Meer informatie:

Natuurlijke gloed - De Yves Saint Laurent Les Sahariennes Bronzing Stones

Ze Yves Saint Laurent Les Sahariennes Bronzing Stones zijn goed voor een natuurlijke uitstraling. Bronzers hebben vaak een sterk glanseffect of bevatten gouden deeltjes. De Bronzing Stones daarentegen zijn zijdemat. Zo onderstrepen ze de gewenste gloed van de huid zonder sterk te glinsteren. Ze hebben een zeer lichte textuur en creëren een afwerking die eruitziet als gekust door de zon. De kleurkeuze past bij de meest uiteenlopende huidtinten, van licht tot donker. Het poeder is zo fijn dat er geen ondoorzichtige kleur ontstaat. Op deze manier kan het gezicht optimaal worden opgewarmd alsof er enkele uren van de zon is genoten. De textuur kan zeer goed gefineerd worden en er ontstaan naadloze overgangen naar de huid en de rest van de make-up. De kleuren zijn geïnspireerd op edelstenen en zijn geschikt voor de lichte, medium en donkere teint. Het is nooit zomaar een nuance. In plaats daarvan werken verschillende tonen van dezelfde familie harmonieus samen. Ze zijn als tijgerstrips in de pannen geplaatst. Vervolgens kunnen ze worden gemengd voor toepassing totdat de perfecte toon wordt geproduceerd. Met een zeer fijn penseel kunnen de kleuren ook afzonderlijk worden verwijderd. Dit maakt de Bronzing Stones een goed hulpmiddel voor onderweg. De grote spiegel in het deksel helpt bij het aanbrengen of controleren van de make-up. De zijdezachte, matte afwerking is ideaal voor dagelijks gebruik of voor degenen die de voorkeur geven aan poederfundering. Matt blijft een belangrijke trend in de schoonheidsindustrie. Wat echter wel telt is een licht oogverblindende textuur die zich nestelt in de huid. De Bronzing Stones zijn noch stoffig noch te droog. Op deze manier wordt het matte resultaat op veel huidtypes in het voordeel getoond en ziet het er niet uit als een masker. De bronzer kan op de hele teint worden aangebracht of, afhankelijk van de huidskleur, ook voor de contouren van de teint. Hierdoor kunnen de gelaatstrekken optimaal worden geaccentueerd en gemodelleerd. De make-up producten van YSL worden gecompleteerd door hun delicate geur.

Elegant interieur- en exterieurdesign - De verpakking van de Yves Saint Laurent Les Sahariennes Bronzing Stones

Ondanks hun mooie naam Yves Saint Laurent Les Sahariennes Bronzing Stones zijn ze een geperst poeder. Ze zijn op dezelfde manier verpakt als de andere rouge- en teint producten van het merk. Het blik heeft een rechthoekige, langere vorm. Aan de buitenkant wordt het in de voor YSL typische goudkleurige tint bewaard. Het is een hoogglanzend, bijna reflecterend oppervlak. In het midden ervan bevindt zich een klein veldje waarin het ingewikkelde YSL-logo te zien is. Het wordt geaccentueerd in het rood. Alle informatie is te vinden aan de onderzijde, evenals het kleurnummer. Binnenin bevinden zich dan de pannen met de geperste bronzer. Het heeft een zeer royale vorm en kan daarom gemakkelijk worden verwijderd met een grotere borstel. De persing toont een patroon dat doet denken aan dierenprints zoals tijgerstrepen. Op deze manier kunnen de verschillende kleurtinten optimaal worden gecombineerd. Wanneer ze met de borstel worden ingenomen, mengen ze zich al. Het logo is ook in het midden zeer groot gestempeld. Het deksel dient ook als spiegel. Deze strekt zich uit over de gehele lengte van de bovenzijde en kan daarom een zakspiegel vervangen.

Hoogwaardige bronzer voor een natuurlijk resultaat - De Yves Saint Laurent Les Sahariennes Bronzing Stones

Het Yves Saint Laurent Les Sahariennes Bronzing Stones zijn bronzers met een matte afwerking. Dit ziet er heel natuurlijk uit en is ook trendy. De textuur is echter zeer fijn en fluweelzacht. Hierdoor kan het perfect worden verdeeld en gefineerd. De teint ziet eruit alsof hij teder door de zon is gebruind. De inkt ziet er niet uit als een masker of te droog. Het zijdezachte, matte resultaat onderstreept het totaalbeeld. De bronzer is compact geperst en wordt aangevuld met een elegante doos met een grote spiegel. Dit maakt het gemakkelijk om mee te nemen op de weg. Met een kwastje kan het op het hele gezicht of alleen op bepaalde gebieden worden aangebracht. Zo kunt u het hele jaar door genieten van een ongecompliceerde bruining. De kleuren hebben niet al te veel dekkracht, maar onderstrepen alleen de rest van de make-up. Een elegante poederdoos vervolledigt het ontwerp. Het wordt bewaard in de typische goudkleur van YSL en wordt aangevuld met het logo. De letters worden ook in de bronzer zelf gestempeld. Hierop is een dierenafdruk te zien, zodat de verschillende kleurvlakken alleen tijdens het aanbrengen met elkaar worden gemengd. Samen geven ze een optimale teint voor een lichte, gemiddelde of donkere teint. De variant Yves Saint Laurent Les Sahariennes Bronzing Stones 01 Sunstone is voor lichtere huidtinten. Het heeft een licht perzikachtige ondertoon en geeft een delicate vleugje kleur aan een lichtere teint. De kleur Yves Saint Laurent Les Sahariennes Bronzing Stones 02 Fire Opal is voor een gemiddelde teint. Het heeft ook warmere ondertonen en combineert een medium en een iets donkerder beige tint. De donkerste variant is Yves Saint Laurent Les Sahariennes Bronzing Stones 03 Jaspis. Het heeft licht roze tot roodachtige delen en is daardoor goed te combineren met een donkere teint. De zijdezachte matte afwerking past bij veel verschillende make-up looks. Het kan heel eenvoudig en natuurlijk gedragen worden. Het harmoniseert ook met meer uitgebreide make-ups. Veel producten, van lippenstift tot oogschaduw en nagellak, worden geherinterpreteerd met een matte afwerking. De Bronzing Stones zijn de ideale aanvulling. Ze bieden ook dames die de voorkeur geven aan natuurlijke kleuren zonder glans een hoogwaardig alternatief voor glinstering.