Meer informatie:

Het concept

De samenstelling van het Yves Saint Laurent Couture Brow assortiment is ideaal voor de verzorging en structurering van wenkbrauwen. Dit palet combineert drie gevarieerde kleuren waarmee u huid- en haarkleuren perfect kunt simuleren. De zachte textuur zorgt voor een aangenaam draaggevoel en houdt de wenkbrauwen de hele dag soepel en in vorm. De wenkbrauwen zijn nauwkeurig te traceren en te benadrukken. Het resultaat is een natuurlijke en elegante look. Dankzij de bijgeleverde applicators kunnen de wenkbrauwen naar wens gestructureerd, geplukt en gladgestreken worden. Definiëren en stylen kan in luttele seconden en is ook onderweg probleemloos mogelijk. Bovendien biedt het Yves Saint Laurent Couture Brow assortiment een uitstekende verzorging en bescherming. Plantaardige ingrediënten verwennen huid en haar en voorzien hen van belangrijke vitaminen, sporenelementen en voedingsstoffen. De wenkbrauwen houden ook veel vocht vast zodat ze fris en soepel blijven. De niet-vette of zelfklevende textuur bood uitstekende bescherming tegen schadelijke milieu-invloeden en droogte. Ook de smaakvol gekozen kleuren moeten worden benadrukt. Ze zijn intensief gepigmenteerd en kunnen alleen of in combinatie worden gebruikt. Zo zijn ook fijne nuances mogelijk. Op de wenkbrauwen kan een op maat gemaakte en individuele coutureafwerking worden opgeroepen. De wenkbrauwen worden vakkundig benadrukt en naar voren gebracht. Afhankelijk van de stijl kunnen ze dynamisch, zacht, discreet of expressief zijn. Alle producten uit het Yves Saint Laurent Couture Brow assortiment zijn dermatologisch getest en hebben bewezen bijzonder huidvriendelijk te zijn. Ook u kunt vertrouwen op de producten uit het Yves Saint Laurent Couture Brow assortiment voor een perfecte wenkbrauw make-up.

Het design

De producten uit het Yves Saint Laurent Couture Brow assortiment staan voor stijlvolle en glamoureuze make-up. De praktische paletten in drie kleuren zijn verkrijgbaar in een vergulde koffer die er aan de buitenkant luxueus uitziet en aan de binnenkant een zwart inlegwerk heeft. Naast het assortiment van drie smaakvolle kleuren is er een applicator en een borstel voor flexibel en gemakkelijk aanbrengen. Ook onderweg is dit mogelijk, omdat aan de binnenzijde van het deksel een make-upspiegel is ingebouwd. Na het aanbrengen wordt de koffer weer stevig gesloten met een klikslot voor opslag en transport. Het verpakkingsontwerp is compact en handig, zodat de Couture Brow serie ook geschikt is voor op reis. Anders overtuigt de koffer met een nobel design en herkent u hem direct aan het Yves-Saint-Laurent logo op het deksel.

Het assortiment

Met de producten uit het Yves Saint Laurent Couture Brow assortiment kunt u gemakkelijk uw make-up perfectioneren. De exclusieve paletten bieden drie optimaal op elkaar afgestemde kleuren die zowel voor gelaats- als wenkbrauwmake-up kunnen worden gebruikt. De kleuren kunnen op vele manieren worden gemengd en gecombineerd, zodat zelfs fijne nuances kunnen worden uitgewerkt. Alle kleuren zijn uitstekend gepigmenteerd, zodat sensationele licht- en glanseffecten kunnen worden bereikt. Couture Brow gamma van Yves Saint Laurent zorgt voor een onberispelijke make-up en perfect gedefinieerde wenkbrauwen. Dit wordt gedaan met een zachte en poedervormige textuur die haar en huid niet belast of vet, maar zorgt voor een aangename frisheid. Dit resulteert in een hoog draagcomfort en een uitstekende dekking. YSL Couture Brow serie benadrukt de natuurlijke schoonheid en maakt een verscheidenheid aan styling. Bij elke toepassing worden de wenkbrauwen overal verzorgd en beschermd. Kruiden actieve ingrediënten regenereren ze en bevorderen de gezondheid en groei. Zo worden de wenkbrauwen al na enkele toepassingen stabieler, langer en resistenter. Tegelijkertijd blijven ze lange tijd beschermd tegen droogte en schadelijke milieu-invloeden. De vorm van de wenkbrauwen kan naar wens worden bepaald dankzij de applicator en de borstels. Met enkele slagen het perfecte montuur voor expressieve ogen. De kleurvarianten Kit Complet pour les Sourcils 01 Light to Medium en Kit Complet pour les Sourcils 02 Medium to Dark zijn elk afgestemd op licht en donker haar. Met deze twee varianten kan ook de teint worden gemodelleerd. Het resultaat is een gladde, gelijkmatige en onberispelijke afwerking. Ontdek de producten uit het Yves Saint Laurent Couture Brow assortiment voor uw make-up.