Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

YSL M7 Oud Absolute - een briljante mannengeur.

Met de Originale geur M7 presented Yves Saint Laurent in 2002, de eerste geur met een Oud-akkoord, die eindelijk een zeer populaire geur werd. De felbegeerde men\'s geur werd opnieuw gelanceerd als deel van de "La Collection YSL". Als Yves Saint Laurent M7 Oud Oud Absolu vervolledigt deze onweerstaanbare maskuline geur in zijn nieuwe vorm de Heritage collectie met haar prachtige geurklassiekers uit 50 jaar Franse modehuis parfumgeschiedenis.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Yves Saint Laurent M7 Oud Absolu is een briljante warme, intense en oriental-wooderige geur, met de fascinerende zeggingskracht van de kostbare oud ( eagle wood) sensueel en verleidelijk de masculinity aantrekken. De compositie opent de zeer fascinerende geur met een levensechte top noot van sappig mandarijnsinaasappel, sprankelende bergamot en een briljante frisheid van mineraalnoten. De geur verwerft diepte, sensualiteit en aantrekkelijkheid door zijn verleidelijke hartnootje van patchouli, de houtachtige, dierlijke en veelzijdige aroma's van oud en kruidige rozemarijn. In de basis smelten cistus, mirre, mirre, vetiver en muskus met elkaar samen en ronden de geur harmonieus af. Met oriental charme en passionate character de mannengeur Yves Saint Laurent M7 onderstreept Oud Absolu de verleidelijke uitstraling van mannen op een elegante en zeer aangename manier en trekt onweerstaanbaar vrouwen onder zijn ban.

Yves Saint Laurent M7 Oud Absolu gemaakt door meesterparfumeurs

De onweerstaanbare mannengeur Yves Saint Laurent M7 Oud Absolu werd gecomponeerd door twee meesters van de parfumerie - de wereldberoemde parfumeurs Alberto Morillas en Jacques Cavallier-Belletrud. Met deze mannelijke od-geur creëerden ze een briljant parfum waar niet alleen veel vraag naar is, maar dat ook een nieuwe generatie parfums introduceert. In de loop van hun carrière hebben deze twee meesters een groot aantal parfumerie iconen ontwikkeld en talloze uitstekende parfums voor gerenommeerde merken.

Alberto Morillas, een Spaanse parfumeur uit Sevilla, is altijd zeer toegewijd geweest aan kunst en kwam in 1970 naar Genève als kunststudent aan de School of Beaux Arts en naar Firmenich. Hij leerde de kunst van het parfumeren grotendeels als een autodidact. Met groot succes. Hij begon met de ontwikkeling van zijn eigen parfums en verwierf een contract voor Cartier. De eerste geur was Must de Cartier in 1981, wat meteen een sensatie werd. Sindsdien heeft Alberto Morillas de fijnste geuren ontwikkeld voor een verscheidenheid aan bekende merken. Vandaag is hij één van de 12 meesterparfumeurs van Firmenich, in 2003 bekroond met de Coty Award voor beste parfumeur en in 2013 met de FiFi Award voor zijn levenswerk. In november 2017 werd hij door de Spaanse Academia Del Parfume Foundation geëerd als een van 's werelds grootste parfumeurs en ontving hij een ereprijs aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten van San Fernando in Madrid.

De Franse meester parfumeur Jacques Cavallier-Belletrud komt uit de parfumstad Grasse en uit een familie van parfumeurs. Hij is een van de grootste en legendarische parfumeurs ter wereld. Van 1990 tot 2012 werkte hij bij Firmenich. Daarna werd hij benoemd tot Chief Parfumer bij Louis Vuitton. In 2004 werd hij bekroond met de Prix François Coty. Zijn beroemde geurende creaties zijn tal van Bvlgari geuren, zoals Aqva Pour Homme (2005) en geuren zoals Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme Sport (2012) of Yves Saint Laurent Rive Gauche pour Homme (2003).

Flesje in de esthetische kubus ontwerp van La Collection YSL

De nobele Mens geur Yves Saint Laurent M7 Oud Obsolu Absolu maakt deel uit van de beroemde La-collectie YSL. Het onderscheidend kenmerk van deze collectie geurstoffenklassiekers is de uniforme vormgeving van de flacons. Klein aesthetisch mooie flacons in de kunstzinnige Double Cube Design. Dit vertegenwoordigt twee kubussen (dubbele kubus) die op originele wijze op elkaar geplaatst zijn.

Het glazen vat vormt samen met de spuit de onderste kubus, terwijl de sluitdop als tweede kubus gevormd wordt en diagonaal aan de glazen kubus bevestigd wordt. Het massieve glas geeft de Eau de Toilette M7 Oud Absolu een heldere doorschijnendheid in een warme geel-gouden kleurschakering. Sommige flacons hebben een kunststof bovenkant die een groot deel van de glas flacon stevig bedekt. Zoals bij alle mannengeuren in deze collectie is het kleurontwerp stijlvol zwart. Op de achterkant van de flacon staan de hoofdakkoorden van Mens geur M7 Oud Absolu Absolu staan vermeld. Dat zijn mandarijn, bois de oud, patchouli, piste en mirre. In 2002, het jaar waarin deze fantastische klassieker voor het eerst werd gelanceerd.

Yves Saint Laurent's campagnes voor M7 en M7 Oud Absolu

Yves Saint Laurent M7 Oud Absolu werd in 2011 gelanceerd als een van de vier mannengeuren in de achtdelige La Collection YSL Heritage collectie. De parfumcollectie is gemaakt ter ere van de 50e verjaardag van het modehuis Yves Saint Laurent. De La Collection YSL bestaat uit vier vrouwelijke en vier mannelijke geuriconen, elk gemaakt tussen 1960 en 2010. Fascinerende geurende beroemdheden uit het huis van Yves Saint Laurent, die geschiedenis schreven en vandaag de dag nog steeds tijdloos dames en heren olfactorisch strelen.

Terwijl sommige van de originele geuren gedeeltelijk werden gepromoot in sensationele reclamecampagnes, de campagne presenteert de La Collection YSL discreet, maar niet minder origineel. De klassieke geuren staan centraal in de fotocampagne. De presentatie van de gehele collectie toont de kubusflacons in een artistiek schaakbordpatroon. Deze presentatie is een eerbetoon aan de helderheid van de stukken en de verfijning van Yves Saint Laurent's modeontwerpen.

De originele YSL M7 was een van de geuren waarvan de reclamecampagne veroorzaakte wereldwijde verontwaardiging en krantenkoppen. De campagne is geïnitieerd door voormalig YSL creatief directeur Tom Ford en presenteert de mannelijkheid van de erotiserende oudgeur met de aantrekkelijke Taekwondo meester en model Samuel de Cubber in complete naaktheid.

Maar uiteindelijk was het niet de campagne die de mensen verhitte die speciaal was, maar een heel specifiek ingrediënt van het parfum - de oud. De magische geur, afrodisiacum en kostbare oud olie uit de hars van de adelaar hout boom is nog nooit gebruikt in parfum. Bekend in het Oosten en Arabië voor 2000 jaar, oud was tot dan toe nog steeds een volledig vreemde geur in de westerse parfumwereld. Yves Saint Laurent M7, de eerste od-geur, revolutioneerde de parfummarkt en creëerde een nieuwe parfumtrend. De beroemde M7 werd opnieuw gelanceerd als Yves Saint Laurent M7 Oud Absolu.

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.