Meer informatie:

Het concept

Het ontwerp van Lèvres The Lip Styler zijn contourpotloden voor de lippen in een modern design. Dit zijn pennen met een plastic deksel en een stift om uit te schroeven. Dit heeft een aantal voordelen, de grootste is dat de lengte van de pin altijd gelijk blijft. Zelfs na lang gebruik past hij perfect in de hand, net als op de eerste dag. Dit zorgt voor volledige controle over de toepassing en nauwkeurigere resultaten. De afleiding kan naar wens worden geslepen. Het ontwerp is zo ontworpen dat bovenaan een minislijper te vinden is. Dit is ook ruimtebesparend en ideaal tijdens het reizen, omdat er geen verdere schoonheid gebruiksvoorwerpen nodig zijn. De formule is ook bijzonder omdat hij, hoewel crèmekleurig, een mat kleurresultaat geeft. De zachte textuur is bijzonder zacht voor de gevoelige lipcontour en glijdt tegelijkertijd perfect langs de contouren. Het bevat licht hydraterende verzorgende stoffen, zodat het ondanks de matte afwerking zeer aangenaam op de lippen ligt. Voor een gladder resultaat is er ook een klein sponsje voor het fineerwerk bovenop. Het kan worden gebruikt om de contouren gemakkelijk te vervagen of om delicatere overgangen te creëren. Het is beschermd door een transparante kap voor hygiënische opslag.
Indien gewenst kan Yves Saint Laurent's Lip Styler gebruikt worden voor de contouren of om de hele lippen te vullen. Op deze manier creëert het een goede basis voor andere lipproducten en kan het helpen om hun kleur te versterken en hun duurzaamheid te verbeteren. Het kan gecombineerd worden met lippenstiften, glans of andere lippenvlekken of vloeibare producten. De contouren helpen voorkomen dat de kleur over de contouren uitademt, wat vooral belangrijk is bij donkere en zeer heldere lippenkleuren. Natuurlijk kan de lippenvorm ook enigszins bedrogen worden door de natuurlijke vorm iets te overdrijven. De lipboog kan bijvoorbeeld ook discreet worden gecorrigeerd of meer worden benadrukt.

Het design

Met het Yves Saint Laurent ontwerp van Lèvres The Lip Styler heeft het Franse label het klassieke contourbotlood voor de lippen opnieuw herzien. Er is nog steeds het traditionele houten potlood met slijpbaar lood. De Lip Styler-varianten hebben een kunststof deksel en een afdichting voor het losdraaien. Toch is direct in het deksel een praktische slijper in miniatuurformaat geïntegreerd. Zo kunnen ook na langdurig gebruik altijd nauwkeurige resultaten worden bereikt. Het slanke ontwerp past goed in de hand en ook in kleinere avondtassen. Op het zwart glanzende plastic is in het midden het YSL logo in goud te vinden. Bovendien is aan de bovenrand een strook kleur te zien, die de betreffende nuance weergeeft.

Het assortiment

Het Yves Saint Laurent ontwerp van de Lèvres contourbotloden voor de lippen combineert rijke kleuren met een lange houvast en een aangenaam huidgevoel. Ze hebben een speciale, romige textuur die ook voor vocht zorgt. Het kleurresultaat is mat en daarmee de perfecte basis voor andere lippenkleuren, of het nu gaat om klassieke potloden of lipgloss. Met de geïntegreerde slijper kan de exacte bijvulling naar wens worden geslepen. Zo kunnen de lipcontouren exact worden aangedraaid of eenvoudig worden gecorrigeerd. De verf wordt verhinderd te lopen en te stuiteren. Een klein sponsje op de bovenkant kan gebruikt worden voor het fineerwerk om een zachter resultaat te verkrijgen.
Voor vurig rode lippen is er de YSL-klassieker Yves Saint Laurent ontwerp van Lèvres The Lip Styler 1 Le Rouge. Een vermiljoen is verkrijgbaar met het ontwerp van Lèvres The Lip Styler 10 Vermillon. Een andere variant is het karmijnrode ontwerp van Lèvres The Lip Styler 21 Karmijn. Er is een oranje tint met het ontwerp van Lèvres The Lip Styler 13 Le Orange. In het roze spectrum is er een veelzijdige selectie, waaronder bijna neon versies zoals Yves Saint Laurent Design des Lèvres The Lip Styler 2 Rose Néon. Een meer gedempte oude roze, die ook een flatterende pasta toon, is te vinden met het ontwerp van Lèvres The Lip Styler 4 Rose Fumé. Een sterker roze is het ontwerp van Lèvres The Lip Styler 14 Rose Coton. Het ontwerp van Lèvres The Lip Styler 25 Rosy Colour Reviver met zijn delicate roze accentueert de natuurlijke kleur van de lippen. Het ontwerp van Lèvres The Lip Styler 52 Rouge Rose is meer koraalkleurig. Duidelijk zuiverder is het Fuchsia van Yves Saint Laurent ontwerp van Lèvres The Lip Styler 19 Le Fuchsia.
Niet alleen bij felle kleuren, maar ook bij donkere tinten helpt het gebruik van de contourben bij een perfecte applicatie. Lèvres De Lip Styler 3 Prune heeft een herfsttint van donker pruimen. Een zeer donker, bijna zwart paars ontwerp van Lèvres The Lip Styler 24 Gradation Black. De nuance kan natuurlijk ook zo gedragen worden, maar is eigenlijk bedoeld om een Ombré look te creëren. Met behulp van de spons applicator op de Lip Styler kunnen soepele overgangen en interessante lip loks worden gemaakt.
Wat de naaktinten betreft, is er de donkerbruine kleur van Dessin des Lèvres The Lip Styler 20 Brun Sahara. Het ontwerp van Lèvres The Lip Styler 70 Le Nu is meer rozenhoutgekleurd. Binnen het lippenpalet van YSL Beauté kunnen de betreffende kleurnuances natuurlijk perfect worden gecombineerd, zodat ze elkaar perfect aanvullen.
Anders kunt u de universele kleuren kiezen. Een voorbeeld hiervan is het Yves Saint Laurent ontwerp van Lèvres The Lip Styler 22 Lip Lighter, dat de natuurlijke lippenkleur kan verlichten. Dit maakt de andere lipproducten nog beter en kleurrijker. Het ontwerp van Lèvres The Lip Styler 23 Universal Lip Definer heeft een tamelijk transparant karakter, maar helpt toch bij de vormgeving en duurzaamheid van de kleuren.