voor een geweldig licht- en glanseffect. De oogschaduw is gemakkelijk aan te brengen en goed gefineerd. Het is geschikt voor alle huidtypes en kan daarom bijzonder flexibel worden gebruikt.

Het bijzondere aan de serie Dior Dior show Mono zijn de vele verschillende kleurvariaties. Al met al is de oogschaduw verkrijgbaar Dior in 19 modieuze en aantrekkelijke tinten, die desgewenst ook gemengd kunnen worden. De selectie varieert van klassieke en discrete kleuren tot een opvallende en verleidelijke look. Infinity is een lichtgrijs dat de oogleden discreet accentueert. De start- en landingsbaan biedt een iets sterker en donkerder grijs. Toon de oogleden in een diepblauw, terwijl de natuur een heldergroene kleur krijgt. Gallery is een licht oranje dat goed past bij lente- en zomerkleding. De kleur is ook geschikt voor een naakte look. Het dier biedt een donkerbruin dat toch goed gepigmenteerd is. Front Row brengt de ogen op de voorgrond met een sterk paarse kleur. Power vervolledigt de teint met een donkerpaarse kleur. Focus zorgt voor een vriendelijk roze.

Alle kleuren kunnen uitstekend worden gevarieerd en kunnen door het mengen nieuwe effecten bereiken. Gebruik ze ook voor oogmake-up op Infinity, Runway, Show, Nature (heldergroen), Gallery, Animal, Front Row, Power (donkerpaars), Focus en de andere kleuren uit de serie Dior Dior show Mono.