Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De beroemde ontwerper Christian Dior, uit wiens huis de schoonheidsserie Dior 5 Couleurs komt, is populair vanwege zijn exclusieve modecreaties en zijn edele parfums. Het gerenommeerde mode- en trendhuis, dat Dior vele jaren geleden uit het niets heeft voortgebracht, biedt nu talloze luxegoederen aan voor mannen en vrouwen - ongeacht wat ze precies zoeken en wat hun eisen zijn.

Dior staat ook voor ongewone, verfijnde, sensuele, elegante en natuurlijke creaties. En dat is merkbaar in het hele assortiment, dat bijna onhandelbaar groot is. Toch blijft het merk Dior, net als zijn maker, steunen op persoonlijkheid en individualiteit.

Het Dior label werd in 1946 in Parijs opgericht en is vandaag, naast exclusieve labels als Chanel, Hermès en Louis Vuitton, één van de bekendste Franse modehuizen ter wereld. Oprichter Christian Dior zette echter zijn eerste stappen op het gebied van modecreatie. Dit neemt vandaag de dag nog steeds een groot deel van het productassortiment in beslag. Dior draagt ook veel fijne schoenen, horloges en andere sieraden en vele cosmetische en verzorgingsproducten.

Het productassortiment werd echter pas in het midden van de jaren vijftig geleidelijk uitgebreid. Dior heeft een lang en ontroerend succesverhaal te vertellen, variërend van gerenommeerde fans van het merk (zoals Evita Perón, Prinses Diana en Jackie Kennedy) en talloze onderscheidingen en samenwerkingen tot bekende reclame-uitingen zoals Natalie Portman, Robert Pattinson en Jennifer Lawrence. Maar het merk was ook de bakermat van vele creatieve geesten die binnen de muren van het modehuis hun eerste stappen in de modebusiness zetten - het beste voorbeeld hiervan is Yves Saint Laurent.

In de jaren zeventig kwam het modehuis in een grote crisis terecht, die Dior ertoe bracht zijn producten en concept te heroverwegen. Vroeger was het een bijna onbetaalbaar trendmerk voor de rijken, de schoonheid en de invloed van deze wereld, nu wilden ze meer aanspreken bij de massa. Dit werd bereikt door betaalbare collecties en diverse reclamecampagnes met bekende sterren en sterretjes.

Toch zou de crisis van het label tot het begin van de jaren '90 moeten voortduren. Dior, zoals het merk zich sinds de jaren negentig noemt, biedt naast parfums en mode ook al enkele jaren hoogwaardige maar betaalbare make-up aan.

De trendy oogschaduw serie 5 Colours is één van de vele voorbeelden die geniet van een groot en tevreden klantenbestand. De compacte oogschaduwen hebben elk vijf verschillende kleuren of tinten en fascineren met een zijdeachtige textuur die zeer aangenaam aanvoelt op de huid. Tegelijkertijd zorgt deze textuur, die zowel een hoge pigmentatie als een lange houdbaarheid garandeert, voor een natuurlijke maar rijk gekleurde look.

Het design

Dior staat voor elegantie die tot in het kleinste detail doorwerkt in alle producten. Dit is ook het geval bij de Dior 5 Couleurs oogschaduw.

De oogschaduwboxen zijn gemaakt van eenvoudig maar mooi zwart plastic, dat robuust, schokbestendig, comfortabel in de hand en elegant glanzend is. De bovenzijde van de doosjes is versierd met het Dior embleem. Het logo van het etiket is daarentegen te vinden in de dozen op de zilveren balken van de oogschaduw applicatoren.

Het assortiment

De edele oogschaduwserie Dior 5 Couleurs nodigt u uit om uw eigen creativiteit met vijf verschillende kleuren de vrije loop te laten. De oogschaduw is allemaal hoog gepigmenteerd, zijdeachtig en gaat lang mee.

De lijn omvat de reeks Fards à Paupières 734 Grège, de reeks Fards à Paupières 208 Navy Design, de reeks Fards à Paupières 408 Green Design en de reeks Fards à Paupières 808 Pink Design, de reeks Fards à Paupières Chérie Bow Edition 854 Rose Charmeuse, de reeks Fards à Paupières Chérie Bow Edition 724 Rose Ballerina, de reeks Mystic Metallics Fards à Paupières 864 Constellation, de reeks Mystic Metallics Fards à Paupières 384 Bonne Étoile, Fards à Paupières 034 Gris-Gris, Fards à Paupières 254 Bleu de Paris, Fards à Paupières 409 Tropical Light, Fards à Paupières 454 Royal Kaki, Fards à Paupières 030 Incognito, Fards à Paupières 649 Ready-To-Glow, Fards à Paupières 754 Rosy Tan, Fards à Paupières 809 Petal Shine, Fards à Paupières 834 Rose Porcelaine en Fards à Paupières 970 Stijlvolle Beweging.