Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

De frisse mannengeur van Yves Saint Laurent L' Homme Libre.

Wie wil geen frisse en verkwikkende geur die een gevoel van vrijheid en vrijheid overbrengt . Yves Saint Laurent L? Homme Libre is een unieke Eau de Toilette voor mannen die precies weten wat zij willen. Het begin van deze geurbeleving wordt gemarkeerd door de top noot met sprankelende bergamot. Het wordt gecombineerd met roze peper en kruidig basilicum. Deze essences zorgen vanaf het begin voor een verkwikkend frisheid. Extravagante en mannelijke accenten worden door de hartnoot weergegeven. Dit bestaat uit zoete violetten, steranijs en nootmuskaat. Ook deze samenstelling trekt vrouwen aan. Ten slotte mag de basisnota niet vergeten worden.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Het Eau de Toilette Jves Saint Laurent L? Homme Libre wordt afgerond met Vetiver gras en warme leder nuances. Deze onweerstaanbare geur is duurzaam en zet onbewust de drager in het middelpunt van de aandacht. Yves Saint Laurent L' Homme Libre kan worden omschreven als een kruidige en frisse mannengeur, die zeer verkwikkend wordt. Maar dit eau de toilette staat ook voor de dynamiek en opwinding die van een moderne man verwacht wordt. Als u deze voortreffelijke geur wilt leren kennen, dan is Yves Saint Laurent L' Homme Libre de plaats om een kijkje te nemen. Met deze eau de toilette wacht u een fabelachtige geur van vrijheid.
alle klanten beoordelen positieve
Yves Saint Laurent L'Homme Libre
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Echt mijn ding
Ik ben erg enthousiast over deze geur. Hij heeft even tijd nodig, maar dan! Veel mensen spreken mij op deze geur aan.

De parfumeur van Yves Saint Laurent L'Homme Libre

Yves Saint Laurent L'Homme Libre is een bijzondere mannengeur die in 2011 gecreëerd werd door twee topparfumeurs Olivier Polge en Carlos Benaim. Olivier Polge werd geboren in 1974 in de beroemde parfumstad Grasse in Frankrijk. Hij is Chanels belangrijkste parfumeur en heeft gewerkt aan de legendarische geur No 5. Ondertussen werkt Polge ook voor vele andere labels. Hij ontwikkelde unieke geuren voor Chopard, Longwood Gardens, Roberto Cavalli, Emanuel Ungaro, Giorgio Armani, Balenciaga, Burberry en natuurlijk voor Yves Saint Laurent. Hij is echter niet alleen verantwoordelijk voor Yves Saint Laurent L´Homme Libre. Aan zijn zijde stond Carlos Benaim. Benaim was van jongs af aan toegewijd aan de prachtige geuren. Hij werd opgeleid door de Amerikaanse legende Ernest Shiftan.
Tegenwoordig staat Benaim wereldwijd bekend om zijn elegante parfumakkoorden. Zijn composities zijn bijvoorbeeld Euphoria van Kelvin Klein of Code van Georgio Armani. Maar ook Bvlgari, Chloé, Christian Dior, Elizabeth Arden, Nina Ricci, Prada en Ralph Lauren konden met zijn hulp elegante mannen- en vrouwengeuren presenteren. In 2011 richtte hij samen met Olivier Polge ook Yves Saint Laurent L´Homme Libre op. Zoals bij veel andere labels worden de bekende namen altijd ondersteund door grote parfumeurs. Met Yves Saint Laurent L'Homme Libre werd een charismatische mannelijke geur gecreëerd die niet alleen mannen tevreden stelt, maar ook het hart van vrouwen sneller laat kloppen. Als u op zoek bent naar een frisse geur, moet u een kijkje nemen op de eerder genoemde eau de toilette. Yves Saint Laurent L´Homme Libre is overigens niet alleen verkrijgbaar als parfum, maar ook als elegante aftershave.

Yves Saint-Laurent L' Homme Libre presenteert zich in een bijzonder stijlvolle fles

Het kenmerk van een uitstekend parfum is niet alleen de geur, maar ook de presentatie in een hoogwaardige fles. Yves Saint-Laurent L' Homme Libre is hierop geen uitzondering. Deze Eau de Toilette voor mannen moet uiteraard ook een zekere mannelijkheid vertonen. In tegenstelling tot veel afgeronde flacons van vrouwelijke geuren, mag Yves Saint Laurent L' Homme Libre de hoeken en randen laten zien. De fles bestaat uit een gesatineerd glascilinder, die gemakkelijk van diep zwart naar rookblauw van onder naar boven kan veranderen.
Jves Saint L' L' Homme Libre is een lichtblauw label aan de buitenkant. Wat echt opvalt is de hexagonale afdekking, die doet denken aan een grote zeshoekige schroef. Onderaan is de fijne spuitkop, die de uitstekende mannelijke geur verspreidt. Op het mat glas van de fles staat de diepblauwe opgaande buis voor de spuitkop. Dit betekent dat de laatste druppels van deze essentie nog steeds uit de fles genomen kunnen worden. Het ontwerp van de fles van Yves Saint Laurent L' Homme Libre doet denken aan de parfums van de andere mannen door YSL.

Yves Saint Laurent L'Homme Libre presenteert zich in uitgebreide tv-spotjes

Hoewel een goed parfum niet altijd tegen hoge kosten hoeft te worden geadverteerd, kan het toch een hogere mate van bewustwording bereiken. Veel populaire parfums van beroemde labels zijn al gepresenteerd in TV commercials. De mannengeur van Yves Saint Laurent L'Homme Libre is niet minder succesvol. Het eau de toilette wordt ter plekke gepresenteerd als een frisse lentegeur van de Parijse stad. Het is dus niet verwonderlijk dat de verlichte straten de charme van deze grote stad weerspiegelen. De hoofdrolspeler van deze plek is interessant. Dit is Chris Pine, die al andere geuren heeft geïnspireerd. Hij belichaamt de nieuwe kapitein Kirk overigens in de reboot van Starship Enterprise. Ongeacht dit, reclame bereikt een bevrijdend en mannelijk gevoel in het midden van een turbulente stad.
Hier wordt de geur van het eau de toilette op een bijzonder indrukwekkende manier gepresenteerd. Zoals bij vele andere bekende geuren, blijven dergelijke reclamecampagnes natuurlijk in het geheugen van de kijker. Maar ook de vele affichesadvertenties mogen niet onvermeld blijven. Yves Saint Laurent L'Homme Libre presenteert zich daar met zijn onmiskenbare fles. Zelfs in veel vakbladen zijn deze advertenties een grote blikvanger. De kleur alleen, van zwart tot rokerig blauw, is bewust gekozen door de fabrikant en staat voor een frisse en verkwikkende mannengeur. Dit wordt ook vakkundig geënsceneerd door de reclame. Veel grote merken vertrouwen vandaag op een goede reclamecampagne. Dit is de enige manier om uw eigen geur het beste te presenteren. Een hoge mate van bewustwording is essentieel voor succesvolle marketing. Het hoeft echter niet altijd een tv-commercial te zijn. Veel goede parfums worden echter ook herinnerd voor hun geur alleen. U heeft dan geen dure advertenties meer nodig.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.