Het concept

Yves Saint Laurent Volupté Liquid Colour Balm is een andere variant van de uiterst populaire lipproducten van Volupté. Een breed scala aan nuances, maar ook innovatieve en verschillende texturen maken de serie zo populair bij vrouwen over de hele wereld. Van duurzame tint tot klassieke lippenstiften en glans, voor elke gelegenheid en smaak is er de juiste lippenkleur. De Liquid Colour Balm combineert nu kleur en verzorging in een vloeibare textuur. Het is een mengsel van voedende balsem, kleur en een intensief glanseffect. In feite kan een gemiddelde opaciteit worden bereikt, zodat de verf ook op zichzelf kan worden gedragen. Het helpt de lippen te beschermen en geeft ze langdurig vocht.

De rijke Tinted Lip Oil formule is ideaal voor droge lippen. Maar zelfs als de lippen worden gestrest door wind, kou en meer, zorgt de verzorgende lippenkleur voor een zacht en zacht gevoel op de lippen. Het bevat een mengsel van waardevolle sheaboter, kokoswater en jojoba-olie. Hieronder vallen ook abrikozenpittenolie en macadamiaolie. Ze helpen de lippentextuur glad te maken en droge gebieden te verzachten. Daarnaast vitamine E en een extract van granaatappel, die rijk zijn aan antioxidanten en beschermen. Ze ondersteunen het gevoelige lipgebied in de bescherming tegen vrije radicalen en andere schadelijke milieu-invloeden.

De speciale Liquid Light technologie van YSL zorgt voor een intensieve glans. Dus de balsem kan ook goed gebruikt worden in plaats van een lipgloss over een andere kleur. Dan helpt het om de nuance te versterken, schitterende glans te geven en de lippen te verzorgen. De lipachtige applicator is ideaal om de verf snel en gemakkelijk aan te brengen. Naast naaktinten zijn er ook intensievere rode en koraaltinten en roze en violette tinten. De gemiddelde opaciteit zorgt voor een afwerking die zowel geschikt is voor alledaagse als voor speciale gelegenheden. De intensiteit kan nog verder worden verhoogd door het te combineren met andere kleuren.

Het design

De Yves Saint Laurent Volupté Liquid Colour Balm volgt in zijn elegante en hoogwaardige design de andere lipproducten uit de Volupté-serie. Het is ontworpen in een reflecterend, zilverkleurig metallic ontwerp. Daarnaast bevindt zich in het midden het reliëf YSL-logo. Het is ontworpen als reliëf en is lichtroze van kleur. Dit geeft aan dat het een verzorgende balsem is.

Omdat het een vloeibare textuur is, is de verpakking vergelijkbaar met de lipgloss van de serie. Het smalle deksel is voorzien van een applicator die in het deksel is geïntegreerd. Dit is vrij klein en daarom optimaal om de lippen perfect te vullen. Het zachte materiaal is bijzonder aangenaam en verdeelt de balsem optimaal. Kleine details zoals het roze logo en de ondoorzichtige hoes onderscheiden de Liquid Colour Balm van de klassieke glans en ook de tinten uit de Volupté collectie. Het ontwerp is nog steeds compact genoeg om overal mee naartoe te nemen.

Het assortiment

Yves Saint Laurent Volupté Liquid Colour Balm combineert rijke lipverzorging met gemiddelde dekking. Daarnaast is er de Liquid Light technologie, die een glanzende glans creëert. De lippen zien er niet alleen voller en gladder uit, maar worden ook van binnenuit verzorgd. De vloeibare textuur bevat ook diverse geselecteerde oliën. Macadamia-, jojoba- en abrikozenpitolie zorgen voor intensief vocht en een aangenaam gevoed gevoel. Sheaboter levert ook droge lippen en ondersteunt een gladder lipoppervlak. Kokoswater en extracten van granaatappel en vitamine E beschermen en versterken. Deze laatste zijn rijk aan antioxidanten. Ze helpen vrije radicalen en andere milieuvervuiling tegen te gaan. De formule is dus ook optimaal voor de verzorging ertussenin, waarbij het ook gebruikt kan worden voor extra glans en vocht over een lippenstift of lippenbeits. De kleuren zijn zeer gevarieerd, zodat voor elk type en voor elke gelegenheid het geschikte gekozen kan worden.

De Yves Saint Laurent Volupté Liquid Colour Balm 01 Night Rehab Lip Mask is verkrijgbaar voor algemene verzorging en 's nachts regeneratie. Het ontwikkelt vooral zijn verzorgende werking en heeft slechts een zeer delicate rosétoon, die bijna transparant is. Yves Saint Laurent Volupté Liquid Colour Balm 02 Me Rose is een roze pastakleur met warme ondertonen. De meer oranje variatie in koraal is Volupté Liquid Colour Balm 03 Show Me Peach. Volupté Liquid Colour Balm 04 Spy On Me Nude is een zeer klassieke pastatint met beige. Geïnspireerd door oranjebloesems werd de kleur Yves Saint Laurent Volupté Liquid Colour Balm 05 Watch Me Orange ontwikkeld. De Volupté Liquid Colour Balm 06 Ontdooide me koraal heeft een delicate roze tint met oranje invloeden. s Zomers gaat de Volupté Liquid Colour Balm 07 Grab me Red verder, die net als de binnenkant van een watermeloen een rood-roze tint heeft. De roze versie is Volupté Liquid Colour Balm 08 Excite Me Pink, geïnspireerd op het zoete katoenen snoepje. Yves Saint Laurent Volupté Liquid Colour Balm 09 Strip Me Fuchsia is intenser en iets donkerder. Het is een helder roze met violette invloeden. In het donkerdere kleurenspectrum zit Volupté Liquid Colour Balm 10 Devour Me Plum, een mauve toon die nog steeds als naaktvariant kan worden gedragen. Een donkerdere framboos tint is Yves Saint Laurent Volupté Liquid Colour Balm 11 Haak Me Berry. De neutrale ondertonen van Yves Saint Laurent Volupté Liquid Colour Balm 12 Chase Me Nude maken het voor veel vrouwen een perfecte pastakleur. De Liquid Colour Balms zijn te herkennen aan hun roze band met het YSL logo. Daarmee onderscheiden ze zich van de Volupté Gloss en andere lipproducten uit de collectie.

De commerciële

Verzorging en intense kleur: Yves Saint Laurent Volupté Liquid Colour Balour.