Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

De Yves Saint Laurent La Laque Couture collectie belooft een vleugje couture voor uw vingernagels. De nagellakken van het Franse luxemerk overtuigen door een verscheidenheid aan kleuren, maar ook door eenvoudige aanbrenging en lange houdbaarheid.

Geïnspireerd door de huidige mode en de laatste trends wordt een breed kleurenpalet gepresenteerd. Van naakte en klassieke tinten tot zeer kleurrijke variaties zoals geel, turquoise of violet, voor elke gelegenheid en stijl is er de juiste vernis. In de regel hebben ze een crème-afwerking met een hoogglanzend resultaat. Dit onderstreept de helderheid van de kleur en ziet er altijd nobel en goed verzorgd uit. Maar er zijn ook geselecteerde varianten met glitter, die speciale effecten geven.

Naast de kleuren was natuurlijk ook een hoogwaardige formulering belangrijk. Het belooft gemakkelijk en zelfs aan te brengen, sneldrogend en duurzaam te zijn. Voor de toepassing is een exclusieve borstel in professionele kwaliteit ontwikkeld. Het verdeelt de nagellak in zijn geheel in plaats van de laag naar beneden te trekken. Op deze manier zijn er geen strepen en wordt de kleur zeer effen. De sneldrogende formule draagt bij aan het perfecte resultaat en is zeer praktisch, vooral in het dagelijks leven.

Daarnaast is de nagellak verrijkt met een verzorgende component. Kinderroosolie hydrateert de nagel en helpt te beschermen tegen afschilfering en barsten. Dit maakt de Yves Saint Laurent La Laque Couture serie ideaal voor vrouwen met zwakkere of broze nagels.

Voor een optimale toepassing wordt het gebruik van een ondervacht aanbevolen, vooral bij donkerdere tinten. Het beschermt de natuurlijke nagels tegen verkleuring. Desgewenst kan nog een toplaag worden gecombineerd. Maar ook de lakken van Yves Saint Laurent hebben een schitterende glans en zijn op zichzelf zeer resistent.

Dankzij de veelzijdige kleuren kunnen natuurlijk ook andere looks zoals French Manicure of Nailart gecreëerd worden. Een Accent Nagel in een tweede kleur, die bijvoorbeeld op de ring of wijsvinger wordt aangebracht, is bijzonder eenvoudig.

Het design

Yves Saint Laurent La Laque Couture Nail Polishes ziet er goed uit met de rest van het luxe merk schoonheid assortiment. Voor de fles is gekozen voor een vierkante vorm, zodat het deksel goed in de hand past en altijd gemakkelijk te openen is.

De speciaal ontwikkelde borstel helpt ook bij nauwkeurig aanbrengen. De nagellak kleeft er perfect aan en de druppel wordt verdeeld. Andere penselen kunnen de verf direct helemaal doortrekken en creëren zo onregelmatige resultaten. De professionele vorm zorgt voor sneller aanbrengen en betere resultaten.

Op het goudkleurige deksel staat het ingewikkelde YSL-logo met rode letters en een reliëf op de achtergrond. De fles zelf is gemaakt van dikwandig glas, zodat kleur en vulhoeveelheid altijd zichtbaar zijn. Het exacte kleurnummer en de naam zijn ook op de voorkant te lezen.

Het assortiment

De nagellak Yves Saint Laurent La Laque Couture overtuigt met zijn kleuren en formules. De speciaal gemaakte borstel geleidt de druppel gelijkmatig over de nagel en geeft een gelijkmatig resultaat. Tegelijkertijd drogen de verven snel uit, waardoor ook de vorming van strepen en strepen wordt verminderd. Het resultaat heeft een briljante, intensieve glans en is langdurig. Dit maakt de nagellak ideaal voor dagelijks gebruik of speciale evenementen. Ze zijn ook verrijkt met chilirozenolie, die zorgt voor vocht. De nagel wordt onderhouden en scheurtjes en afschilfering kunnen geminimaliseerd worden.

Niet alleen voor de klassieke Franse Manicure mag een zuiver wit niet ontbreken. La La Laque Couture 80 Blanc Arty ziet er ook geweldig uit op zichzelf en maakt indruk met zijn goede dekkracht en streeploos aanbrengen. Een helder rood zoals de grondkleur is La Laque Couture 01 Rouge Pop Art. Een middelgroot baksteenrood is Yves Saint Laurent La Laque Couture 06 Rouge Dada. Ondanks de naam is La Laque Couture 08 Fuchsia Cubiste een donkerdere toon die kan worden geïnterpreteerd als een bes of herfst variatie. Het combineert roze, rood en violet.

Een lichtere variant van dezelfde kleurfamilie is La La Laque Couture 09 Fuchsia Intemporel. La La Laque Couture 10 Fuchsia Neo-Classic is echt helder en bijna net zo luid als neon. De roze variant is Yves Saint Laurent La Laque Couture 11 Rose Futuriste. Iets donkerder, maar nog steeds intens is de roze van La La Laque Couture 12 Rose Renaissance. Een donkerder paars met roze invloeden is La Laque Couture 14 Violete Surrealiste, gevolgd door de nog donkerder Laque Couture 15 Violete Baroque.

De inspiratie voor La La Laque Couture 17 Bleu Cobalt is natuurlijk het mineraal met dezelfde naam. Dus ook de vernis heeft een grote, donkerblauwe tint en ook een zachte glans. Het middelblauw van Yves Saint Laurent La Laque Couture18 Bleu Majorelle lijkt meer op een cyclamen en maakt een statement. Een must-have voor elke nagellak collectie is La La Laque Couture 21 Taupe Retro, een zeer draagbare, iets donkerder taupeton.

Een lichtere, warme beige is La Laque Couture 22 Beige Casual. Een zeer delicaat roze dat ook gebruikt kan worden als basis voor French Manicure is La La Laque Couture 24 Rose Abstrait. Een meisjesachtig roze is La Laque Couture 25 Rose Romantique.

In lijn met de metallic trend, La La Laque Couture 28 Bronze Aztec, een zeer donker bronzen beton met een metallic glans. Met La Laque Couture 29 Dore Orfavre is er ook een metallic goud dat vrij licht en warm is.

Ook het meer gedempte turkoois van Yves Saint Laurent La Laque Couture 36 Vert D'Orient, geïnspireerd door de kleurdiversiteit van het Oosten, verspreidt een goed humeur. De grote kleurvariatie biedt voor elke gelegenheid de juiste nuance en nodigt uit tot experimenteren en combineren met nagelkunst tegelijk.