Meer informatie:

Het concept

De Dior Bronze Protection Solaire serie combineert effectieve bescherming tegen de zon met verzorgende en zelfbruinende componenten. Dit geeft de huid het hele jaar door een lichte bruining. Het vakantie bruineffect kan ook worden uitgebreid of geïntensiveerd met de luxe crèmes. De verfraaiende zonwering bevat het zogenaamde Tan-Protect complex met drievoudige bescherming. Zowel UVA, UVB als vrije radicalen worden geblokkeerd door het breedwerkende filter. De crème vormt een barrière en beschermt de huid. De producten bevatten onder andere microcapsules met antioxidanten. Dit uitgebreide actieve complex helpt ook tekenen van door de zon geïnduceerde huidveroudering tegen te gaan. De crèmes, die de bijnaam brons dragen, geven de huid na het aanbrengen een licht parelschijnsel en een subtiele glans. De formule bevordert de natuurlijke aanmaak van melanine in de huid, zodat een gelijkmatige en langdurige bruining kan ontstaan. Het Bronzen Perfect Complex ondersteunt het positieve effect van de zon. De producten passen zich optimaal aan de pH-waarde van de huid aan en helpen de natuurlijke huidskleur te versterken en van vocht te voorzien. De Dior Bronze Protection Solaire serie bevat ook een plantenextract dat de natuurlijke afgifte van ß-endorfines stimuleert. Op deze manier wordt een gevoel van geluk en een goed humeur opgeroepen zodra de bestelling is geplaatst. De geur van het Dior Bronzen assortiment met een mix van Tiare, een bloem uit Polynesië, en Kau Pe bloemen uit de Marquesas eilanden ook bedriegen de zintuigen en maken dat u op vakantie wilt gaan. De speciale formules en romige texturen werden ontwikkeld in het Centre d'Innovation Dior. Christian Dior Cosmetics bestaat al sinds 1969 en biedt vandaag de dag een breed scala aan decoratieve cosmetica en luxe verzorging voor gezicht en lichaam. Het traditionele Parijse bedrijf staat natuurlijk ook bekend om zijn mode en accessoires, maar ook om de vele parfums. Zelfs na het overlijden van de ontwerper blijft Dior één van 's werelds bekendste en meest gewilde merken in het luxesegment. Met de verzorgingsproducten kunnen veeleisende vrouwen ook hun eigen badkamer omtoveren tot een ontspannende spa en genieten van de exclusieve formules.

Het design

Dior Bronze Protection Solaire crèmes worden, afhankelijk van de grootte van het product, verpakt in een tube of een royale dispenser. De hele serie is ontworpen in een glinsterende bronzen toon en een donkerder bruin. De opdruk geeft het type crème aan dat specifiek voor het gezicht of lichaam verkrijgbaar is en de betreffende zonbeschermingsfactor. De robuuste kunststof verpakking is ook ideaal om mee te nemen op uitstapjes of naar het zwembad en in het zwembad.

Het assortiment

Dior Bronze Protection Solaire crèmes zijn zowel als gezichtscrème als voor het hele lichaam verkrijgbaar. Vrouwen kunnen kiezen tussen een zonbeschermingsfactor van 10 tot 50. Dit maakt de producten geschikt voor gebruik het hele jaar door. Zelfs in bewolkte luchten of koelere temperaturen kan een zonbeschermingsfactor van 10 of 15 het gevoelige gezichtsgebied beschermen tegen schadelijk zonlicht. Dit voorkomt ook vroegtijdige huidveroudering. Voor zomervakanties of vakanties op het strand of in de bergen onder de bergzon zijn de SPF-waarden navenant hoger. Vrouwen met een gevoelige of lichte huid moeten ze ook gebruiken. Alle crèmes hebben een exotische geur met Polynesische Tiare-bloemen en Kau Pe-bloemen. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen en hydrateren de huid. Het Bronzen Perfect Complex ondersteunt de aanmaak van melanine in de huid en daarmee de opbouw van een natuurlijke bruine kleur. De uitgebreide drievoudige bescherming Tan-Protect vormt een barrière tegen UVA- en UVB-straling en vrije radicalen. Dior Bronze Protection Solaire Crème Protectrice Sublimante SPF 50 is een zeer effectieve zonne- en zonnebrandcrème speciaal voor het gezicht. Ze zijn ook verkrijgbaar als Crème Protectrice Sublimante SPF 30 en Crème Protectrice Sublimante SPF 15 met een lage zonbeschermingsfactor, geschikt voor dagelijks gebruik of bewolkt weer. De rijke Lait Protecteur Sublimant SPF 15 lichaamsmelk werd speciaal voor het lichaam ontwikkeld. De Voile de Monoï Sublimant SPF 10 kan ook voor het hele lichaam worden gebruikt en bevat waardevolle Monoï olie, die voedt en een betoverende geur heeft.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.