Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Dior Diorshow Khôl revolutioneert niet alleen de oogmake-up met zijn hoogwaardige formule, hier is zelfs de uiterlijke vorm een groot voordeel. Deze eyeliners hebben de vorm van een viltstift, waardoor vervelend slijpen niet meer nodig is. Alles is dus altijd voorbereid op indrukwekkende momenten. Dior Diorshow Khôl ziet er op het eerste gezicht uit als een stijlvolle viltstift, maar maakt meteen indruk met een zeer ruim bemeten voorsprong. Hierdoor zijn ze zeer eenvoudig aan te brengen. Omdat de Dior Dior Show Khôl niet alleen als kohl maar ook als oogschaduw gebruikt kan worden, is de breedte van de mijn in dit geval een enorm voordeel. Tegelijkertijd is het echter voldoende gericht om perfect te functioneren als eyeliner.

Deze eyeliners ontlenen hun verschillende voordelen echter ook in zeer grote mate aan hun romige formule. Fineren is geen probleem en toch blijft de ooglidlijn op zijn plaats. Dit is ook te danken aan de hoogwaardige ingrediënten die Dior gebruikt in deze hoogwaardige decoratieve cosmetica. De Dior Dior Show Khôl zijn hoog gepigmenteerd. Ze geven niet alleen een sterke uitstraling, de pigmentatie is ook verantwoordelijk voor de lange houdbaarheid. Vooral wanneer de eyeliner aan de binnenkant van het onderste ooglid wordt aangebracht, toont dit voordeel zijn volle kwaliteiten.

Dit deel van het oog wordt niet voor niets "waterlijn" genoemd. Hier moet een kohl bewijzen dat hij ook na uren nog een onberispelijk uiterlijk kan bieden. Deze weerstand maakt van de Dior Dior Show Khôl een speciale vertegenwoordiger in zijn segment. Het is geschikt als kohl, maar kan ook mooie accenten geven op het bovenste ooglid. De verzorgende stoffen die in de formule zijn opgenomen, geven de kohl ook een huidkalmerend effect. En omdat al deze ingrediënten zorgvuldig getest zijn, is de Dior Diorshow Khôl serie ook ideaal voor contactlensdragers.

Het design

De potloodvorm is het unieke verkoopargument van de Dior Diorshow Khôl serie, die al van ver zichtbaar is. Zijn overmaatse voorsprong hoeft niet te worden geslepen. Dit betekent dat de pen altijd gebruiksklaar is en dat er van tevoren geen gedachte aan de vorm van de punt verloren mag gaan. Maar deze pen heeft het niet alleen op zich, hij kan ook overtuigen met een zeer elegante uitstraling. Glanzend zwart omringt de weelderige mijn en maakt van de Dior Diorshow Khôl een eye-catcher die spreekt van smaak en stijl. Een zilveren belettering vervolledigt de opmerkelijke verschijning. Dior Diorshow Khôl is daarom een prachtige samensmelting van functie en esthetiek die in alle opzichten overtuigt.

Het assortiment

De Dior Diorshow Khôl serie is een esthetisch bewijs van de kracht van kleuren. De Khôl Stick Intensité et Tenue Professionnelles 099 Smoky Black is zijn conventionele concurrenten ver vooruit. Het zwart is hoog gepigmenteerd en daardoor bijzonder effectief. De romige formule zorgt er ook voor dat de verf gemakkelijk aan te brengen is. Daarom is één enkele toepassing voldoende om een prachtige look voor een opmerkelijke dag make-up te bereiken. Omdat de zachte textuur gemakkelijk te mengen is, kan de sterkte van het kleureffect perfect worden aangepast voor elke gelegenheid. Maar ook 's avonds kan de Dior Diorshow Khôl op het onderste ooglid een sensatie veroorzaken.

Het is onmisbaar voor dramatische verschijningsvormen en ook hier kan de goed gedoseerde pigmentatie zorgen voor een gevarieerde uitstraling. Door de punt van de draad kunnen zeer intensieve lijnen worden getrokken, die het oog een perfect frame geven. Gebruikt op het bovenste ooglid, kan de Dior Dior Show Khôl de beste ondersteuning zijn voor het effect van de oogschaduw. Het kan de wimperlijn een prachtige dichtheid geven op het bovenste ooglid, waardoor de overgang van mascara naar oogschaduw verdwijnt. Het resultaat is een organische look die in dramatiek nauwelijks te overtreffen is.

De grote mijn van de Khôl Stick Intensité et Tenue Professionnelles 099 Smoky Black kan nog meer. Het is breed genoeg, dus deze speciale kohl kan ook gebruikt worden als oogschaduw. Ook hier laat de romige formule zijn sterke kanten zien en is gemakkelijk te mengen. Deze nuance van de Dior Dior Show Khôl wordt een onmisbaar hulpmiddel voor een buitengewoon expressieve versie van de Smokey Eyes. Deze trendy look krijgt een extreme intensiteit met de Khôl Stick Intensité et Tenue Professionnelles 099 Smoky Black. Er hoeft echter niet gevreesd te worden dat zwart te veel zal overheersen. De kleur heeft ook een zachte glans waardoor de look nooit te sober zal worden.