Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

De innovatieve formule van Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres heeft al vele onderscheidingen ontvangen van gerenommeerde modetijdschriften en cosmeticaprofessionals. Lipvernissen worden meestal glanzende vlekken genoemd. De naam laat al zien dat het een hybride product is. Het is noch lippenstift, noch lippenglans, noch lippenbeits. In plaats daarvan combineert het verschillende voordelen van alle texturen tot een nieuwe formule. In textuur en glans lijkt het op een glans. De schittering van de kleur lijkt meer op die van lippenstift. Het kleurenspectrum van de serie Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres varieert van naakt, rood en roze tot donkere tinten.

De duurzaamheid is dan weer vergelijkbaar met een vlek. Dit beschrijft de lichte kleur van de lippen, die bijzonder lang aanhoudt en na vele uren nog steeds zichtbare resultaten geeft. Toch is de textuur verrassend gewichtloos en zo aangenaam op de lippen. Het heeft een romige karakter dat versmelt met de lippen. De glans helpt ook om fijne lijntjes en rimpels te verbergen. De lippen zien er voller uit. In tegenstelling tot Gloss kan echter een goed dekkingsresultaat worden bereikt. Het is ook meestal een pure crème afwerking met een glanzende lakafwerking die geen effectdeeltjes zoals glitter. Dit draagt ook bij aan de gladde textuur. Zoals bij veel vloeibare producten is de applicatiemethode zeer flexibel.

Verschillende kleuren kunnen gecombineerd worden voor een Ombré effect. Een paar puntjes van de kleur zijn genoeg voor de dagelijkse look, die vervolgens worden gemengd. Natuurlijk kunnen er ook volledig ondoorzichtige, dramatische blikken worden gecreëerd. Ze kunnen ook gebruikt worden als crème rouge. Een of meer kleuren kunnen ook overeenkomen met de tint van de lippen op de wangen. Ze kunnen ook perfect gefineerd worden met behulp van een borstel. Dit maakt de producten van Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres bijzonder veelzijdig. Ook op reis en onderweg zijn ze multifunctioneel en kunnen ze van een make-up overdag bijvoorbeeld een partymake-up maken.

Het design

De Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres van Yves Saint Laurent volgt het populaire designconcept van het luxe merk. Zwart met gouden accenten zorgt voor een stijlvolle, hoogwaardige verpakking. Speciaal voor lipproducten, die vaak in uw handtas of avondtas worden meegenomen, is de bestelling zo leuk. De Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres Glossy Stains hebben net als de klassieke lippenstiften een vierkante vorm en zijn vrij breed en kort. Zo zijn ze te onderscheiden van de typische lipgloss. De onderste zwarte helft heeft ook een klein kijkvenster om de kleurnuance en vulhoeveelheid te zien. De licht afgeschuinde spons applicator is te vinden op het deksel voor een perfecte toepassing.

Het assortiment

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres combineert de grote glans van een lipgloss met de glans van een lippenstift en de duurzaamheid van een vlek. De Glossy Stains zijn verkrijgbaar in vele kleuren, van naakt tot diepe bessen. De zeer lichte textuur versmelt met de lippen en is daardoor bijzonder comfortabel om te dragen. Het kan volledig naar wens worden aangebracht of alleen als vleugje kleur worden aangebracht. De romige textuur kan ook worden gebruikt als een blush om perfect aan te sluiten bij de make-up.

De kleur 05 Rouge Vintage is een donkerdere Mauveton, die geweldig is voor herfst en winter. Een oud roze met een melkachtig karakter is 07 Corail Aquatique. Een donkerder oranjerood is 08 Oranje de Chine, terwijl Nuance 09 Rouge Laque een vurig, intens rood is. De Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres 11 Rouge Gouache is wijnrood. Corail Fauve daarentegen is een naakttoon van koraal die rozeer is dan oranje. Naar de framboos toe is 15 Rozenvinyl, een medium donker mengsel van rosé en mauve. Vrouwelijk en jeugdig zonder al te intens te zijn is 17 Encre Rose. De kleur is een rosékleurige kauwgom met een grote helderheid. Geïnspireerd door fruitige mandarijnen, is de sinaasappel van 42 mandarijnen boho, terwijl 48 oranje graffiti een licht roestige sinaasappel is. Ondanks de naam 43 Rose Folk bevat deze lippenkleur ook een deel oranje en is een van de populaire koraaltinten.

Een nogal roodachtige fuchsiakleurige toon is Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres 46 Rouge Fusianus, terwijl Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres 47 Karmijn Tag ondanks zijn naam beduidend rozeer dan rood is. Een zuivere fuchsia is 49 fuchsia filtre. Een veelzijdige palissander kleur is 50 Encre Nude, wat een geweldige kleur is voor dagelijks gebruik, maar ook als balans voor dramatische oogmake-ups. Een heel bijzonder trio zijn de Glossy Stain Amplifier. Ze worden gebruikt als grondlaag voor de lippen. De Base Coat zet de kleur van de lippen om en zorgt zo voor volledig individuele resultaten. Er zijn de primaire kleuren 51 magenta versterkers, 52 blauwe versterkers en 53 gele versterkers, die onder de reguliere kleuren worden toegepast. De revolutionaire hybride formule van de Glossy Stains heeft al diverse onderscheidingen ontvangen van modetijdschriften en schoonheidsprofessionals.