Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

19 369
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Yves Saint Laurent Black Opium Nuit Blanche

De geur +

Kruidige geurmengsel: Yves Saint Laurents Saint Laurents Black Opium Nuit Blanche

Het Black Opium Nuit Blanche parfum van Yves Saint Laurent is een damesgeur en is verkrijgbaar sinds 2016. Het is de derde editie van de Opium Black serie en is ontwikkeld voor volwassen, zelfbewuste vrouwen die hun vrouwelijkheid begrijpen en waarderen. De naam vertaalt zich als "zwarte opium - slapeloze nacht".

Black Opium Nuit Blanche heeft een zoete, gourmand geur van oriëntaalse oorsprong. De topnoot van het parfum bevat rijstdamp, een zeer ongewone nuance. De hartnoot en oranjebloesem geven de geur een vleugje frisheid en glamour. De energie van zwarte koffie in de basisnoot geeft Nuit Blanche kracht en impulsiviteit. De witte muskus geeft het parfum helderheid en toch mysterie - waardoor het een speciale harmonie krijgt.

Als geheel straalt Yves Saint Laurent Black Opium Nuit Blanche een briljante lading sensuele en toch krachtige vrouwelijkheid uit. De inspiratie voor dit parfum komt van het gelijknamige kunstfestival "Nuit Blanche", dat jaarlijks plaatsvindt in Parijs. Creatieve geesten ontmoeten elkaar daar de hele nacht en laten hun verbeelding de vrije loop - alles lijkt binnen de mogelijkheden te liggen. Deze originaliteit van het festival is gevangen in het parfum.

Kopnoten:
Parfümeur:
Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Honorine Blanc, Olivier Cresp
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten