Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De Dior Addict Lip Tattoo Pen kenmerkt zich door zijn extreem lange duurzaamheid en desondanks zeer hoog draagcomfort. De 'Tattoo voor de lippen' inspireert met verschillende, zeer natuurlijk ogende nuances. Ze zijn geperfectioneerd voor verschillende huidskleuren, waarbij je natuurlijk ook kunt kiezen naar je persoonlijke smaak.

Het is de eerste Lip Tint van Dior die tot tien uur hold belooft. De zogenaamde No Transfer Finish is volgens de testen absoluut kussenbestendig. Voor nog meer gemak droogt de formule in luttele seconden, waardoor de Lip Tattoo heel gemakkelijk en eenvoudig aan te brengen is. De licht afgeschuinde spons applicator helpt ook. Peter Philips, hoofd van de Dior Beauty-collectie, spreekt ook van een intuïtieve toepassing, welke lipvorm je ook hebt. De afgeronde punt glijdt langs de contouren.

Het bijzondere van tinten is niet alleen hun lange levensduur, maar ook hun consistentie. De Dior Addict Lip Tattoo is smeltend en droogt vrij transparant. Het is dus erg licht en de lippen voelen bijna ongevernist aan. De natuurlijke kleur van de lippen wordt intenser of intenser. De nuance is geschikt voor elke make-up look, of het nu voor dagelijks gebruik is of voor speciale gelegenheden.

Niet als een tatoeage, maar bijna als een tweede huid is de kleur. Er is dus één zorg minder bij het opnieuw aanbrengen van make-up, omdat de kleur gewoon zo lang aanhoudt en zeer veegvast is of niet wegwrijft. Binnen de kleurenselectie zijn er naakten, roze, maar ook roodachtige tinten. Een favoriet is de Dior Addict Lip Tattoo 761 Natural Cherry, een intense roze met een vleugje rood. Het is geschikt voor elke huidskleur en kan moeiteloos voor vele gelegenheden gecombineerd worden.

Addict is een van de meest succesvolle make-up series van Dior. Vooral de lipproducten overtuigen met nieuwe, innovatieve texturen en formules. Zo onderscheiden ze zich van klassieke lippenstiften en glans.

Het design

Omdat de Dior Addict Lip Tattoo pennen een vloeibare textuur hebben, zijn ze verpakt als een lipgloss. Het onderste deel reflecteert ook optisch de betreffende kleurnuance, terwijl het deksel is gemaakt van glanzend metallic zilver. Zoals bijna alle producten uit de Addict-serie heeft ook de bovenkant de kleine ronde knop als onderscheidend kenmerk.

De applicator is een typische spons met een licht afgeschuinde punt. Hierdoor kunnen de lipcontouren nauwkeurig worden aangebracht. Het is optimaal voor smalle en volle lippen. De applicatie is zeer intuïtief en ook in één keer mogelijk. Van binnen naar buiten solliciteren voor een gelijkmatig resultaat

Het assortiment

De Dior Addict Lip Tattoo collectie omvat verschillende zeer natuurlijk ogende lippenkleuren. Dit is geen vloeibare lippenstift, maar een lippeninkt. Dit betekent dat de kleur iets transparanter is, maar droogt tot een extreem langdurig resultaat. Het is de eerste kusable formule van Dior. Bij de tests kan een wachttijd van maximaal tien uur worden aangehouden, zodat de naam tatoeage geschikt is.

De Dior Addict Lip Tattoo 421 Natural Beige is een beige pastakleur die licht roodachtig is. De kleuren zijn ontworpen om de natuurlijke kleur van de lippen te benadrukken en onmiddellijk de teint te verfrissen. Ze passen bij veel verschillende huidskleuren. Het Lip Tattoo 451 Natural Koraal is een sterk koraal dat rozeer is dan oranje.

Een donkerdere variant is Dior Addict Lip Tattoo 491 Natural Rozenhout. De rozenhouttint is iets zuiverder en daardoor ook geschikt voor herfst en winter. Voor een donkerdere teint is het een natuurlijk uitziende naaktkleur, met een lichtere teint ziet het er overeenkomstig sterker uit. Een favoriet van veel dames en ook van de Dior Beauty baas Peter Philips is de kleur Dior Addict Lip Tattoo 761 Natural Cherry. Het is een mengeling van rood en roze, een kersentint die onmiddellijk meer frisheid in het gezicht brengt.

De applicator maakt het aanbrengen van de inkt eenvoudig. Binnen enkele seconden droogt de formule op, versmelt ze met de lippen en is dan absoluut kussenbestendig. Hij blijft altijd comfortabel en bijna gewichtloos op de lippen.

Voor een gelijkmatig resultaat is het aan te raden de lippen voorzichtig te verwijderen. Natuurlijk is er de bijpassende Lip Sugar Scrub van Dior, maar ook andere lipschillen helpen om een egale basis te creëren. Dode huidschilfers worden voorzichtig verwijderd zodat de liptatoeage nog beter vasthoudt.

Ondanks de duurzaamheid droogt de formule niet volledig mat, maar behoudt ze een zeer zachte glans. De compacte vorm zoals een lipgloss is ook ideaal om mee te nemen, mocht de lipkleur moeten worden verbeterd.