Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Er is nauwelijks iets zo individueel als je eigen favoriete mascara. Sommige vrouwen geven de voorkeur aan mascara, die veel volume en lengte biedt, anderen aan de natuurlijke look. De Diorshow Iconic is perfect voor liefhebbers van diepe donkere en zeer sterk gebogen wimpers. De innovatieve, zelfdraaide borstelvorm vangt alle haren op en geeft ze de hele dag door een impuls. De formulering weegt en plakt de wimpers niet. Het resultaat zijn prachtig gedefinieerde, donkere wimpers die de ogen veel expressie geven. De rubberen borstel is zeer soepel en bereikt de kleine haren in de binnenste ooghoek. De brede vorm van de opzetborstel geeft de Dior Dior Show Iconic een expressieve krul en veel volheid.

De glanzende en lichte textuur van de mascara voorkomt dat de wimpers aan elkaar blijven kleven. De kleine siliconen haren op de opzetborstel scheiden zich en "kammen" door hen heen - waardoor ze veel meer gedefinieerd lijken en elk haar gevangen wordt. De mascara kan ook de hele dag zijn momentum behouden. Bovendien smeert de mascara niet en gaat tot 24 uur mee. Om het effect van de Dior Dior Show Iconic te versterken, kunnen de wimpers worden gebogen met een wimperkruller of maximaal drie lagen mascara worden aangebracht. De mascara werkt bijzonder goed op wimpers die niet bijzonder lang zijn of die door de natuur zijn gebogen. De Dior Dior show Iconic geeft je veel volume.

De mascara is ook bedoeld voor vrouwen die weinig of zeer lichte wimpers hebben. Door de lichte textuur zijn de afzonderlijke haren volledig bedekt met kleur en lijken daardoor wat volumineuzer. De haren worden door het lichte krul-effect naar boven gebogen. Als je een nog intensere look wilt, kun je de mascara ook op de onderste wimpers aanbrengen. Dior staat vooral bekend om zijn innovatieve kledinglijnen. Maar naast de baanbrekende ontwerpen in de modewereld, produceert het bedrijf ook cosmetica die aan de hoogste eisen voldoen. De hoge kwaliteit en het mooie design gaan hand in hand om vrouwen over de hele wereld nog mooier te maken. De cosmetische lijnen inspireren de modecollecties en vice versa: een positieve synergie waar vooral de klanten van Dior van profiteren. De Dior Diorshow Iconic is een mascara die ook alleen gedragen kan worden. Een klassieke look die modeontwerpers altijd inspireert zijn rode lippen en een vleugje mascara. Dat is alles wat je nodig hebt voor een look die zowel modern als klassiek is.

Het design

De elegante en relatief lange verpakking van de Dior Diorshow Iconic toont een filigraan, glanzend metalen patroon in het licht. Het ligt goed in de hand en is lang genoeg om goed mee te werken. Het handvat in glanzend zilver ziet er erg mooi uit en is van hoge kwaliteit.

Het assortiment

Dior biedt niet alleen de absolute klassieke Mascara Courbes Haute Précision Déploiement Spectaculaire 090 Zwart, maar ook een natuurlijke variant in bruin. De Mascara Courbes Haute Précision Déploiement Spectaculaire 698 Kastanje is perfect voor bruine en groene ogen. Een kleurrijke look wordt nog intenser met de Dior Dior Show Iconic in Mascara Courbes Haute Précision Déploiement Spectaculaire 268 Navy Blue.