Meer informatie:

Uw cosmetica zijn altijd al in trek geweest

Het cosmetica-etiket Estée Lauder laat op indrukwekkende wijze zien wat een visie kan doen. De oprichter van het label, Josephine Esther Mentzer, wilde de schoonheid van vrouwen en hun uniciteit benadrukken. Als nichtje van een wereldberoemde chemicus, John Schotz, had ze toegang tot kennis die in de vorige eeuw niet vanzelfsprekend was voor vrouwen. Ze leerde veel over huidverzorging en werd door haar oom ingewijd in het geheim van oliezuivering. Ook haar moeder hechtte veel belang aan een goed verzorgde huid, zodat de beroemde crème van John Schotz alomtegenwoordig was. Met de Allround Cream, die later de eerste steunpilaar van het label werd onder de naam Super-Rich All Purpose Cream, begon de liefde voor cosmetica.
Estée Lauder geloofde in haar succes en had het geluk de aandacht te trekken van bekende modeontwerpers en -redacteuren. Ze kreeg dus veel publiciteit en het succes was niet te stuiten. Met haar lippenstiften creëerde ze Estée Lauder ook een product dat erg populair was bij de dames. Ze creëerde opvallende namen die de individuele kleuren heel goed beschrijven. De verpakking en de naam van de lippenstiften speelden een doorslaggevende rol in hun verkoopsucces. Geen wonder dat er vandaag de dag nog steeds veel vraag is naar de lippenstiften van het label. Voedende ingrediënten en de beste kleurpigmenten zorgen voor een gladde lipkleur die ongeëvenaard is. Momenteel Estée Lauder is er veel Pure Color Envy Metallic Matte Lipstick vraag naar dergelijke matte kleuren. Maar natuurlijk omvat het assortiment alle mogelijkheden. Er zijn licht transparante lipsticks met een hoogglanzende afwerking, kusbestendige kleuren en modieuze highlights.
Leonard Lauder, voorzitter van de Raad van Bestuur, heeft ook de term lippenstiftindex gecreëerd. Hier is de koopkracht te zien. Leonard Lauder geloofde dat vrouwen meer lippenstiften zouden kopen als andere dingen zoals mode, sieraden en schoenen onbetaalbaar zouden worden. Dus de lippenstift was een soort vervangende aankoop voor modieuze dingen die buiten bereik lagen. Zelfs als deze stelling in twijfel wordt getrokken, laat het heel goed zien hoe belangrijk dergelijke lippenstiften tot op de dag van vandaag Estée Lauder zijn Pure Color Envy Metallic Matte Lipstick in de cosmetica-industrie.

Een klassieker is altijd up-to-date

Het Estée Lauder Pure Color Envy Metallic Matte Lipstick zit in het klassieke ontwerp van het merk. De koffer zelf is discreet in donker marineblauw en voorzien van goudkleurige accenten. Als de lippenstift wordt geopend, zult u ontdekken dat de binnenste sleeve ook goudkleurig is. Ook daar is de merknaam opnieuw bedrukt. De hoogwaardige hoes ligt goed in de hand en is Estée Lauder eenvoudig Pure Color Envy Metallic Matte Lipstick los te draaien.
De kartonnen doos heeft een gelijkaardig ontwerp. Aan de bovenzijde van de verpakking bevindt zich een kleurveld, zodat de gewenste kleur in één oogopslag te vinden is. Naast de naam is er ook het kleurnummer, wat de identificatie nog makkelijker maakt.

Metallische effecten voor dat bepaalde iets

Het Estée Lauder Pure Color Envy Metallic Matte Lipstick heeft rijke kleuren met een hoge pigmentatie. Een bijzondere innovatie maakt het Estée Lauder Pure Color Envy Metallic Matte Lipstick uniek. De kleur wordt versterkt door een mat metaal effect. De hoge opaciteit is een ander voordeel voor deze lipsticks. Verzorgende componenten zorgen ervoor dat de lippen goed van vocht worden voorzien. Bijzonder hoogwaardige oliën geven ook de fijne huid van de lippen gladheid. Zonnebloemolie, avocado-olie en jojoba-olie zijn slechts enkele van de actieve ingrediënten die ervoor zorgen dat deze lippenstift meer kan doen dan alleen maar mooie kleur toevoegen.
De duurzame formule is verkrijgbaar in veel verschillende modieuze kleuren. Van echte klassiekers als intens rood tot naakt, alles is aanwezig. De unieke metallic afwerking past bij elke gelegenheid, afhankelijk van de nuance. Van kantoor tot diner, alles is mogelijk met de Estée Lauder Pure Color Envy Metallic Matte Lipstick s'en.
Met lipstick wordt elke make-up perfect. Voor de juiste toepassing zijn er veel tips om de houdbaarheid te verlengen en het resultaat er perfect uit te laten zien. Om een goede en soepele basis te creëren is een Lip Base een goede keuze. De basis maakt de lippen gladder en verzorgt de lippen, zodat het aanbrengen van verf bijna vanzelfsprekend is. Lip fillers kunnen ook Pure Color Envy Metallic Matte Lipstick gebruikt worden voor de Estée Lauder behandeling. Deze vullers maken diepere lijntjes in de lippen glad en zorgen ervoor dat ze er voller en gladder uitzien. Als je de vorm van je lippen wilt perfectioneren, moet je eerst de vorm van je lippen tekenen met een huidkleurige klei voordat je naar het contourpotlood grijpt. Kleine onregelmatigheden kunnen gemakkelijk worden vervaagd. Dan moet een bijpassend contourpotlood worden gebruikt. Hoe beter de kleur van het potlood bij de lippenstift past, hoe natuurlijker het resultaat. Pas dan zijn de lippen gevuld met lippenstift. Dit is bijzonder eenvoudig met een lippenstift.