Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

In de jaren vijftig creëerde de Franse modeontwerper Christian Dior het inmiddels bekende trendetiket Dior en maakte al snel naam onder de veeleisende en rijke modefans. Dit was niet alleen te danken aan de unieke creaties van Dior, maar ook aan de iconen van het merk zoals Jackie Kennedy, Evita Perón en Lady Di. Dior concentreerde zich echter in eerste instantie voornamelijk op de top tienduizend van zijn klantenbestand. Dit was deels te wijten aan de prijzen die de goederen van het bekende bedrijf, dat al in staat was om te concurreren met trendmerken zoals Chanel en Versace, bijna onbetaalbaar voor normale verdieners. Tot de jaren zeventig volgde Dior het oorspronkelijke concept, dat gebaseerd was op enkele exclusieve en dus zeer dure creaties. Dat veranderde pas toen het modehuis, net als veel andere merken, in de jaren zeventig in een crisis terechtkwam die het merk bijna kapot maakte. Als gevolg hiervan heeft Dior het bedrijfsconcept heroverwogen en gereviseerd en zich meer geconcentreerd op de geïnteresseerde en veeleisende middenklasse. Toch heeft Dior nooit de luxe, exclusiviteit en kwaliteit uit het oog verloren waar het merk vandaag de dag nog steeds voor staat. Als direct gevolg van de verandering van het gehele bedrijfsconcept is ook het productassortiment nader onderzocht en ten slotte stap voor stap uitgebreid. In de jaren tachtig en negentig begon Dior parfum en cosmetische producten aan te bieden, die echter ook allemaal bijzonder exclusief en luxueus waren. De meer betaalbare reeks was zeer vergelijkbaar met de unieke reeks Dior nog steeds biedt aan zijn rijke en veeleisende klanten vandaag. Het enige verschil is dat deze goederen beter betaalbaar zijn en in grotere hoeveelheden beschikbaar zijn. En precies dit punt komt prachtig aan bij de brede en vastgeroeste massa. Naast het productassortiment werd ook het reclameconcept van Dior gemoderniseerd. Waar het label voorheen vooral gericht was op mond-tot-mondreclame, brachten ze steeds meer bekende reclame-uitingen in huis. Enkele bijzonder bekende en huidige gezichten zijn die van de Oscar-winnende Natalie Portman en Jennifer Lawrence, evenals die van Robert Pattinson.
Dior's mono-nuances van de Dior Dior show Mono lijn zetten een compromisloze en moderne toon. Met deze oogschaduwlijn creëren drie verschillende kleurwerelden, afhankelijk van de creatie, een natuurlijke en tijdloze, een speelse en frisse of een levendige en trendy kleurafwerking. Daarnaast is er de Wet

Het design

Elegant zwart plastic en een groot Logomania-embleem kenmerken de geselecteerde Dior Dior Dior Show Mono lijn, die bestaat uit een totaal van meer dan 17 verschillende monotinten - en elk van hen is verkrijgbaar in een elegante oogschaduw doos die ziet er zo mooi als het goed in de hand past. Aan de binnenzijde bevindt zich een spiegel, die het gebruik vergemakkelijkt en ook onderweg probleemloos mogelijk maakt. Alle oogschaduwboxen zijn uitgerust met twee verschillende applicators, zodat u altijd kunt schakelen tussen nat en droog. De applicatoren eindigen in een elegant zilveren handvat. Het ingeklikte Dior-logo versiert dit.

Het assortiment

Dior's exclusieve Dior Dior Dior Show Mono assortiment omvat in totaal meer dan 17 verschillende mono nuances die nat of droog aangebracht kunnen worden om een totaal andere look te creëren. De lijn bestaat uit de kleuren Fard à Paupières Backstage 006 Swan, Fard à Paupières Backstage 726 Grège, Fard à Paupières Backstage 760 Tweed, Fard à Paupières Backstage 826 Bikini, Fard à Paupières Backstage 887 Boog, Fard à Paupières Backstage 477 Camouflage, Fard à Paupières Backstage 506 Naakt, Fard à Paupières Backstage 566 Panama, Fard à Paupières Backstage 616 Sequins, Fard à Paupières Backstage 623 Ribbon, Fard à Paupières Backstage 653 Mordoré, Fard à Paupières Backstage 047 Gris Montaigne, Fard à Paupières Backstage 096 Khôl, Fard à Paupières Backstage 176 Lilas Mitzah, Fard à Paupières Backstage 240 Marinière, Fard à Paupières Backstage 386 Blue Denim en Fard à Paupières Backstage 434 Tuinfeest.