Meer informatie:

Romig markeerstift potlood

De nieuwe Estée Lauder Double Wear Highlighting Cushion Stick is de perfecte aanvulling op de wereldwijde bestseller - de Estée Lauder Double Wear Foundation. Dankzij de praktische buitenverpakking en de populaire kleuren kan de make-up snel worden aangevuld en het gezicht worden geaccentueerd. De Highlighter pen is verkrijgbaar in drie grote tinten en is een allrounder die niet alleen op het gezicht, maar ook op het decolleté, de benen of de lippen kan worden gebruikt. Verkrijgbaar in de kleuren Champagne, Perzik en Roos, bedekt het drie kleurenspectra en zorgt voor een droomachtige gloed. De crèmige vloeibare highlighter kan worden gebruikt voor alle huidtypes en haarkleuren en kan gemakkelijk worden gecombineerd met vele andere kleuren. Door de unieke kussenvorm van de applicator vergemakkelijkt het de applicatie en maakt het een eenvoudige menging van de kleur in de huid mogelijk. De Highlighter pen is ontwikkeld voor privé en professioneel gebruik. Getrainde make-up artiesten kunnen het gebruiken om elke make-up te verfijnen en de drie grote tinten snel en gemakkelijk op hun klanten aan te brengen. Dankzij de afgeschuinde applicator kan bij het werken onder tijdsdruk een bijzonder snelle applicatie worden gemaakt. Het zogenaamde Cushion laat ook een fijne finish achter op de huid. Door de goede ingrediënten wordt de huid bovendien voorzien van vocht en straalt tot 8 uur in de delicate Glow. De teint is verfijnd en ziet er perfect en fris uit. Vooral in het voorjaar en de zomer is dit Estée Lauder Double Wear Highlighting Cushion Stick de must-have in je handtas. Als je snel moet gaan, kan de stick ook gebruikt worden als lippenstift, rouge of oogschaduw. Gewoon een paar keer over de vinger wrijven of met een penseel in de applicator drukken en de verf over de ogen, lippen of wangen verdelen. Als u uw gezicht wilt omlijnen met het vloeibare markeerpotlood, kunt u het op de hoogste punten aanbrengen en verniseren. Om de look compleet te maken, kan de Radiant Bronze Cushion Stick gebruikt worden om de gezichtsschaduwen te accentueren en de contouren perfect te vervolledigen. De schoonheidskoningin Estée Lauder stichtte haar schoonheidsrijk in 1946 en is vandaag de dag een van de meest succesvolle cosmeticabedrijven ter wereld, met merken als MAC, Bobbi Brown, Tom Ford, La Mer en Clinique.

Unieke applicator voor perfecte toepassing

De vloeistof Estée Lauder Double Wear Highlighting Cushion Stick overtuigt op het eerste gezicht door zijn bijzonder hoogwaardige verpakking. Het klassieke champagnegoud versiert het deksel en het onderste deel van de stok en maakt het bijzonder luxueus. Het ligt comfortabel in de hand en kan gemakkelijk worden vervoerd, vooral op reis, dankzij de compacte verpakking. In tegenstelling tot andere vloeibare highlights, hoeft u zich geen zorgen te maken dat de inhoud zal lekken. Het middelste deel van de stok is transparant en gevuld met het vloeibare pigment. Zo kunt u direct zien hoeveel product er nog beschikbaar is. De afgeschuinde sponsapplicator maakt het product super eenvoudig aan te brengen en kan tegelijkertijd gefineerd worden zodat u een 2in1 product heeft. De sponsapplicator kan eenvoudig losgeschroefd en apart gewassen worden. Neem gewoon wat penseelzeep of shampoo, schuim op, spoel en droog. Daarna kan een hygiënisch gebruik gegarandeerd worden. Om de verf uit de pen te halen, moet je deze Estée Lauder Double Wear Highlighting Cushion Stick losdraaien. Breng vervolgens wat verf aan op de bovenkant van de spons en het aanbrengen kan beginnen.

Drie nuances voor de perfecte gloed

Het Estée Lauder Double Wear Highlighting Cushion Stick is verkrijgbaar in drie prachtige kleuren die de drie populairste markeerstift nuances dekken. Alle drie de nuances zijn duurzaam en kunnen tot 8 uur lang op de huid worden waargenomen en kunnen worden opgebouwd in hun intensiteit. Om dit te doen, moet je eenvoudigweg meerdere lagen aanbrengen en ze goed samenfineeren. Door het gezicht te besproeien met een instelbare spray kan de draagbaarheid worden vergroot, zodat de markeerstift altijd op zijn plaats blijft, zelfs bij verschillende weers- en wateractiviteiten. De lichte en olievrije formule is gemakkelijk in de huid in te werken zonder een dikke laag achter te laten. De crèmige vloeistof kan gemakkelijk en snel worden aangebracht en in de huid worden verwerkt dankzij de afgeschuinde sponsapplicator, het zogenaamde Cushion. Het is aan te raden om de Highlighter niet alleen op de wangen aan te brengen, maar ook op het voorhoofd, over de lippenboog of op de neusbrug en op het fineer. De drie tinten passen perfect bij alle huidskleuren en kunnen zowel door zeer lichte als zeer donkere huidskleuren en huidtypes gedragen worden. In tegenstelling tot geperste poederversies kan een vloeibare markeerstift er heel natuurlijk uitzien en veel gemakkelijker worden geportioneerd. Laat de applicator gewoon met lichte deppen over de huid cirkelen en vervolgens met je vingers of sponsje een veneerlaagje aanbrengen. De Estée Lauder Double Wear Highlighting Cushion Stick kleur Champagne Glow heeft een zeer fijne goudkleurige glansstof. Dit breekt het licht en verdeelt het in miljoenen stralen. De Glow ziet er bijzonder natuurlijk uit en ziet er zeer nobel uit op de huid. De kleur Peach Glow bevat fijne perzik- en koraalpigmenten en glanst prachtig in het zonlicht. Het is de perfecte zomerkleur die onmiddellijk een frisse teint oproept. Voor een rooskleurige en zeer vrouwelijke Glow is er de kleur Rose Glow. Verrijkt met roze pigmenten, ziet het er erg speels uit en roept een jeugdige glans op de huid op.