Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten  ·  Prijs van het goedkoopste product in de serie Sensai Cellular Performance

Luxe verzorging voor een stevige huid

Schoonheid als weerspiegeling van innerlijke harmonie, dat is de filosofie waar het traditionele Sensai Japanse bedrijf zich aan heeft gewijd. Rimpels en verlies van elasticiteit, donkere kringen en pigmentaandoeningen beïnvloeden de huid vanaf de leeftijd van 30 jaar na stress. Hier komt de luxe Sensai Cellular Performance verzorgingslijn met een formule die huid- en lichtveroudering op celniveau tegengaat. Het regenereert beschadigde huid door de microcirculatie en celvorming te stimuleren.

De Hydra Firming Booster, een actief ingrediëntcomplex ontwikkeld door Sensai onderzoek van zijdeproteïnen, stimuleert het hyaluronzuur en de productie van de cellen door collega-cellen. Shilan, een extract van de wortels van de violette orchidee, verstevigt en versterkt de huid en het bindweefsel, Ogon uit koiculturen stimuleert de microcirculatie van cellen en vetverbranding. Extracten van de kakiyoku bessen verzachten pigmentatiestoornissen en maken de teint stralend.

De zijdezachte glans en de lichte bloemige chypres geur maken de verzorging met Sensai Cellular Performance lotions, crèmes en gezichtsmaskers tot een luxe ervaring. Het toont eens te Sensai meer aan dat het Sensai Cellular Performance een grote competentie heeft in de ontwikkeling van actieve ingrediëntenformules tegen huidveroudering. Het bedrijf, dat ooit katoen verhandelde, kwam in 1936 toevallig in aanraking met het zijdeproteïne recept.

Directeur Sanji Muto merkte op dat de zijden spinners veel gladdere en meer geborduurde handen hadden dan zijn katoenarbeiders. Vanaf dat moment vloeide al het onderzoek en de productie over in de zijdetechnologie; het eerste cosmetische product was de zijdezeep Savon de Soie. De zijdemoleculen lijken op die van de menselijke huid; technologisch afgebroken, dringen hun aminozuren direct door in de huidcellen om ze te regenereren. Ze transporteren ook het vermogen van de zijde om 300 keer zijn eigen gewicht in water op te slaan, waardoor de huidcellen worden versterkt.

De waardevolle Koishimaru zijde Sensai Cellular Performance die Sensai gebruikt wordt voor de luxe verzorgingsproducten zoals deze was ooit voorbehouden aan de Japanse koninklijke familie, maar vandaag de dag kan elke vrouw voor zichzelf zorgen met haar luxueuze ingrediënten.

alle klanten beoordelen positieve
Sensai Cellular Performance
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 7 klant adviezen

Commentaar van
Lichte emulsie, ideaal voor de gemengde huid
De emulsie is erg geschikt, vooral in combinatie met andere verzorgingsproducten van Kanebo. Prima voor de gemengde huid. Ik gebruik overdag ook de lotion voor de ogen. Zeer aan te bevelen, maar niet erg goedkoop.
Commentaar van
helemaal tevreden
Deze cream is echt heel goed. Ik gebruik hem al enige jaren en ben helemaal tevreden. Ook al is het product wat duurder, het is de moeite waard. Beveel deze cream graag aan.
Commentaar van
Kanebo Sensai Cellular
Als ik deze geur 's morgens op doe, voel ik me meteen lekker en heb ik zin in de dag. Niet te veel, want dan ruikt het al snel goedkoop. En dat past niet bij mij (hoewel ik deze goedkope prijzen prima vind, haha).

Een elegant ontwerp

De crèmes en emulsies van de anti-aging Sensai Cellular Performance care serie zijn verpakt in kostbare satijnen flessen en potten om de kostbare inhoud te matchen. Zilverkleurige contraststrepen en schroefdoppen geven de high-tech texturen voor celvernieuwing een elegante toets. De duidelijk zichtbare SENSAI-letters in de hoofdletters vestigen de aandacht op het credo van de zorgserie.

Sensai in het Japans betekent fijn, delicaat, delicaat, delicaat. Trakteer uzelf op de hoogwaardige producten uit deze serie - uw huid zal u er dankbaar voor zijn. Nooit eerder was zorg zo heilzaam voor lichaam en geest tegelijk. Sensai Cellular Performance - meer dan een allround feel-good programma van hoogwaardige producten. Deze serie is luxe voor een kleine prijs.

Stevige huid van top tot teen

De Sensai Cellular Performance huidverzorgingslijn is gericht op het versterken van de beschermende mechanismen van de huid bij de eerste tekenen van vermoeidheid en veroudering. De Hydra Firming Booster, ontwikkeld uit zijdeproteïnen, regenereert de celactiviteit door aminozuren van de zijde te splitsen. Deze bevorderen de natuurlijke vorming van hyaluronzuur en collageen in de lederhuid, die zichzelf vrijwel herstelt. Viooltjesorchidee scherpt bovendien het bindweefsel aan, koiextract stimuleert de microcirculatie en bevordert de vetverbranding.

De Sensai Cellular Performance dagcrème is geschikt voor de verzorging van de droge huid die behoefte heeft aan regeneratie en zorgt voor een stralende, egale teint. De serum Sensai Cellular Performance Essence voorziet de droge huid van veel vocht, terwijl de niet-vette Sensai Cellular Performance Cell-Refinig Essence de huid verfijnt en glad maakt. De gevoelige oogcontourcrème verstevigt de gevoelige oogcontourcrème. Het bestrijdt oogschaduwen en zwellingen en bestrijdt actief rimpels.

De verfrissende Eye Contour Balm heeft een decongestiverende werking en geeft het gebied rond de ogen een frisse uitstraling. Sensai Cellular Performance Reinigingslotions I en II verstevigen, verfijnen en verzorgen 's morgens en 's avonds de gecombineerde huid en de huid die gevoelig is voor uitdroging tijdens de reiniging. De huid is nu optimaal voorbereid op de absorptie van verzorgingsproducten zoals de hydraterende gezichtsemulsie I, II of II - voor de vette, normale en droge huid.

Dit maakt de huid zacht en soepel en vermindert rimpels. Het ontspannende verzorgingsmasker, het hydraterende masker Lotion Mask Pads en de Total Lip Treatment voor stevige en stevige lippen maken de exclusieve Sensai Cellular Performance verzorgingslijn compleet. Deze verzorgingsreeks biedt dus het allround beautyprogramma.