Meer informatie:

Het concept

Yves Saint Laurent Couture Contouring speelt een magisch spel van licht en schaduw en brengt perfect de voordelen van uw gezicht naar voren. Het Franse merk voor luxe couture weet wat telt. Het bedrijf bestaat immers al sinds 1961 en wordt door experts nog steeds gezien als pionier op het gebied van trends en stijl. In 1978 kwam het merk YSL op de cosmeticamarkt met innovatieve kleuren en sensationele effecten. Het merk wordt nog steeds gevierd om zijn onmiskenbare vrouwelijke afwerking. Keer op keer worden de nieuwste creaties gevierd en is Yves Saint Laurent een van de toonaangevende fabrikanten in de schoonheidsindustrie. De Contour Contour Contouring overtuigt door zijn aangename formule en is verkrijgbaar in twee verschillende tinten, die perfect op elkaar zijn afgestemd. Ze passen echter niet alleen in elkaar, maar maken de trendy contouren in slechts een paar eenvoudige stappen mogelijk. De lichtere en donkerdere tinten vallen in een onhoudbare symbiose en accentueren uw gezicht precies zoals u het wilt. Met contouren op de jukbeenderen leg je accenten op je chocoladekant. Het geperste poeder van Yves Saint Laurent Couture Contouring bevat waardevolle kleurpigmenten die het licht vangen en de huid laten stralen als nooit tevoren. De effectieve ingrediënten absorberen overtollig talg en voorkomen het onbeminde glanseffect. Het gezicht is gedefinieerd, gevormd en de gelaatstrekken verfijnd. Het moeiteloze fineerwerk leidt tot een uniek resultaat dankzij de gemakkelijk verschuifbare moleculen in combinatie met de pure kleuren. Bolvormige vulstoffen mat en de licht geactiveerde pigmenten zorgen voor glinsterende highlights. De dekkracht is gemiddeld tot hoog en het Yves Saint Laurent Couture Contouring Compact Poeder is geschikt voor alle huidtypen. Geïnspireerd door haute couture glijdt dit palet met twee verschillende nuances, met lichtreflecterende parelmoerpigmenten en zijdezachte talk zachtjes over de huid. Met een vrij geelachtige huidskleur kiezen de kopers voor het gamma N°1 Golden Contouring uit het gamma Yves Saint Laurent Couture Contouring. Voor degenen die de voorkeur geven aan een bleke en lichtroze huidskleur, is het palet N°2 Rosy Contouring aan te bevelen.

Het design

De gehele YSL cosmetica lijn is net zo luxueus als zijn mode. Kunstzinnig en van de hoogste kwaliteit - dat had de in 2008 overleden modeontwerper zelf graag gezien. De mix van stijlen, tijdperken en continenten is ook zichtbaar in de verpakking van de schoonheidsserie Yves Saint Laurent Couture Contouring. Als een ensemble van schatten, met een gedurfd accent van durf en de bekende creativiteit, werd het knuffelkarton ontwikkeld en met de hoogwaardige koffer in zwart/goud gaat de uniforme lijn verder. YSL weet wat vrouwen willen en heeft hen de vrijheid gegeven om vrouwelijk en mooi te zijn. Hierdoor is deze verpakking een absolute blikvanger in elke koppeling.

Het assortiment

Het aanbod van hoogwaardige cosmetica van het huis van de onvergeten modeontwerper staat voor kwaliteit, niet voor een breed assortiment. Uitstekende producten, allemaal met innovatieve innovaties en effectieve formuleringen. Plus fantastische kleuren en aangename texturen. Elk product wordt opgemerkt met veel aandacht en geeft de dragers prachtige producten voor meer schoonheid. Naast de romige make-up texturen zorgt de romige blush voor stralende contouren. Onderscheidende afwerking met zijdeachtige glans in Yves Saint Laurent Couture Contouring Compact Poeder onderstreept de schoonheid van vrouwen. Microfijn kleurpigment in meer dan 30 verschillende tinten YSL lippenstift geeft glamoureuze satijnen reflecties op de lippen. Fluweelzacht en hydraterend, de lippenstiften zijn gewild bij alle modebewuste vrouwen. Het Yves Saint Laurent label is de laatste jaren voortdurend gegroeid en heeft compromisloos voldaan aan de veeleisende verwachtingen van haar verwende cliënteel. Het onmiskenbare uiterlijk van alle cosmetische producten onderstreept de natuurlijke schoonheid van vrouwen. Als u een kijkje achter de schermen wilt nemen, moet u naar het "Beauty, Research & Industry-Center, het schoonheidscentrum voor hoogwaardige cosmetica van YSL. In het kleine stadje Lassigny met slechts ongeveer 1400 inwoners slingert een onverharde weg omhoog naar het 45.000 vierkante meter grote complex. Degenen die hier luxe en pracht vermoeden, zullen teleurgesteld zijn. Alleen aan de achterkant van het gebouw staat een logo van het Franse genie. De 500 medewerkers van de groep produceren hier waar vrouwen van de wereld en de topmodellen op alle catwalks zich later op zullen trakteren om er nog mooier en gecultiveerd uit te zien. Wat wordt toegepast werd eerder gemengd, geroerd, geverfd en getest door de coloristen in de verborgen laboratoria. Hier ontstaan de nieuwste kleuren, de innovatieve verzorgingsproducten en de romige texturen van de beroemde lippenstiften. Grote smeltkroezen en roerstaafjes, die meer weg hebben van een kantine-keuken, staan in de grote zalen en maken veel lawaai. Maar als alle processen zijn afgerond, eindigt de productie uit het slaperige Franse dorpje met de onvergelijkbare en extravagante cosmetica van Yves Saint Laurent.

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.