Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Yves Saint Laurent Black Opium Nuit Blanche

De geur +

Kruidige geurmengsel: Yves Saint Laurents Saint Laurents Black Opium Nuit Blanche

Het parfum van Yves Saint Laurent is een parfum van de Black Opium Npium Nuit Blanche van Yves Saint Laurent is een vrouwengeur en is sinds 2016 verkrijgbaar. Het is de de derde editie van de Opium Black serie en werd ontwikkeld voor volwassen, zelfbewuste vrouwen die hun vrouwelijkheid begrijpen en waarderen. De naam vertaalt zich in zwarte opium - slapeloze nacht.

Zwarte Opium Nuit Blanche heeft een zoet-gourmand-geur van oosterse oorsprong. In de top noot van het parfum is rijststoom een zeer ongebruikelijk nuance. De hartnoot en de oranje bloesem zorgen voor frisheid en glans in de geur. De energie van de zwarte koffie in de basisnoot geeft de Nuit Blanche Power and impulsiviteit. Duidelijkheid en toch geheimzinnigheid geeft de witte musk om te parfumeren - en geeft hem een bijzondere harmonie.

Al met al straalt Yves Saint Laurent Black Opium Nuit Blanche een briljante lading van sensuele en krachtige vrouwelijkheid uit. De inspiratie voor deze geur is afkomstig van het kunstfestival "Nuit Blanche", dat jaarlijks in Parijs plaatsvindt. Creatieve geesten ontmoeten elkaar daar de hele nacht en laten hun verbeelding de vrije loop - alles lijkt in het rijk van het mogelijke. Deze originaliteit van het festival werd met de geur gevangen genomen.

Kopnoten:
rijst
Bourbon-peper
Hartnoten:
Sinaasappelbloesem
Koffie
Basisnoten:
vanille
Sandelhout
witte muskus
Parfumeur:
Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Honorine Blanc, Olivier Cresp
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

18 386
toepassen