Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Nieuwe poederbalsem van Yves Saint Laurent

Wie zijn teint en make-up wil perfectioneren, moet Touche Éclat Blur Perfector eens kijken naar de producten uit de serieYves Saint Laurent . De nieuwe highlighters uit het assortiment Yves Saint Laurent bestaan uit een gepatenteerde poederbalsem die een aangename en lichte textuur creëert. Het wordt gekenmerkt door een sterke opaciteit, waarmee het vakkundig onregelmatigheden overstemt. De highlighter van het bedrijf Yves Saint Laurent perfectioneert de afwerking en zorgt voor een natuurlijke uitstraling. De huid krijgt een egale, frisse en soepele teint. De huid is ook aanzienlijk verbeterd in kleur en is ondergedompeld in een elegante, delicate en rooskleurige gloed. Het kan over of onder de make-up worden gedragen. De highlighter zorgt voor een perfecte transparante make-up, maar kan ook voor verfijnde highlights zorgen. De poederbalsem is ideaal voor het retoucheren van lijnen, rimpels, oneffenheden, kleurverschillen en onregelmatigheden van allerlei aard. De sterke opaciteit wordt gecombineerd met kleurvariaties die de individuele huidskleur perfect nabootsen. Het resultaat is een ondoorzichtige, stralende en natuurlijke afwerking. Alle producten in het assortiment Yves Saint Laurent Touche Éclat Blur Perfector zijn dermatologisch getest. De make-up balsem is vriendelijk voor de huid en bevat geen parabenen. Bovendien verzorgt de highlighter van de huid Yves Saint Laurent de huid met plantaardige actieve ingrediënten en voorziet deze van veel vocht. De highlighter versterkt de huid en voorziet haar van belangrijke voedingsstoffen, vitaminen, sporenelementen en mineralen. De gezichtshuid wordt steviger en egaler. Het verzorgings- en make-up-effect duurt de hele dag door en overleeft zelfs bij ongunstige weersomstandigheden gemakkelijk. De Highlighter Yves Saint Laurent kan gemakkelijk worden gebruikt in combinatie met andere verzorgings- en make-up producten van de fabrikant. Ontdek de highlighters uit de populaire serie voor een perfecte teint en make-upYves Saint Laurent Touche Éclat Blur Perfector .

Yves Saint Laurent De highlighter van een aantrekkelijk verpakkingsontwerp

De geavanceerde en effectieve highlighter uit de serie Yves Saint Laurent Touche Éclat Blur Perfector biedt een aantrekkelijk verpakkingsontwerp. Het is verkrijgbaar in een roze vierkante koffer. De randen zijn in goudverf gezet. Het goudkleurige logo op het deksel is ook een optisch hoogtepunt en onderscheidt zich van de achtergrond. Als u de koffer opent, ziet u een geïntegreerde spiegel aan de binnenkant van het deksel. Na gebruik wordt de koffer eenvoudig weer gesloten en vergrendeld, zodat hij veilig en schoon kan worden getransporteerd. De verpakking is plat en compact. Zo past de koffer comfortabel in elke tas en bewijst hij zich ook op reis of onderweg. Maar de smaakvolle combinatie van roze en goud zorgt voor dat ene ding. Het maakt van de koffer een visuele troef voor elke badkamer.

De highlighters uit de Touche Éclat Blur Perfector serie

De producten uit het assortiment Yves Saint Laurent Touche Éclat Blur Perfector perfectioneren de teint en verzorgen de huid. De highlighters uit deze serie bieden een zachte en aangename textuur, die een hoog draagcomfort creëert. Met plantaardige actieve ingrediënten voedt de textuur de huid en voorziet deze van vocht. De highlighter laat de gezichtshuid stralen en dompelt haar onder in een gladde, egale en frisse teint. Het heeft een sterke opaciteit die gemakkelijk oneffenheden, kleurvariaties, lijnen en rimpels overwint. Qua kleur is de huid verbeterd en krijgt ze een rooskleurige en zachte gloed. De markeerstiften uit deze serie Yves Saint Laurent zijn veelzijdig inzetbaar. Ze kunnen worden gebruikt om de contouren te accentueren en de teint egaler te maken. De poederbalsem kan ook worden gebruikt om specifieke highlights in te stellen en de gevoelige gezichtshuid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Afhankelijk van het gewenste effect kan de highlighter over of onder de make-up worden gedragen. Met de sterke opaciteit verdwijnen niet alleen lijnen, oneffenheden, rimpels en kleurafwijkingen. Het creëert ook een transparante make-up die zich perfect aanpast aan de natuurlijke huidskleur. Hiervoor zijn er Touche Éclat Blur Perfector Yves Saint Laurent verschillende kleurvarianten beschikbaar, die donkere tot lichte huidtinten nabootsen. Speciale glansdeeltjes geven de huid ook een natuurlijke gloed. Daarnaast biedt de serie Touche Éclat Blur Perfector verzorgingsproducten Yves Saint Laurent een uitstekend verzorgend effect. De poederbalsem verfrist, verzorgt, beschermt en regenereert de gespannen gezichtshuid. Plantaardige actieve ingrediënten maken de huid steviger, steviger en soepeler. Op deze manier worden huidirritaties, lijntjes en rimpels geminimaliseerd. De highlighter zorgt voor een natuurlijke en frisse teint die lang meegaat. Dit lukt zonder parabenen. Het kan ook onderweg gebruikt worden met een geïntegreerde make-upspiegel en make-up borstel. Maak een nieuw hoogtepunt met Natural Éclat Rosé Naturel en de andere producten uit de serieYves Saint Laurent Touche Éclat Blur Perfector .