Meer informatie:

Het concept

De make-up uit de serie Yves Saint Laurent is Couture Brow Palette ideaal voor het verzorgen en structureren van de wenkbrauwen. Dit palet combineert drie verschillende kleuren, waarmee je perfect huid- en haarkleur kunt simuleren. De zachte textuur zorgt voor een aangenaam draagcomfort en houdt de wenkbrauwen de hele dag soepel en in vorm. De wenkbrauwen kunnen nauwkeurig worden getraceerd en geaccentueerd. Het resultaat is een natuurlijke en elegante uitstraling. Dankzij de meegeleverde applicators kunnen de wenkbrauwen naar wens gestructureerd, geplukt en gladgestreken worden. Het definiëren en stylen gebeurt in enkele seconden en is ook onderweg zonder problemen mogelijk.

Bovendien overtuigt het Yves Saint Laurent Couture Brow Palette met een uitstekende verzorging en beschermende werking. Kruideningrediënten verwennen huid en haar en voorzien ze van belangrijke vitaminen, sporenelementen en voedingsstoffen. De wenkbrauwen krijgen ook veel vocht, zodat ze fris en soepel blijven. De niet-vette of kleverige textuur ontwikkelde een uitstekende beschermende werking tegen schadelijke milieu-invloeden en droogte.

Ook de smaakvol geselecteerde kleuren moeten worden benadrukt. Ze zijn intens gepigmenteerd en kunnen alleen of in combinatie worden gebruikt. Op deze manier worden ook fijne nuances bereikt. Op de wenkbrauwen kan een op maat gemaakte en individuele coutureafwerking worden opgeroepen. De wenkbrauwen worden vakkundig geaccentueerd en geaccentueerd. Afhankelijk van de stijl kunnen ze dynamisch, zacht, discreet of expressief zijn.

Alle producten uit het assortiment Yves Saint Laurent Couture Brow Palette zijn dermatologisch getest en blijken bijzonder huidvriendelijk te zijn. Ook voor een wenkbrauwmake-up in perfectie op de producten uit de serieYves Saint Laurent Couture Brow Palette .

Het design

Voor een stijlvolle en glamoureuze make-up zijn de producten uit de serie Yves Saint Laurent Couture Brow Palette ..... De praktische paletten in drie kleuren zijn verkrijgbaar in een vergulde koffer, die aan de buitenkant luxueus oogt en aan de binnenkant voorzien is van een praktische zwarte inleg. Naast het palet met drie smaakvolle kleuren is er een applicator en een penseel voor flexibel en eenvoudig aanbrengen. Dit werkt ook op de weg, want in de binnenkant van het deksel is een make-upspiegel geïntegreerd. Na het aanbrengen wordt de koffer weer veilig gesloten met een kliksluiting voor opslag en transport. De verpakking is compact en handig, waardoor hij Couture Brow Palette ook geschikt is voor op reis. Anders overtuigt de koffer met een nobel design, en u herkent hem meteen aan het Yves-Saint-Laurent logo op het deksel.

Het assortiment

Met de producten uit de serie Yves Saint Laurent kunt u Couture Brow Palette uw make-up op een eenvoudige manier perfectioneren. De exclusieve paletten bieden drie perfect op elkaar afgestemde kleuren die zowel voor gezichts- als wenkbrauwmake-up kunnen worden gebruikt. De kleuren kunnen op verschillende manieren worden gemengd en gecombineerd, zodat ook fijne nuances kunnen worden uitgewerkt. Dit wordt gedaan met een zachte en poederige textuur die het haar en de huid niet belast of invet, maar zorgt voor een aangename frisheid. Dit resulteert in een hoog draagcomfort en een uitstekende dekking.

YSL Couture Brow Palette benadrukt de natuurlijke schoonheid en zorgt voor een gevarieerde styling. Bij elke toepassing worden de wenkbrauwen rondom verzorgd en beschermd. Plantaardige actieve ingrediënten regenereren ze en bevorderen de gezondheid en groei. Op deze manier worden de wenkbrauwen al na enkele toepassingen stabieler, langer en resistenter. Tegelijkertijd blijven ze lange tijd beschermd tegen droogte en schadelijke milieu-invloeden. De vorm van de wenkbrauwen kan naar wens worden gedefinieerd dankzij de applicator en het penseel. Het perfecte montuur voor expressieve ogen wordt bereikt met slechts enkele slagen.

De kleurvarianten Kit Complet pour les Sourcils 01 Light to Medium en Kit Complet pour les Sourcils 02 Medium to Dark zijn respectievelijk afgestemd op licht en donker haar. Deze twee varianten kunnen ook worden gebruikt om de teint dienovereenkomstig te modelleren. Het resultaat is een gladde, gelijkmatige en onberispelijke afwerking. Ontdek ook Yves Saint Laurent Couture Brow Palette de producten uit de serie voor uw make-up.