Meer informatie:

Het concept

Fashionista's waren gisteren, dankzij de Yves Saint Laurent Le Cushion Encre de Peau collectie nu komen de Cushionistas. Kussen is Engels voor spons, die een centrale rol speelt in de nieuwste innovatie van Yves Saint Laurent. Het poreuze ontwerp van de spons maakt het mogelijk om de perfecte hoeveelheid foundation te verwijderen. De textuur blijft fris en geoxydeerd, waardoor het bijzonder licht is. Met behulp van de spons kan de vloeibare make-up zeer goed tegelijkertijd getransporteerd worden. Wanneer u onderweg bent, zijn er vaak alleen compacte poeders of romige, zwaardere producten, omdat de klassieke flacons zijn meestal onhandig en gemakkelijk breekbaar.

De Cushion Foundation is zo compact als poeder maar biedt toch het gemak van een vloeibare primer. De spiegel en de bijpassende applicator ronden het ontwerp af. Of het nu gaat om nieuwe toepassingen, bijvoorbeeld na het sporten of om verfrissingen overdag, Le Cushion is er altijd. Het zorgt voor een natuurlijk resultaat dat lang aanhoudt. Dankzij het edele ontwerp in zwart en goud is het blik ook 's avonds een chique accessoire in de handtas. Nog praktischer is de mogelijkheid om deze eenvoudig bij te vullen. De bijpassende Recharge hervulpakketten kunnen in een paar eenvoudige stappen worden vervangen. Dit beschermt zowel het milieu als uw portemonnee. Het is ook mogelijk om te wisselen tussen verschillende nuances, bijvoorbeeld als de teint in de zomer wat donkerder wordt.

De Stichting behaalt een gemiddelde ondoorschijnendheid met bijzondere resultaten. Het is mat zonder er kunstmatig en maskachtig uit te zien. De natuurlijke uitstraling van de teint blijft behouden. De formule van Yves Saint Laurent Le Cushion Encre de Peau is acetonvrij en bevat ook hydraterende ingrediënten. Zo voelt het ook na lang dragen nog bijzonder aangenaam op de huid. In navolging van de trend in Azië worden Cushion producten ook steeds populairder in Europa. Er zijn veel verschillende nieuwe cosmetica met sponzen voor de lippen, ogen en teint.

Het design

De Yves Saint Laurent Le Cushion Encre de Peau Foundation heeft een heel bijzonder ontwerp. Het is zo handig als een compact poeder, maar het is ook een make-up met een vloeibare textuur. Dit is mogelijk gemaakt door de spons binnenin. Het wordt geïmpregneerd met de foundation en vervolgens licht op de applicator gedrukt. Dit is ook ideaal voor op de weg of voor vervoer tijdens het reizen. Het risico op lekkage wordt geminimaliseerd en toch hoeft men niet af te zien van het comfort van een vloeibare make-up. Het blik is in de elegante YSL stijl. Zwart met goudkleurige details en het YSL-logo op het deksel zorgen voor een tijdloze look. Een spiegel in het deksel en ruimte voor de applicator spons maken het een perfecte metgezel voor uw handtas.

Het assortiment

De Yves Saint Laurent Le Cushion Encre de Peau collectie omvat zowel de originele Stichting met de elegante blik en de bijbehorende vullingen. De navullingen kunnen eenvoudig worden vervangen, zodat de hoogwaardige blik met zwart en goudkleurige details slechts één keer gekocht hoeft te worden. Le Cushion is een vloeibare foundation die zo compact is als een poeder. Dit wordt mogelijk gemaakt door de spons binnenin, die de make-up bevat en doseert. De formule bereikt een gemiddelde ondoorschijnendheid en ziet er daarom heel natuurlijk uit. Het resultaat is mat met behoud van de helderheid van de teint. Dit geeft de huid een levendig en geperfectioneerd uiterlijk. De geschatte helderheid of duisternis kan worden herkend aan het kleurnummer.

Het porselein Yves Saint Laurent Le Cushion Encre de Peau 10 is de helderste toon van de serie, een neutraal porselein. Natuurlijk hebben Le Cushion Encre de Peau Recharge 10 porseleinen vullingen ook dezelfde kleurnaam. Een ivoren toon is Yves Saint Laurent Le Cushion Encre de Peau 20 Ivoor met de Le Cushion Encre de Peau Recharge 20 Ivoor. Le Cushion Encre de Peau 30 amandel, een lichtgele amandelschaduw, komt in het medium kleurenspectrum terecht. De Le Cushion Encre de Peau Recharge 30 amandel kan ook eenvoudig worden vervangen. Een iets donkerdere zandtint is Le Cushion Encre de Peau 40 Zand met Le Cushion Encre de Peau 40 Zand opladen. Een warme tint voor gemiddeld tot donkerder huidtinten is Yves Saint Laurent Le Cushion Encre de Peau 50 Honey.

De Le Cushion Encre de Peau Recharge 50 Honey bevat niet alleen de Stichting, maar een geheel nieuwe spons. Hierdoor ontstaat een hygiënisch en milieuvriendelijk vulsysteem. Een van de donkerste tonen is Le Cushion Encre de Peau 60 Amber, een amberkleurige toon aangevuld met Yves Saint Laurent Le Cushion Encre de Peau Recharge 60 Amber. Het oplaadsysteem is ook praktisch, mocht er voor een verkeerde nuance gekozen zijn. Op dezelfde manier kunnen donkere of lichtere kleuren voor zomer en winter worden veranderd om altijd de toon te hebben die het meest natuurlijk lijkt. De Le Cushion can is ook zeer geschikt voor het vernieuwen of opfrissen van make-up onderweg vanwege het handige formaat. Ondanks de vloeibare textuur kan het niet lekken. Voor de perfecte toepassing zit er een spiegel in het deksel en een applicator.