Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Yves Saint Laurent pour Homme

uitverkocht producten +

De geur +

Yves Saint Laurent Pour Homme als verse chypre voor mannen

In 1974 werd de onmiskenbare mannengeur Yves Saint Laurent Pour Homme bekroond met de FiFi Award. Vandaag de dag maakt de nog steeds zeer populaire klassieker deel uit van de YSL La Collection. Dit is een Heritage Collection van ¸ waarin de iconische geurklassiekers van het modehuis uit vijf decennia op een moderne manier worden gepresenteerd en - deels weer gedeeltelijk in een nieuw kleedje verkrijgbaar zijn.

Yves Saint Laurent Pour Homme is een verfrissende elegante mannengeur met een vleugje aromatische chypre. De geursamenstelling YSL La Collection Pour Homme opent met een citrusverse topnoot van citroen en bittere sinaasappel (petitgrain), verfijnd met een vleugje munt. Dit wordt gevolgd door een kruidige eikenmos hartnoot. Patchouli vormt de basis.

Yves Saint Laurent Pour Homme straalt mannelijkheid, kracht, verfijning, verfijning, verfijning en elegantie uit. Een tijdloze klassieker met een moderne uitstraling die het charisma en de persoonlijkheid van de man stijlvol onderstreept. Yves Saint Laurent Pour Homme was de eerste mannengeur van het merk en een persoonlijke favoriet van de legendarische modeontwerper.

Kopnoten:
Munt
Petitgrain
Citroen
Hartnoten:
Eikenmos
Basisnoten:
Patchoeli
Parfumeur:
Raymond Chaillan
Jaar van uitgave:
2011

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

18 386
toepassen