Het concept

De Yves Saint Laurent Volupté Tint-In-Balm collectie is een hybride product dat een extra component toevoegt aan de klassieke collectie lippenstiften. Zoals de naam al doet vermoeden, is het een mengsel van decoratieve kleur en verzorgende balsem. Volupté, de sensualiteit, is de naam van een populaire serie met diverse lipproducten van YSL. Naast de klassieke blusher zijn er ook de glanzender versies Shine, de Lip Gloss, de innovatieve Tint in Oil met vloeibare textuur en nu ook de balsem in penvorm. De nieuwe Yves Saint Laurent Volupté Tint-In-Balm formule combineert een rijke verzorging van droge lippen met een delicaat vleugje kleur.

Dat is ook in één oogopslag te zien aan de mijn. De buitenrand is lichter en bevat de intensief verzorgende onderdelen. Binnen zit een kern die de kleur afgeeft. De combinatie zorgt voor een licht transparant maar flatterend kleurresultaat. Als bijzonder detail is deze kern ontworpen in de vorm van een zoenmond. Tint-In-Balm overtuigt niet alleen met zijn 2-in-1 formule, maar ook met zijn ongebruikelijke en hoogwaardige design. Macadamia en abrikozenboter vormen samen met extracten van passievrucht, koriander en jojobaolie de lippenbalsem.

De Yves Saint Laurent Volupté Tint-In-Balm textuur glijdt aangenaam over de lippen en zorgt onmiddellijk voor meer vocht, egaliseert de droge zones en verlicht de spanning. In één stap ontstaat een vleugje kleur dat uw lippen discreet accentueert. Er zijn echter veel verschillende nuances om uit te kiezen. Ze variëren van neutrale kleuren en mauve tinten tot rood en koraal tot iets donkerdere tinten roze en pruim. Zo kan voor elke smaak en elk seizoen de juiste lippenbalsem met kleureffect worden gekozen. Voor een natuurlijke look in het dagelijks leven of om ruimte te besparen in zeer kleine klauwen en handtassen, is de hybride lippenstift ideaal. Het kan ook meerdere malen worden aangebracht voor een iets intensere kleur.

Het design

De lippenstift Yves Saint Laurent Volupté Tint-In-Balm volgt het iconische ontwerp van de originele Rouge Volupté. In plaats van een gouden bekleding worden ze in reflecterend zilver gehouden en zijn ze daardoor in één oogopslag goed van elkaar te onderscheiden. De bovenzijde van de dop is voorzien van een kleine spiegel, die ideaal is voor snel gebruik op de weg. In het midden ziet u een bord dat de kleurnuance weergeeft. De goudkleurige YSL-logo's van het Franse luxemerk zijn erop te zien. Deze zijn ook gemaakt van metaal, wat de hele lippenstift een uiterst hoogwaardige en tegelijkertijd artistieke uitstraling geeft. Bijna als een sieraad, het vult elke avondtas of handtas.

Het assortiment

Yves Saint Laurent Volupté Tint-In-Balm combineert zorg en kleur in één praktische lippenstift. De luxueuze verpakking van de collectie is in geen enkel opzicht minder dan die van de originele lippenstift Rouge Volupté. In plaats van goud zijn ze in zilver ontworpen en hebben ze verder dezelfde uitgebreide decoraties en de praktische spiegel aan de bovenkant. De pen als zodanig bestaat uit een verzorgende rand en een kern met kleur. Rijke abrikozen- en macadamiboter zorgen voor vocht en verzorgen de ruwe lippen. Daar komt jojoba-olie bij, die bijdraagt aan de gemakkelijk glijdende en delicaat smeltende textuur. De balsem wordt afgerond met extracten van koriander en passievrucht.

De kleurkern in de vorm van een zoende mond zorgt voor een zeer natuurlijk en bijna transparant kleurresultaat. Van naakt tot bessentonen, er is een breed scala aan nuances. Zowel het verzorgende effect als de intensiteit van de kleur kan door herhaald aanbrengen worden versterkt. Yves Saint Laurent Volupté Tint-In-Balm 1Droom me Nude is een neutrale mauve toon die zeer flatteus is. Het onderstreept de natuurlijke kleur van de lippen. Zeer meisjesachtig en fris is de Nuance Volupté Tint-In-Balm 2 Tease me Pink. Yves Saint Laurent Volupté Tint-In-Balm 3 Call me Rose is een ietwat heldere kauwgom roze. Door de samenstelling wordt de kleur echter nooit te opvallend en te opzichtig. Ook zomers is 4 Desire me Pink, een fuchsiaton die doet denken aan de binnenkant van een watermeloen. Aan de andere kant van het spectrum is er de meer herfstige pruimentoon Tint-In-Balm 5 Durf me Plum.

Natuurlijk is Volupté Tint-In-Balm 6 Touch me Rode kers rood is ook een must in een lippenstift collectie. Voor liefhebbers van koraaltinten is er de lichte perzikkleurige Yves Saint Laurent Volupté Tint-In-Balm 7 Flirt me Coral. Een echte oranje tint is 8 vangen me oranje, terwijl 9 verleiden me roze is een typisch neon roze. Ondanks de naam, 10 Seduce me Pink is een donkerdere bes Toon. Een mix van felroze en licht violette fuchsia is 11 Play me Fuchsia. Yves Saint Laurent Volupté Tint-in-Balm 12 Probeer me Berry, een pruimtint met een hoog aandeel roze, is gedempter. De Tint-In-Balm formule is ideaal voor vrouwen die van natuurlijke make-up houden terwijl ze hun lippen verwennen. Tegelijkertijd bespaart het 2-in-1 product ruimte, omdat het zorg en kleur in één lippenstift combineert.

De commerciële

Mijn lippen, alleen beter: Yves Saint Laurent Volupté Tint-In-Balm.